Start Student/vuxen Engelska

SPRÅKRESOR ENGELSKA

Skriv ut Skicka sidan
sprakresa-londonVi erbjuder ett stort urval av språkresor i engelska till England, Irland, Skottland, USA, Kanada, Malta, Australien, Nya Zeeland och Sydafrika. Vare sig du behöver fylla på grunderna i språket eller vill höja din nivå och säkerhet har vi språkresor i engelska för dig. 

Alta erbjuder språkresor i engelska för alla behov, önskemål och språknivåer vid de bästa språkskolorna i engelsktalande länder. 
Är du under 18 år? Eller 50+ och vill åka på en språk och kulturresa? Eller behöver du förbättra språket för ditt arbete? I dessa fall har vi speciella språkkurser som är anpassade för dessa behov, för mer information följ länkarna eller se ovan i huvudmenyn. 

För dig som är 18+ eller äldre välj land och ort nedan för din språkresa i engelska. Du kan även gå direkt till språkskolan för mer information om de språkkurser du kan läsa, inkvartering samt priser och datum. 

Språkresor engelska med Alta Språkresor

 
England Irland
Skottland
Malta
Australien
USA
Kanada
Sydafrika
                             

ALTA erbjuder ett stort urval av språkresor i engelska
Vi har ett stort urval av språkskolor i attraktiva städer och platser i engelsktalande länder och runt om i världen. Välj din språkresa i engelska till någon av ovan nämnda kursorter och läs sedan mer om respektive språkskola och språkkurser. Våra språkskolor finns i livliga storstäder; små och pittoreska platser; vid stränder; uppe i bergen eller i tropisk miljö. Välj efter dina önskemål för din språkresa i engelska!

Se fram emot en lyckad språkresa i engelska med ALTA!