Besök oss på Alta
Du är välkommen att besöka oss på ALTA för att få ytterligare information om den språkkurs eller utbildning som du är intresserad av. Kontakta oss innan du kommer så att vi kan boka in ditt möte och förbereda material. Välkommen!

Besöksadress:

Järnvägsgatan 36
131 34 Nacka/Stockholm
Tel: 08-570 194 80
E-post: info@altasprakresor.se


View Larger Map
Start Personlig Rådgivning
Kontakta oss - få personlig rådgivning
Adress:
Järnvägsgatan 36
131 34 Nacka
Sverige

E-post: Denna e-postadress är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen.
Telefon: 08-570 194 80

Information: Du är välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar. Vi kan hjälpa dig att hitta den språkkurs eller utbildning som passar dig och dina önskemål bäst. Berätta för oss vad du är intresserad av att studera – språk/utbildning. Ange gärna din ålder, när du vill åka och hur länge du vill studera. Har du speciella önskemål vart du vill åka, land, stad, språkskola/college?

All vår grundläggande information finns här på vår hemsida. Vi kan ge dig förslag på kurser eller utbildningar som kan passa dig genom att länka till vår hemsida och komplettera med annan information. Vi sänder ofta vår information via e-post. Du är även välkommen att kontakta oss per telefon eller besöka oss. Om du vill besöka oss är det bra om vi har kontakt i förväg så att vi kan boka in ditt möte och känner till dina önskemål.

Vi finns här för att ge dig rådgivning och vägledning, det är kostnadsfritt!

OBS! Glöm inte att fylla i ditt namn och e-postadress så att vi kan återkomma till dig.