Start Referenser Sommarkurs Junior Engelska

Sommarkurs Junior England

Skriv ut Skicka sidan
Hello, I sommras var jag i England på språkresa. Jag bestämde mig för att åka med ALTA till en skola som hette Moreton Hall.

Namn: Fanny
Ålder: 12 år
Språk/kurs: Engelska, juniorkurs
Land/Ort: England, utanför Cambridge

Vid denna språkskola studerade Fanny»

Det var något av det roligaste jag har gjort. I början var det lite läskigt, men andra dagen kände jag mig hemma. Vi hade lektioner tre timmar varje dag. Lektionerna genomfördes i små grupper. Dom var roliga för det mesta, men det var svårt ibland. Det var skönt att lektionerna var i små grupper, för det blev aldrig stökigt då. På eftermiddagarna så kunde man välja på olika aktiviteter. Min  favoritaktivitet var “art and crafts”. Vi gjorde olika saker varje gång. En gång så målade vi med potatisar och en gång så gjorde vi tröjtryck. Men det fanns jättemycket att välja på, så det fanns något för alla. 

Efter aktiviteterna så fick man bada i poolen om man ville. Sedan det så var det middag. Maten kunde ha varit lite bättre. Den var rätt smaklös. Efter maten var det alltid någon aktivitet, som skattjakt eller att titta på film. En kväll i veckan gick vi på bio, det var toppen. Hursomhelst så var det roligt hela dagen. Det fanns alltid någonting att göra. Sovrummen var sovsalar. Men det var bara mysigt att man sov många tillsammans. Jag tycker att det är jätte kul att åka på språkresa och vill göra det nästa år igen!
Love Fanny, 12 år
                                                                                                                                                        « Till sidans topp