"Allt var mer är bra! Absolut så bra som det kan bli, enda lilla var maten som var ohälsosam! Som elev på skolan hade jag otroliga tillgångar, datorer, dvd-bibliotek, tidningar, otroligt mycket studiehjälpmedel och uppgifter/övningar ifall man ville lära sig mer!"
/Student, Cambridge, Bell International


"Kursen och vistelsen var en klar positiv överraskning. Alla var jätte trevliga och snälla mot en. Jag kände att de ville hjälpa en och de försökte att göra allt så roligt och trivsamt som möjligt!"
/Student, ungdomskurs, Devon


"Jättebra, jag ställde tusen frågor och fick svar på alla. När jag blev nojig kvällen innan avresa gick det lätt att få tag på er på mobilen så att ni kunde lugna mig."
/Student, Buenos Aires


"Jättebra! Ni var trevliga och service-minded. Jag är 100% nöjd med allt."
/Deltagare, Business-kurs, Cheltenham


"Tack ALTA för att ni föreslog en sådan bra kurs till vår dotter. Hon har haft två mycket givande veckor i England. Talet lossnade och hon blev medveten om vilka bra kunskaper hon redan har. Inspirerad av detta vill hon nu läsa in gymnasiets a-kurs redan i årskurs nio."
/Mamma till deltagare, sommarkurs


"Sammanfattningsvis var det en riktigt bra upplevelse även om allt inte var så enkelt. Man fick träffa mycket nytt folk, däribland den stora kärleken. :-) Kommer helt klart att åka tillbaka för att hälsa på."
/Student, Annecy


"Att jag åkte till England är något av det bästa jag någonsin har gjort! Jag hade så fruktansvärt roligt där och saknar det fortfarande! Jag kommer aldrig glömma mina lite drygt 4 månader där!"
/London, British Study Centres


"Ni, Alta, verkar ha de mest seriösa, samt tilltalande erbjudanden."
/Student, Barcelona
 

"Jag var den enda deltagaren från Sverige, vilket var bra, jag tvingades prata engelska hela tiden. Varierande ämnen togs upp och det var intressant att träffa människor från olika länder. Någon vecka var vi från 7 olika länder."
/Student, engelska & golf, England


"Hade inte kunnat vara bättre! Från första stund behandlade min värdfamilj mig som en dotter och bjöd mig och de andra studenterna på födelsedagsfester och liknande. För att inte tala om all den godamaten som de skämde bort oss med
:-). Jag har fortfarande, snart ett år efter kontakt med "mi familia chilena"
/Student, Santiago


"Bland det bästa jag har varit med om i alla synpunkter, staden, kompisar, socialt, aktiviteter, förbättrad engelska-kunskap men framförallt en helt fantastisk bra skola på alla sätt! Ingenting kan överstiga! Bell School rekommenderas till alla!!!"
/Student, Cambridge, Bell International

Start Referenser

Sidan kunde inte hittas (404)

Skriv ut Skicka sidan
Sidan du sökte kunde inte hittas. Den kan ha döpts om, raderats eller flyttats.
Vi har nyligen gjort om vår hemsida vilket medför att gamla bokmärken inte längre stämmer.

Använd gärna menyn ovan, eller sökfunktion uppe till höger, för att söka det du letade efter.
Du får också gärna ringa oss på 08-570 194 80 så hjälper vi dig.

Vi beklagar besväret och hoppas att du finner ditt svar hos oss.

Alta Språkresor
{addthis off}