Start Företag Engelska Skolan Worcester

Intensivkurser i Engelska - Worcester

Skriv ut Skicka sidan

Skolan

Intensivkurser i engelska för yrkesverksamma, Effektiva kurser i engelska i England Lär din intensivkurs i engelska i Worcester i England, språkskola för yrkesverksamma och företag, intensiva och effektiva språkkurser i engelska 

Hitta din intensivkurs i engelska här                          Priser 2015 »

Skolan är liten och mycket välskött med höga krav på kvalitet och personlig service. Här hittar du din intensivkurs i engelska. Man är specialiserad på att anordna språkkurser för vuxna och framförallt för de som behöver använda språket i yrkeslivet. Här finns kurser i mycket små grupper i allmän engelska, och i affärsengelska. Om du behöver förbättra de allmänna kunskaperna men också de specifika ord och uttryck du behöver i ditt arbete kan en kombinationskurs vara rätta kursen för dig.

Kurser för yrkesverksamma - personlig uppmärksamhet
Intensivkurser i engelskaSkolan tar emot max 40 kursdeltagare samtidigt, på så sätt kan du vara försäkrad om att få personlig uppmärksamhet och delta i små grupper oavsett vilken kurs du väljer. Skolans undervisning fokuserar på att lära sig att lyssna, förstå och att tala, då det är det viktigaste att förbättra under en kort kurs i England. Innehållet skräddarsys till deltagarnas behov av förbättringar. Undervisningen baseras inte på kursböcker. Förmiddagarna följer ett strukturerat upplägg, medan eftermiddagarna tillåter deltagare och lärare att förhandla om innehållet så att var och en kan påverka innehållet i kursupplägget.

Genuin och inspirerande miljö
Kurser i språk för yrkesverksamma, intensivkurser i engelska Skolan är belägen i en äldre byggnad, som man omsorgsfullt har rustat upp och där man skapat undervisningsrum och pausutrymmen, som verkligen är charmiga och trevliga. Här vistas man i en genuin miljö, som är inspirerande för språkutvecklingen. Max 6 antal deltagare per grupp/lektion.

Måndagslunchen!
En del i programmet är också måndagens lunch tillsammans med övriga deltagare och lärare. Det är en informell buffé-lunch för nya deltagare, existerande deltagare och lärare för att lära känna varandra i en avslappnad och vänlig atmosfär. Vissa veckor sker det på skolan och andra veckor vid en närbelägen bar/restaurang. Det är också ett bra tillfälle att praktisera det sociala språket, som också är en viktig del i kursen.
Måltiden är inkluderad i priset.

Reseinformation
Det är lämpligast att flyga till Birmingham, det finns direktflyg från Stockholm, och även om det innebär en mellanlandning vanligtvis i Köpenhamn (med SAS) eller Amsterdam (med Lufthansa).  Skolan erbjuder gratis transfer från/till Birmingham flygplats, gäller fram till 30/6 (2015). Flyger du till London åker du tåg till Worecester från Paddington Station. Worcester ligger ca 4 mil söder om Birmingham.
Skolan erbjuder hämtning från/till Worecester tågstation (Forgate Street Station) utan extra kostnad. Skolan erbjuder även hämtning från/till Birmingham flygplats såväl som vid flygplatserna i London till "non profit" priser. Se nedan vid Övriga tillägg.

Skolfakta

 • Modern och omsorgsfullt nyrustad skola
 • Hög kvalitet
 • Liten trädgård med uteplatser
 • Från 15 till 30 hela timmar/vecka 
 • 4 tim lärarledda självstudier + 1 lektion för uttal
 • Multimediarum
 • Fri tillgång till internet och WiFi
 • Bra nationalitetsmix
 • Medelåldern mellan 30 - 65 år
 • Liten skola - personligt

 « Till sidans topp

Språkkurser

Intensivkurser i engelska för yrkesverksammaFöljande intensivkurser i engelska nedan kan du välja mellan. Kursstarter sker varje måndag. Kurserna går att läsa från 1 vecka. Bästa resultatet når du givetvis om du har möjlighet att stanna under 2 till 4 veckor. Du kan kombinera olika kurstyper tex; 1 vecka General English Group Course + 1 vecka Business English Combination..

Kurser att läsa vid skolan
 • General English Group Course
 • General English Combination
 • General English - förmiddagar
 • Business English Group Course
 • Business English Combination 
 • One to One Courses
 • Weekend Course - One to One
 • Business Management Skills + English 

Läs din intensivkurs i engelska i Worcester

Antal deltagare: max 6/grupp
Nivåer: Elementär till avancerad
Lektionstid: 60 minuter

General English Group Course
En intensiv kurs i mini-grupp för att utveckla allmän engelska avsedd för högt motiverade deltagare som vill förbättra hörförståelse och muntlig uttrycksförmåga samt öka självförtroendet att använda språket aktivt. En effektiv kurs med 30 timmars lektioner per vecka. Minigrupp 3-6 deltagare. Från elementär till hög mellannivå. Lektioner 0900-1645. Kursen går också att välja med 22,5 timmar per vecka. Lektioner 0900-1500.
Möjlighet att kombinera med individuella lektioner efter 1500. 
KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 30 tim i grupp/vecka
eller
22,5 tim/vecka 
Varje måndag

