Start Nyheter & Erbjudanden

Nyheter & Erbjudanden

Skriv ut Skicka sidan

Här kan du se ALTA:s nyheter och speciella erbjudanden av kurser i olika språk och länder för olika målgrupper/kurstyper. Se mer information om du följer länken eller kontakta oss för mer information.


10-04-12
Montpellier den perfekta staden för dina språkstudier i franskaFranska i Montpellier - den perfekta staden för din språkresa!
Studera franska i den vackra och historiska staden Montpellier, en universitetsstad med ung befolkning. Läs franska vid en av de bästa språkskolorna i frankrike. Språkskola med prisvärda språkkurser från 10 veckor. Bo i student residens centralt i Montpellier. Läs mer om skolan.
10-04-12Språkresa till la Rochelle i sommar
Åk till La Rochelle i sommar & studera franska!
Studera franska vid den populära sommarorten La Rochelle. Läs en språkkurs i franska i sommar vid vår trevliga språkskola nära kusten, kurser från 2 veckor. Bo i universitetsresidens med 5 minuters gångavstånd till skolan! Läs mer om skolan.

10-03-03
Studera vid Griffith College i Dublin!Läs en akademisk utbildning på Irland!
Studera vid Griffith College i Dublin, 1 åriga och 3 åriga utbildningar inom fashion, interior design, media, journalism, business och music & drama. Skola med mycket gott nationellt och internationellt rykte!  läs mer om skolan och utbildningarna.

10-02-15
Mycket prisvärda språkkurser från 12 veckor i EnglandMycket prisvärda kurser från 12 veckor i England!
Läs en terminskurs/standardkurs från 10 veckor vid vår populära skola i London, Oxford eller Brighton! Priset gäller även för en förberedande examinationskurs. Mycket prisvärda kurser då ordinarie pris vid skolan är ca 10.000:- högre för samma kurs på 12 veckor! Passa på! Kursstarter sker i princip varje måndag, examinationskurserna ca 3 gånger per år, se sida för skolbeskrinving.


10-02-15
Kombinera din språkkurs i engelska i London och Cambridge Kombinera din språkkurs i London och Cambridge
Vi erbjuder en kurs vid två väletablerade skolor i attraktiva omgivningar belägna i utkanten av två fantastiska städer: London och Cambridge. Båda skolorna är medlemmar av Quality English och är kända för sin personliga service och sina intensiva akademiska och seriösa program. Välj en kurs från 4 veckor upp till 24 veckor. Du kan ta kursen i den ordning du vill. Du kan börja i Cambridge och sluta i London, skolan ligger i Wimbledon. Eller tvärtom.  Läs mer om skolorna: Skolan i Wimbledon, Skolan i Cambridge.


10-02-10
30+ kurs i engelska på Malta30+ kurs i engelska på Malta
I sommar kan du hitta en kurs i engelska och gå tillsammans med jämnåriga i 30-årsåldern. Kursen genomförs vid vår moderna och trevliga skola på Malta. 20 lektioner i engelska på förmiddagarna + aktiviteter på vissa eftermiddagar, kvällar eller helger. Ni gör också utflykter till sevärdheter runt ön och grannön Gozo.
Läs mer om skolan här. 


10-01-12
Intensivkurs i engelska för yrkesverksamma i Worcester, betala för 1 vecka - gå 2 veckor!Intensivkurs i engelska - Betala för en vecka  - gå två veckor

Vår skola för vuxna och yrkesverksamma i Worcester i centrala England erbjuder under januari och februari en kostnadsfri kursvecka om du betalar för en vecka. Inkvarteringen betalas av kursdeltagaren. Välj mellan en kurs i General English eller Business English, i mini-grupp, max 6 deltagare. Utmärkt skola och undervisning av hög kvalitet. Läs mer här