Kurser Martin College

Ansökan Martin College

martincollege anmälan
ANSÖKAN: För ansökningsblanketter kontakta ossDin ansökan ska innehålla kopia på betyg från gymnasiet och på ditt pass. Vi vägleder dig sedan genom ansökningsprocessen. emailButton

Events & Tourism - Martin College

Skriv ut Skicka sidan
Martincollege event

studiemedel csnEvents & Tourism

Utbildningarna är praktiskt inriktade med relevant innehåll anpassat till dagens krav på arbetsmarknaden. Efter utbildningen har du också möjlighet att studera vidare. Professionella lärare med bred erfarenhet från industrin. Du får goda erfarenheter som är meriterande i din framtida yrkeskarriär. 

Godkänt för studiemedeleven martincollege
Programmen ger både en teoretisk grund och praktiska kunskaper. Utbildningarna kan jämförasmed våra KY-utbildningar här i Sverige. Passar dig som inte har studerat på universitet tidigare eller för dig som vill bygga på dina erfarenheter. Kurserna är studier på heltid och är berättigade till CSN studiemedel. Vanlig ålder på studenter är mellan 18-25 år. Även äldre som vill byta yrkeskarriär och få en internationell erfarenhet.

Kursstarter varje månad
Skolorna har flexibla kursstarter, året runt.  Erfarna och välutbildade lärare, i en internationell studentmiljö.


Kurser inom Events & Tourism  

  • Diploma of Venues & Events 
  • Diploma of Tourism

Diploma of Venues and Events

Denna kurs förbereder dig att arbeta inom Event Management. Du får lära dig om själva event industrin, hur du planerar och utvecklar ett event från idé till genomförande, hur man utvecklar konferensprogram samt en del viktiga kunskaper inom marknadsföring och kommunikation. Lärare med egen branscherfarenhet. 

KursortKursKursstarter LängdPris2013
Brisbane
Gold Coast, Sydney
Diploma of Venues & Events  7/1, 11/2, 18/3, 22/4, 27/5, 8/7, 12/8, 16/9, 21/10, 25/11  2013 45 v AUD
15.130 

ANSÖKAN: För ansökningsblanketter kontakta oss. Din ansökan ska innehålla kopia på betyg från gymnasiet och på ditt pass. Det är viktigt att ha en gällande försäkring. Information om att söka studiemedel hittar du här. För att studera i Australien behöver du ett studentvisum. 


Diploma of Tourism  

Det här programmet ger dig kunskaper, förståelse och tourism martin-college
praktiska färdigheter för att arbeta inom den
världsomspännande rese- och turismbranschen.

Kursen innehåller bl a reseplanering, destinationer, hur man kommunicerar information till kunden, färdplaner, biljettering, du kan också välja att lära dig om bokningssystemet Galileo. Kursen inkluderar Certificate III in Tourism - Retail Travel Sales, (25 veckor). 

Exempel på övrigt innehåll: skriva resedokument, leda personal, kvalitetssystem, finanser och budget.

KursortKursKursstarter LängdPriser2013
Brisbane, Sydney Diploma of Tourism  11/2, 183, 8/7, 16/9  2013 45 v AUD
15.130

ANSÖKAN: För ansökningsblanketter kontakta oss. Din ansökan ska innehålla kopia på betyg från gymnasiet och på ditt pass. Det är viktigt att ha en gällande försäkring. Information om att söka studiemedel hittar du här. För att studera i Australien behöver du ett studentvisum. 
 

Kontakta oss om du önskar mer information om den utbildning som du är intresserad av så kan vi sända dig detaljer om de olika ämmnena som ingår i utbildningen.