Start Företag Engelska

Intensivkurser i Engelska

Skriv ut Skicka sidan
sprakresa england foretag


Vilken intensivkurs i engelska motsvarar mina behov?

Om du behöver utveckla din språkfärdighet inför ett nytt uppdrag i ditt nuvarande arbete eller inför kommande arbetsuppgifter kan vi hjälpa dig att hitta en utbildning, vare sig du är nybörjare i språket eller på en mer avancerad nivå. Oavsett om du är i början av din yrkeskarriär eller i hetluften i en ledningsfunktion inom näringsliv, kommun, förvaltning eller egen företagare finns det lämpliga lösningar.

Effektiva utbildningar
Korta och intensiva utbildningar är den vanligaste kursformen. Du kan få en snabb repetition av grunderna i språket eller träna upp självförtroendet att hantera vanliga situationer i ditt arbete såsom möten, diskussioner och förhandlingar. En målinriktad och praktisk språk- och kommunikationsträning som anpassas till dina behov av förbättring. Du kan också få en professionell coach för att finslipa ett muntligt föredrag eller förhandling.
 

Språkkurser för yrkesverksammaVälj lämplig kurstyp


Individuell undervisning
här anpassas innehållet i undervisningen helt efter dina egna behov av förbättringar, språklig nivå,  inriktning och utbildningstakt. Du kan ha total fokus på att nå dina mål. Kurser från 1 vecka.

Mini- grupp
max ca 4-6 deltagare, innehåll med ord och uttryck vanliga för de flesta arbetssituationer; i diskussioner, möten, telefonsamtal, presentationer. Från 1-3 veckor.
Kombinerad kurs
delta i en mini-grupp halva tiden + individuell undervisning andra halvan.  Här drar man fördelen av att kommunicera med andra i gruppträningen + att fokusera på egna specifika behov i den individuella träningen.
 

Intensivkurser i engelska

Här nedan finns en sammanställning av ett antal kurser vi erbjuder vid språkskolor i England. Beskrivningar med mer detaljer finner du vid länken till respektive kurs. 

Kurser i engelska
General English Group Course»
En allmän språkkurs i engelska avsedd för högt motiverade deltagare som vill förbättra hörförståelse och muntlig uttrycksförmåga samt öka självförtroendet att använda språket aktivt.
General English Combination»
En kombination av General English Group (minigrupp 3-6 deltagare) på förmiddagarna med individuella lektioner på eftermiddagarna. För dig som behöver förbättra de allmänna kunskaperna men också som snabbt behöver nå resultat mot egna mål .
Business English Group Course»
För dig som vill förbättra både det allmänna språket och den engelska som används i olika arbetssituationer. En kurs i minigrupp, med 15 timmar av General English, på förmiddagarna + 11 timmar av Business English, på eftermiddagarna.
Business English Combination»
En kombination av 15 timmars individuella lektioner på förmiddagarna + 11 timmar Business English Group Course på eftermiddagarna
Business English eller Executive English»
Här kan du välja olika moduler av allmän engelska, engelska för vanliga arbetssituationer, grammatik, utveckla speciella funktioner för att skriva t ex rapporter, logistik, eller individuella lektioner för dina speciella behov av förbättring och coaching.
Communicating Effectively in English»
Lämplig för yrkesverksamma som behöver utveckla språket i arbetet och socialt, Typiska deltagare är t ex ingenjörer, arkitekter, läkare, journalister, it-specialister, administratörer, akademiker, PR, tjänstemän inom den offentliga sektorn, militär och polis.
International Business Communication»
Denna kurs är lämplig för erfarna chefer och yrkesverksamma i ledande roller, som behöver förbättra språket i ett kommersiellt sammanhang.
Combination Course - Communicating Effectively in English»
Grupplektioner (15 tim) på förmiddagen + individuella lektioner (15 tim) på eftermiddagen där du fokuserar på dina egna behov av förbättringar.
Combination Course - International Business Communication»
Grupplektioner (15 tim) på förmiddagen + individuella lektioner (15 tim) på eftermiddagen där du fokuserar på dina egna behov av förbättringar.
Young Lawyers English 20-30 år»
Kursen är avsedd för dig som är i början av din yrkeskarriär. Du kan ha påbörjat ditt arbete och har några  års yrkeserfarenhet eller också är du i slutet av dina studier och förbereder dig för att använda engelska i ditt arbete.
Young Business English 20-30 år»
Kursen är avsedd för dig som är i början av din yrkeskarriär. Du kan ha påbörjat ditt arbete och har några års yrkeserfarenhet eller också är du i slutet av dina studier och förbereder dig för att använda engelska i ditt arbete.
English for Human Resources - 1 vecka»
Denna kurs förser dig som arbetar inom HR-området med de färdigheter i engelska som du behöver i olika situationer och som ökar din säkerhet att använda språket både i formella som mer informella sociala situationer.
Communication Skills for Lawyers - 1 vecka»
Rollspel, förhandlingar, diskussioner och möten avsedd för dig med erfarenhet inom yrket.
One to One Course - Individuella lektioner 
För dig som behöver en mycket intensiv språkträning med stort fokus på dina egna mål och du bestämmer takten själv.
Platinum Group Courses»
Kursinnehållet anpassas till deltagare som deltar i gruppen, t. ex. diskussioner, presentationer, socialt språk, umgänge, skriftlig kommunikation. På lägre nivåer innehåller kursen mer av allmän språk än de högre nivåerna.
Combination Courses - General Development + Business or Executive English
Olika kombinationer av allmän engelska och utveckling av språket för arbetet. Kurser i grupp och individuellt.


Residential courses
Vi rekommenderar också kurser som genomförs vid kursinternat, i en förstklassig miljö perfekt för total fokus på språkträningen.

Intensivkurser i engelska genomförda vid kursinternat
Group Programme or Combination Programme
Minigrupper med 2-4 deltagare i grupprogrammen. Kan kombineras med individuella lektioner. Tillsammans med övriga deltagare och lärare fastställer man målen för kommunikationen både allmänt och yrkesmässigt. Total immersion med språkträning som pågår morgon, middag,kväll.
Executive Residential Course
Minigrupp med max 4 deltagare eller individuell undervisning, eller en kombination. Utveckla ordförråd och uttrycksförmåga för att öka säkerheten att använda engelska i krävande situationer.