Kurser Martin College

Ansökan Martin College

martincollege anmälan
ANSÖKAN: För ansökningsblanketter kontakta ossDin ansökan ska innehålla kopia på betyg från gymnasiet och på ditt pass. Vi vägleder dig sedan genom ansökningsprocessen. emailButton

Graphic Design - Martin College

Skriv ut Skicka sidan
graphicdesign martin

studiemedel csn

Graphic Design

Utbildningarna är praktiskt inriktade med relevant innehåll anpassat till dagens krav på arbetsmarknaden. Efter utbildningen har du också möjlighet att studera vidare. Professionella lärare med bred erfarenhet från industrin. Du får goda erfarenheter som är meriterande i din framtida yrkeskarriär. martincollege graphic

Godkänt för studiemedel
Programmen ger både en teoretisk grund och praktiska kunskaper. Utbildningarna kan jämförasmed våra KY-utbildningar här i Sverige. Passar dig som inte har studerat på universitet tidigare eller för dig som vill bygga på dina erfarenheter. Kurserna är studier på heltid och är berättigade till CSN studiemedel. Vanlig ålder på studenter är mellan 18-25 år. Även äldre som vill byta yrkeskarriär och få en internationell erfarenhet.

Kursstarter varje månad
Skolorna har flexibla kursstarter, året runt.  Erfarna och välutbildade lärare, i en internationell studentmiljö.


Graphic Design

  • Diploma of Graphic Design 
  • Certificate IV in Design  


Graphic Design Diploma Program

graphicdesign martincollege

Dessa utbildningar ger dig grunderna och färdigheterna för att arbeta inom reklam, marknadsföring och media och du får kunskaper för att använda inom visuell kommunikation, som grafisk designer eller webdesigner.

Du kan se inom vilket område du vill fortsätta att utvecklas. Du får möjlighet att bygga upp din egen "portfölj". Programmet består av tre delkurser, som du kan läsa var för sig. Speciellt kursmaterial köper du på plats under den första kursveckan och det ingår inte i kursavgiften.

  • Huvudkursen är "Diploma of Graphic Design"
  • Du kan förbereda dig med en 5 veckors kurs "Bridging Course for Graphic Design" där du lär dig Adobe Creative Suite 5 programmen: Illustrator, Photoshop och InDesign. Totalt 35 veckor.
  • Kursen "Certificate IV in Design" är en längre kurs för att förbereda för Diploma-kursen. Totalt 55 veckor.
KursKursortKurslängdKursstarter 2013Priser2013
Diploma of Graphic Design Brisbane, Sydney 30 veckor 7/1, 11/2, 18/3, 12/8, 16/9 2013 AUD
10.240 
Certificate IV in Design 25 veckor 11/2, 18/3, 8/7, 12/8, 16/9 2013 AUD
7.540 
Bridging Course for Graphic Design 5 veckor 7/1, 11/2, 8/7, 12/8, 25/11 2013

ANSÖKAN: För ansökningsblanketter kontakta oss. Din ansökan ska innehålla kopia på betyg från gymnasiet och på ditt pass. Det är viktigt att ha en gällande försäkring. Information om att söka studiemedel hittar du här. För att studera i Australien behöver du ett studentvisum. 


Kontakta oss om du önskar mer information om den utbildning som du är intresserad av och vi kan sända dig detaljer om de olika ämmnena som ingår i utbildningen.