 
General English Combination
En kombination av General English Group (minigrupp 3-6 deltagare) på förmiddagarna med individuella lektioner på eftermiddagarna. En utmärkt kurs för dig som behöver förbättra de allmänna kunskaperna men också som snabbt behöver nå resultat i språket eller har speciella mål i arbetet . Från elementär till hög mellannivå. Lektioner 0900-1645.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 15 tim i grupp General English+
15 tim individuella 
+ 1 tim måndag lunch 
Varje måndag


General English -15 timmar på förmiddagar

En allmän kurs i engelska avsedd för som vill förbättra hörförståelse och muntlig uttrycksförmåga samt öka självförtroendet att använda språket aktivt, men vill ta det lite lugnare. Detta är en kurs på förmiddagarna med 15 timmars lektioner per vecka. Minigrupp 3-6 deltagare. Från elementär till hög mellannivå. Lektioner 0900-1215. Du kan planera eftermiddagarna med egna studier, eller göra utflykter i området eller kanske utföra lite arbete. Du kan få hjälp från skolan att arrangera utflykter på eftermiddagarna.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 15 tim i grupp/vecka
+ 1 tim måndag lunch 
Varje måndag

 
Business English Group
Den här kursen passar dig som vill ha fokus på Business English. Det är 3 timmar på förmiddagen och 3 timmar på eftermiddagen och det är max. 4 deltagare i gruppen. Du får mycket egen träning. De vanligaste områden som programmet innehåller är: language of presentations, language of meetings, report writing, managing across cultures, managing quality, performance appraisal, organisation structures, leadership, finance, marketing ... Det exakta innehållet anpassas till gruppens behov.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 30 tim i grupp/vecka
+ 1 tim måndag lunch 
Varje måndag

 


General & Business English Group Course
Effektiva intensivkurser i engelskaFör dig som vill förbättra både det allmänna språket och den engelska som används i olika arbetssituationer. Det här är en kurs i mini-grupp, som är uppbyggd med 15 timmar av General English, 3-6 deltagare, på förmiddagarna + 15 timmar av Business English, 3-6 deltagare, på eftermiddagarna. Från mellannivå (B1+)  till hög mellannivå.

General English-delen av kursen täcker alla delar av språket, men med fokus på muntlig träning och hörförståelse.

Business English-deleninnehåller vanliga jobbsituationer såsom: the language of meetings, how to say what you think – politely and diplomatically, giving and responding to a presentation, doing business over the phone, small talk.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 30 tim i grupp/vecka varav 15 tim i General English + 15 tim i Business English
+ 1 tim måndag lunch
Varje måndagBusiness English Combination
En kombination av 15 timmar Business English i mini-grupp (max 4 deltagare) + 15 timmar individuella lektioner. För dig som behöver nå snabba resultat för arbetet och som har ganska bra grundkunskaper i det allmänna språket.
Från  mellannivå (B1+) till hög mellannivå. Lektioner 0900-1645. 

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 15 tim Business English + 15 tim Individuella lektioner + 1 tim måndag lunch Varje måndag

 
One to One Course - Individuella lektioner
För dig som behöver en mycket intensiv språkträning med stort fokus på dina egna mål och du bestämmer takten själv. Här kan du förbättra både allmänna kunskaper och de speciella behov av förbättring du har i ditt arbete. Lämligt för alla språknivåer.

Heltidskurs: 30 timmar per vecka
Halvtidskurs: 15 timmar per vecka
Du gör en behovsanalys vid kursens början för att bestämma mål och innehåll i utbildningen. Två lärare kommer att arbeta växelvis under förmiddagar och eftermiddagar med dig. Om du väljer en halvtidskurs är lektionerna vanligen på förmiddagarna, kl 0900-12.15, men om du föredrar att ha dem på eftermiddagarna kan det också gå bra. 

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 30 tim/vecka + 1 tim måndag lunch
15 tim/vecka + 1 tim måndag lunch
Varje måndag

 
Weekend Course - Power Pack - One to One
Individuell undervisning för dig som vill använda en lördag och söndag för lektioner i engelska. Du kanske behöver förbereda dig för något specifikt i ditt arbete. Du kan också kombinera en veckokurs i en minigrupp med en helgkurs före eller efter veckokursen. Det är lektioner hela fredagen, inklusive lunch med läraren, + lektioner på förmiddagen på söndagen, eftermiddagen är fri med lunch tillsammans med familjen och resa hem. Totalt 12 (6+6) timmar på 2 dagar.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 12 tim totalt Lördag + söndag förmiddag

 
Business Management Skills + English coaching
Om du ska arbeta eller arbetar i en ledande roll i en engelsktalande miljö kan den här kursen ge dig en perfekt plattform att utvecklas vidare från. Här kan du kombinera 3 dagar under en vecka tillsammans med en erfaren affärsspecialist inom ditt område av ledarskap med 2 dagar av resten av veckan med coaching i engelska kopplat till dina speciella behov av förbättring. Din "Business specialist" matchas mot dina behov - du kanske vill lära om brittisk företagskultur, HR, ledarskap, förändringsfrågor eller liknande.  

