Start Kursguide

Kursguide för språkstudier

Skriv ut Skicka sidan

Beskrivningar över språkkurser

Oavsett om du behöver språket för att kunna studera vidare eller för att utvecklas ytterligare i ditt arbete eller kanske helt enkelt vill känna glädjen av att kunna prata språket på ett mer naturligt sätt - då har vi lämpliga och inspirerande utbildningar att erbjuda!  

Olika typer av kurser
Vi har språkkurser utomlands för alla tänkbara behov - från nybörjare till mycket avancerade - korta kurser, terminskurser med studiemedel, Examenskurser, allmänna språkkurser och många olika kurser som kan kombineras för att möta dina behov. Har du specifika behov där du vill praktisera språket inom ett speciellt område så kan du välja individuell undervisning, mini grupp, kombinerade kurser, intensivkurs för yrkesverksamma/företag, sommarkurs för ungdomar eller seniorkurser.

Här nedan finner du några av de vanligaste kurstyperna som genomförs vid de flesta av våra skolor, klicka dig vidare för mer information och beskrivning om den kurs du vill läsa/är intresserad av. Läs gärna mer här vad det innebär att lära sig ett nytt språk.


Vilken nivå i språket befinner jag mig på? Se Europasrådets nivåskala för bedömning av språkfärdigheter.