Läs engelska i...

Läs spanska i...

Läs italienska i...

Läs franska i...

Läs tyska i...

 
språkkurs ungdomsprakresa vuxensrakresa företagsprakresa seniorsprakresa högreut

Start Student/vuxen

Språkresa för Vuxna och Studenter

Skriv ut Skicka sidan
Hitta din språkresa världen runt med ALTA 

Hitta din språkresa världen runt med ALTA!

Välj din språkresa ovan i huvudmenyn eller till höger och klicka dig sedan vidare till mer information om kursorter, språkskolor och kursbeskrivningar för respektive språkresa. Alta erbjuder även akademiska och yrkesinriktade utbildningar utomlands vid College och universitet.

Stort urval av språkresor världen runt
Som student och vuxen har du ett stort urval av språkskolor och kursprogram att välja mellan. Det är många faktorer som avgör ditt val av språkresa. Det kan t ex vara den plats du vill åka till, eller din ålder eller den språkkurs du söker. Med Alta språkresor kan du studera dessa språk på din språkresa: Engelska, Spanska, Italienska, Franska, Tyska, Portugisiska, Ryska och Kinesiska.

Ålder på kursdeltagarna under din språkresa
Språkkurserna är avsedda för deltagare i alla åldrar, från 18 år och upp till mogen ålder. Vid de flesta språkskolorna är medelåldern på deltagarna runt 20 till 30 år. En del språkskolor har en högre medelålder, medan andra språkskolor har en mix av åldrar, som även kan variera efter säsong och ort. 

Vilken kurs kan jag välja på min språkresa?Hitta din språkresa med Alta
Den vanligaste språkkursen som studenter och unga vuxna brukar välja på sin språkresa är en Standardkurs med 20 lektioner per vecka. Den passar om du vill lära dig språket grundligt och kan ägna en längre period åt din språkinlärning. Som du säkert vet tar det tid att lära sig ett språk. Har du endast en kort tid på dig att förbättra dig i språket passar en intensivare språkkurs bättre.

Du väljer själv kurslängd & intensitet
Du kan välja en språkresa från 1 vecka och upp till 52 veckor.  Den vanligaste språkkursen är standardkursen då du läser 20 lektionstimmar i veckan, dvs ca 4 timmar per dag under förmiddagen. Vill du läsa intensivare kan du välja en språkkurs med 25 eller 30 lektionstimmar i veckan, ca 5 eller 6 timmar per dag. Du kan också välja individuell undervisning som är mycket effektivt, men också det dyraste att välja. Kombinera gärna en gruppkurs med några timmar med individuell undervisning för att fokusera på dina behov. Se mer om olika kursprogram i vår Kursguide och i informationen vid respektive språkskola.

Åk på språkresa under en termin
Långa terminskurser är det bästa om du vill lära dig språket ordentligt och ta del av kulturen i landet. Du kan också välja en examinationskurs för att sträva efter ett certifikat som bevisar din uppnådda språknivå. Alternativen är många – du kan också lära dig språket i kombination med en aktivitet som du gillar. Vid längre terminskurser kan vi ofta erbjuda ett lägre pris, hör alltid med oss om ditt pris.

Stort urval av språkskolorStudent som valt att åka på språkresa till Hawaii
Vi har ett stort urval av språkskolor i attraktiva städer och platser i Europa och runt om i världen. ALTA samarbetar med ett 100-tal språkskolor, college och universitet runtom i världen. Välj språk ovan och klicka dig sedan vidare till mer information om kursorter, språkskolor och kursbeskrivningar för respektive språk.

Kvalitetsbedömda språkskolor
De språkskolor vi rekommenderar är inspekterade och kvalitetsbedömda skolor av högsta kvalitet. Språkresor utomlands och inkvarteringar finns i olika prislägen. Ofta kan vi erbjuda rabatter vid olika tillfällen.

Språkkurser berättigade till studiemedel
De flesta av våra språkkurser utomlands och utbildningar är berättigade till studiemedel från CSN. Kurslängden ska då vara från 3 veckor.

Lyckad språkvistelse utomlands
Vi svarar på dina frågor, stora som små - vi hjälper dig sedan vidare med kursanmälan och allt praktiskt före avresan så att du på ett tryggt sätt kan se fram emot en lyckad språkresa utomlands!

Vi vet vad som är viktigt....
att tänka på utifrån de egna behoven och kan därför rekommendera språkskolor och utbildningar, som passar olika åldrar och intresseinriktningar. Våra språkskolor finns i livliga storstäder; små och pittoreska platser; vid stränder; uppe i bergen eller i tropisk miljö. Välj språkresa efter dina önskemål! 

Välj ditt språk ovan i huvudmenyn eller till höger i modulen och klicka dig sedan vidare till mer information om kursorter, språkskolor och kursbeskrivningar för respektive språk.


våra utbildningar hos studentum.se