Start Högre Utbildning West London College

West London College

Skriv ut Skicka sidan

plugga i London, studera utomlands, läs en utbildning i London inom Business, turism, design eller computer Studera utomlands, läs en utbildning i London vid West London College, plugga inom fashion, business, travel and tourism, computer eller hotel management

Studera till en BA på College i London

West London College
Om du söker efter ett modernt college med utmärkta utbildningar i centrala London har vi hittat det åt dig.  Beläget i  hjärtat av London med två skolor invid Oxford Street. Här kan du välja aktuella och intressanta utbildningar från 1 till 3 år. I samarbete med det erkända universitetet Heriot-Watt University kan du studera till en Bachelor´s Degree eller Master´s Degree inom Business och Fashion. Det första året ger ett Diplom som är förberedande och ger inträde till fortsatta studier på BA-nivå inom ditt ämnesområde.

Förberedande kurser (Diplom-kurser) för fortsatta studier - Möjlighet att plugga vidare
Om du inte blir antagen direkt till BA-programmen kan du välja en förberedande kurs som ger dig kompetens och garanti för att kunna komma in vid en universitetsutbildning inom ditt valda ämnesområde. Inom Fashion Design har skolan samarbete med ett antal universitet i England och i London där du får garanterad plats för att avsluta med en examen eller välja det specialområde du vill fortsätta inom.

Hög utbildningstandard
Skolans utbildningar har hög kvalitet och är certifierade av organisationer som exempelvis British Council och BAC, the British Accreditation Council for Further and Higher Education. Varje kurs som erbjuds har noggrant valts ut för sin relevans för dagens handel, industri och arbetsmarknad, även internationellt. 

Centralt belägen
Skolan har ett perfekt läge mitt i den vibrerande storstaden, men ändå lugnt beläget på gator strax bakom Oxford Street. Här har du närhet till kommunikationer med tunnelbana och bussar i alla riktningar. Affärer, caféer, restauranger, pubar; allt finns inom nära räckhåll.
Ett vänligt college med utbildningar av hög standard i en "high tech" miljlö med ljusa och rymliga klassrum med modern teknik. Här möter du studenter från många olika länder och åldersnivån är 20+.

Skolfakta:

  • Hög utbildningsstandard
  • Centralt i London
  • Diplom-kurser
  • BA och Master´s Degree 
  • Moderna lokaler
  • Fashion Design portfolio


Kurser

Utbildningar finns inom följande områden:
Kontakta oss för information om du är intresserad av något av ämnesområdena.