IED Kursorter

Skriv ut Skicka sidan

Studera design i Italien eller Spanien med vid IED Designskola

IED har designskolor i Milano, Rom, Turin, São Paulo, Madrid och Barcelon. IED tillämpar samma metodik men varje skola har sin individuella karaktär. Du kan uppleva flera kulturer genom att kombinera och läsa utbildningen på olika orter!

Läs mer om de olika utbildningsprogramen via länkarna till höger!

ied-designskolaMilano
Milano är den ledande mode och designstaden i Italien. Här får du inandas den genuina business-atmosfären vad gäller produktutveckling, marknadsföring och Made in Italy-filosofin. Skolan fick år 2002 ett officiellt erkännande kallat "Presa dátto ministeriale" från det italienska utbildningsministeriet.   

Barcelona
I den dynamiska medelhavsstaden kan du välja utbildningar som genomförs helt på engelska eller spanska. 

Turin
År 2003 startade IED en skola i Turin, i en gammal byggnad i de centrala delarna av staden. Här finns också ett campus för inkvarteringen. Turin är en industristad med lämpliga kontakter för teknisk utveckling och industri-design, framförallt inom området för transportdesign. 

Rom
Rom är historia, kultur och konst. Skolan är belägen i det charmiga och trendiga området "Testaccio". Här finns t ex lokaler för kursen "Fashion Accessories and Shoe Design".  

Madrid
Huvudstaden i Spanien, som karaktäriseras av arkitektur, design och konst, erbjuder dig som kan följa undervisning på spanska kurser inom inredning, mode, grafisk design och industridesign.  

Kontakta oss för ytterligare information om designskolan IED och den utbildning som du är intresserad av!