Högre Utbildningar Utomlands

Skriv ut Skicka sidan
Här nedan ser du våra populära högre utbildningar vi erbjuder utomlands vid College och privata skolor, alla utbildningar är berättigade till studiemedel från CSN . Klicka dig vidare för mer information om respektive utbildning eller skola/college. Du är välkommen att kontakta oss med dina frågor eller om du önskar mer information.

Högre utbildningar utomlands

Att studera utomlands ger unika upplevelser och fantastiska erfarenheter för hela livet. Och inte bara det - du utvecklas som individ, får större självständighet, och kommer hem med nya kunskaper, kanske en påbörjad eller slutförd yrkesutbildning. Dessutom har du kul, får praktisera språket och lära känna andra kulturer och levnadssätt. Om du inte har lyckats hitta din drömutbildning här hemma, kan du kanske hitta en väg i någon av våra utbildningar.

Utbildningar av hög kvalitet
ALTA är officiell representant för skolor, college och universitet i ett flertal länder med akademiska och yrkesinriktade utbildningar. Du kan studera en termin, ett läsår eller fortsätta för att ta en fullständig examen. Vissa utbildningar kan leda till att du blir accepterad vid ett college eller universitet. Vi har ett eller två-åriga diplomkurser som antingen kan leda direkt ut i yrkeslivet eller ge inträde på universitet för att fullfölja en akademisk examen. Du kan också välja att studera en ett-årig certifikatskurs för att prova på ett ämne för att se om ämnet passar dig. Det kan också vara ett komplement till en utbildning du redan har.

De utbildningar och skolor vi erbjuder är inspekterade, väl kända och av hög kvalitet. Alla utbildningar utomlands är berättigade till studiemedel från CSN.

Konsulta oss utan extra kostnad
Vi ger dig råd och hjälper dig i ditt viktiga val av skola, utbildning och kursort.
Vi svarar på dina frågor – stora som små. Vi hjälper dig sedan under hela processen med din anmälan till utbildningen, information, ansökningsdokument, kontakter med skolan, ev. språktest och språkutbildning,  ansökan av studiemedel, inkvartering, studerandeförsäkring, fram tills din utbildning startar och under tiden utbildningen pågår.

Du betalar inget extra för vår service. Det är skolans egna priser som gäller. Vi är skolans "förlängda arm" här i Sverige för att underlätta för dig och ge dig  trygghet. Du vinner på att få hjälp av våra goda relationer med skolan.