Start Referenser Språkresa London Tti

Språkresa London Tti

Skriv ut Skicka sidan
Namn:      Viktoria
Ålder:        23 år
Språk:       Engelska
Land/Ort:  England, London

Vid denna språkskola studerade Viktoria»

Min språkresa till London

Jag har bara goda minnen från tiden jag studerade engelska i London.  Jag hade mycket bra lärare, möjlighet att studera business Engelska, en varm och välkomnande miljö, bra studiematerial, bibliotek och internet. Jag fick svar på alla mina frågor som kunde tänkas dyka upp. 

Det fanns alltid aktiviteter att delta i på skolan, jag blev vän med andra studenter från skolan och vi umgicks i och efter skolan. Tiden i London förändrade mitt liv, jag träffade en kille och ganska snart efteråt gifte vi oss! Jag hade alltså en mycket minnesvärd tid i London!!

.....Studenterna kommer från hela världen, det e så roligt att lära känna andra kulturer!!! Min favoritaktivitet på skolan var när vi en gång i månaden gick tillsammans till Regent parken och alla tog med sig mat från sitt land/kultur. Man fick smaka på alla möjliga rätter, och bli jättemätt!! ;) Vissa maträtter var jättekonstiga och unika och otroligt goda!!! Mina favoriter var japanska och de italienska rätterna, och även mat från Chile!!
 
Andra aktiviteter på skolan var att gå till museum, en gång i veckan se en film i skolans bibliotek, några studenter spelade också teater i skolan. Vi gick även till en "local pub" en gång i veckan och drack öl och lyssnade på stand up komik. Det var självklart också en stor fest en gång i månaden, inne i stan på något bra ställe/Club.
 
Jag har fortfarande kontakt med människor från skolan, ett år senare. Jag fick möjlighet att träffa människor i alla åldrar och från olika länder. Innan jag kom till England visste jag bara ett par få ord i engelska och kunde inte kommunicera. Nu ett år senare pratar jag nästan flytande engelska, självklart med en dialekt, men jag är jättestolt över mina framsteg. Tack!
/Viktoria, 23 år