Start Referenser Martin College Brisbane

Martin College Brisbane

Skriv ut Skicka sidan
Namn: Madeleine
Ålder
:  23 år
Språk/utbildning: Engelska, Martin College, Diploma in Business and Travel Tourism
Land/Ort: Australien, Brisbane

Vid denna skola studerade Madeleine»

Mitt livs största och bästa äventyr började när jag anlände i Australien, Brisbane en tidig morgon i början av oktober. Äventyret har gett mig minnen för livet, med många nya vänner världen över. Man fick lära känna andra kulturer, och samtidigt känna på kulturer i Australien.  

Jag utvecklades otroligt mycket, både som person och i det engelska språket. Brisbane är en stad, som har någonting för alla att erbjuda. Det är väldigt lätt att ta sig både uppåt och nedåt på kusten ifrån Brisbane till andra ställen. Perfekt om man vill komma bort en helg till små mysiga ställen, som erbjuder många fina stränder. Samtidigt som det är lätt att ta sig ner till Sydney över en helg, och uppleva riktigt stor stadsliv. 
 
Martin College som jag pluggade på låg mitt i hjärtat av Brisbane, med gångavstånd till shoppinggator, caféer, restauranger, parker. Perfekt när man har raster och luncher.  Skolan var av bästa kvalité, med kunnig och hjälpsam personal. Det fanns både Nationella och Internationella elever och lärare på skolan. Skolan anordnade även aktiveter på fritiden, t ex BBQ Party till julen och helg resor till Fraser Island, som är en sand Ö i Australien. 
 
Ett av mina största minnen ifrån Australien, är när jag och några vänner åkte upp till Airlie Beach för att ta sedan ta oss ut med en segelbåt med 22 andra människor för att segla i Barriär revet över Nyår. Det var ett annorlunda nyår, men helt fantastisk. Tillsammans besökte vi en av världens finaste stränder, dök och snorklade i Barriär revet och firade Nyår ihop på segelbåten.  
 
Mina 9 månader i Australien kommer att vara en oförglömlig tid. Nästa resa bär av till Brasilien för att hälsa på min bästa kompis ifrån min tid i Australien. Tillsammans har vi utvecklat det engelska språket, sett och gjort fantastiska saker som har gett minnen för livet. Mitt råd till alla där ute är - Åk ut i världen för det kommer att bli ett av era bästa äventyr här i livet! 
Madeleine, 23 år 
 « Till sidans topp