Besök oss på Alta
Du är välkommen att besöka oss på ALTA för att få ytterligare information om den språkkurs eller utbildning som du är intresserad av. Kontakta oss innan du kommer så att vi kan boka in ditt möte och förbereda material. Välkommen!

Besöksadress:

Järnvägsgatan 36
131 34 Nacka/Stockholm
Tel: 08-570 194 80
E-post: info@altasprakresor.se


View Larger Map
Start Om oss

Välkommen till ALTA Språkresor

Skriv ut Skicka sidan

Hej och välkommen! Vi är glada att du har hittat hit. Vi finns här för att vägleda och hjälpa dig till en lyckad språkkurs och utbildning utomlands! Vi har ett noggrannt urval av språkkurser och språkskolor för olika åldrar, språknivåer och målgrupper. Vi erbjuder språkskolor av hög kvalitet som passar olika behov och önskemål, även dig med högt ställda krav! 

Vi som driver och startade företaget är mor och dotter Barbro Kjellson och Petra Kjellson. Vi har båda ett stort intresse för språk och resor och tillsammans har vi besökt och utvärderat många språkskolor runt om i världen. ALTA har sedan starten 2004 hjälpt många nöjda deltagare till en lärorik och minnesvärd utbildning utomlands. Din trygghet och ditt resultat av en lyckad utbildning är vårt främsta mål! Vi lägger stor vikt vid personlig service och engagerar oss i dina frågor, stora som små, från första kontakten till avslutad kurs.

alta
För vägledning och rådgivning kontakta Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den eller Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den så hjälper vi dig.

Läs gärna kommentarer och reseberättelser från våra tidigare deltagare»

Varför anlita ALTA Språkresor

Vi vill ge dig ärlig information så att du ska hitta det bästa möjliga. Vi fungerar som skolornas förlängda arm här i Sverige för att underlätta för dig. Detta innebär ingen extra kostnad däremot kan du ta del av vår kompetens och erfarenhet, vi hjälper dig i valet av lämplig skola, utbildning, boende, kursort och kontakter med skolan Vi hjälper dig vidare med kursanmälan, försäkringar, ev. studiemedelsansökan och annat praktiskt före din avresa. Du får även ta del av specialpriser och rabatter!

Om ALTA - Active Language Training Abroadalta bild
ALTA  är ett  företag med lång erfarenhet och kompetens inom utbildningssektorn och näringslivet. Vi har uppfattat att det finns behov på marknaden att hitta väl renommerade språkutbildningar av hög kvalitet i olika språk.

Vi har lång yrkeserfarenhet inom Ericssonkoncernen från utbildningsområdet bl a som utbildningskonsult och ansvarig för språk- och kommunikationsutbildning och senare som chef för den företagsinterna språkskolan. Det innebar t ex  utveckling av kurser anpassade till svenska deltagares krav och behov, samt besök, utvärdering och samarbete med språkskolor utomlands under många år. Det är en process som ständigt pågår. ALTA Språkresor  startade 2004 och har utformat sitt eget urval av de bästa skolorna avsedda för de olika målgrupper vi vänder oss till. 

Vi som jobbar på ALTA Språkresor har själva deltagit i olika typer av kurser; korta intensivkurser, t ex företagskurser, långa terminskurser (med studiemedel) och bott i olika former av inkvarteringar och deltagit i många varierande aktivitetsprogram som skolorna erbjuder sina studenter. Vi besöker och utvärderar våra skolor kontinuerligt.

ALTA Språkresor ambition är att ge våra studenter en ärlig bild av vad de kan förvänta sig av en kurs utomlands och att vara tillgängliga att svara på frågor innan avresan hemifrån. Vi har gärna kontakt med våra deltagare under kursen för att höra att allt är bra.

Inspekterade och kvalitetsbedömda skolor
De skolor ALTA samarbetar med håller hög kvalitet. De är alla godkända av och tillhör organisationer som kontrollerar att skolorna motsvarar uppställda kvalitetskrav. Läs mer om kvalitetsbedömda skolor.

Det är organisationer såsombritcou
rating star blank The British Courcil
rating star blank EAQUALS
rating star blank CEELE
rating star blank IALC
rating star blank Qualité Français Langue Etrangère
rating star blank Instituto Cervantes

ALTA ger dig
rating star blank Bästa service - personlig, vänlig, snabb och proffsig!Petra på mässan
rating star blank Många skolor att välja mellan - stort urval för att passa olika behov.
rating star blank Erfarenhet och kunskap. 
rating star blank Inga pålägg på priset.
rating star blank Skolor av hög kvalité - kvalitetsbedömda och utvärderade skolor.
rating star blank Trygghet i ditt val av kursort, skola, kurs och boende.
rating star blank Hjälp med eventuell ansökan av studiemedel från CSN.
rating star blank Uppstår frågor under kursen finns vi alltid tillgängliga för att stödja dig.
rating star blank Attraktiva städer och platser att resa till i Europa och runt om i hela världen.
rating star blank Pressade priser  - ALTA  förhandlar för ditt bästa. Du får ofta rabatter och kampanjpriser.


Se fram emot en lyckad språkvistelse utomlands med ALTA!