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 30 tim + privat fredag lunch med specialisten Varje måndag

  

« Till sidans topp

Inkvartering

Inkvartering i värdfamilj under din intensivkurs i engelska i Worcester Praktisera språket ytterligare genom att bo i en värdfamilj under din intensivkurs i engelska 

Inkvartering i familj rekommenderas. Du kan välja standard på liknande sätt som när du bokar hotell; betala lite mer för lite högre standard. Familjeinkvarteringen finns i 3 kategorier. Generellt gäller att du har eget sovrum och behandlas som en gäst i familjen. Frukost och middag är inkluderat.  De tre kategorierna är

"Regular"
Varje hem och situation är olika, men det är rent och komfortabelt, du blir vänligt bemött och delar badrum med övriga familjemedlemmar.

"Premium"
Som ovan men det kan vara något högre standard, eller beläget i ett område som anses ha högre prestige eller familjen kan erbjuda speciell dietmat.

"Executive"
Som "Premium" ovan + att du erbjuds eget badrum. Dessa rum är begränsade och tidig bokning rekommenderas.

Hotell
finns också i valfri standard, från B&B, 2-, 3- och 4-stjärniga hotell inom nära gångavstånd till skolan. Priserna varierar.

Lägenhet
Skolan äger 2 lägenheter som ligger 200 m från skolan. Lägenheterna är moderna och mycket fräscha och ligger i ett trevligt område. De ät fullt utrustade och består av vardagsrum, 2 sovrum, kök och badrum, fritt internet ingår.

.

« Till sidans topp

Fritid och Aktiviteter

Intensivkurs i engelska för yrkesverksamma i England Kurser för företag och yrkesverksamma, intensivkurser i engelska 

Utflykter & kvällsaktiviteter
Två kvällsaktiviteter ingår i programmet + en heldagsutflykt under helgen (heldagsutflykten gäller om du går längre än en vecka). De flesta kvällsaktiviteter börjar vid 19.30-tiden som ger dig tid att äta middag hos familjen. Några kan starta efter lektionerna och ni avslutar kvällen med en middag.

Kvällsaktivieten kan t ex vara ett besök för att lyssna på musik, besök på en pub eller restaurang. Utflykter som brukar vara populära är till London, Oxford, Manchester, Wales, Warwick Castle (Englands finaste medeltida slott) och Stratford-upon-Avon. Du betalar vissa kostnader själv.

Exempel på aktiviteter vid skolan
 • Pubbesök
 • Restaurangbesök
 • Ten-pin bowling
 • Classic music concert
 • Utflykt på lördag eller söndag t ex:
 • Oxford (historisk universitetsstad)
 • Wales eller Warwick Castle eller
 • Stratford-upon Avon

« Till sidans topp

Priser

Här nedan hittar du prisexempel på de vanligaste kurslängderna. Kontakta oss om du vill få pris på någon ytterligare kurslängd eller kurs som du inte hittar i prislistan.

Språkkurser

KURSTYPKURSLÄNGDPRIS 2015
General English Group Course, 30 tim 1 vecka
2 veckor 
10.350:- 
20.700:- 
General English Group Course, 22,5 tim 1 vecka
2 veckor 
7.750:-
15.500:-
General English Group Course, 15 tim 1 vecka
2 veckor
5.175:-
10.350:- 
General English Combination, 15+15 tim 1 vecka
2 veckor 
19.450:-
38.800:- 
Business English Group, 30 tim 1 vecka
2 veckor 
15.500:-
31.000:-
General & Business English Group Course, 15+15 tim 1 vecka
2 veckor 
13.000:-
26.000:- 
Business English Combination,
15+15 tim 
1 vecka
2 veckor 
22.200:-
44.000:- 
One to One Course -  
Individuell undervisning, 30 tim
Individuell undervisning, 15 tim

1 vecka  
1 vecka 

28.500:-
14.250:- 
Weekend Course - Power Pack, 12 tim Lörd + Sönd   13.000:-
Business Management Skills + English 47.300:-


Övriga tillägg

 • Registreringsavgift 850:-
 • Gratis "shuttle taxi" kl 17.00 från Birmingham flygplats på söndagar och vid avresa på lördagar kl 08.00 från Worcester till Birmingham flygplats
 • Övriga tider: Transfer  Birmingham flygplats, 850:- enkel resa, Birmingham - Worcester
 • Transfer London Heathrow, enkel resa 1.750:-, London - Worcester


Inkvartering

InkvarteringPris 2015
Familj, Regular, enkelrum, frukost, middag 2.190:- per vecka
Familj, Premium, enkelrum, frukost, middag 3.000:- per vecka
Familj, Executive, enkelrum, eget badrum, frukost, middag 3.850:- per vecka
Lägenhet, självhushåll 6.500:- per vecka
Bed & Breakfast från ca 600:- per dygn
3-stjärnigt hotell från ca 975:- per dygn

 Du är välkommen kontakta oss för alla dina frågor och funderingar!

« Till sidans topp