Språkkurser i engelska i Brighton

Skriv ut Skicka sidan

Språkresa till Brighton

     rating star blank Språkkurser & Datumindent1      rating star blank Inkvarteringindent1      rating star blank Aktiviteterindent1       rating star blank Priserindent1

priser-2013

Språkskolan BSC

Språkkurs vid språkskolan med Idealist läge i Brighton 
Vår språkskola i Brighton finns i nya fräscha lokaler! Språkskolan har god standard och ett idealiskt läge med närhet till centrala Brighton, strandpromenaden och havet. Språkskolan är mycket omtyckt av våra deltagare och många rekommenderar den till sina vänner! Skolan tar emot deltagare från 16 år, medelåldern är 25 år, åldern på deltagarna är yngre under sommarperioden.

 
Faciliteter
Språkskolan är inrymd i en vacker äldre byggnad med fyra våningar. Här finns 15 ljusa och rymliga klassrum, välsorterat bibliotek där du kan fördjupa dig ytterligare i språket efter lektionstid. Du har även tillgång till ett stort datarum med "flat-screen"-datorer och fri tillgång till internet. WiFi finns på skolan.

Café och terrass
Språkskolan har ett eget café där du kan träffa dina vänner under rasten eller efter dina lektioner. Här finns även en terrass och en trädgård för avkoppling och grillpartyn på sommaren. I området finns affärer, caféer och restauranger. Välutbildade lärare skapar en både rolig och seriös inlärningsmiljö. Här hittar du mycket prisvärda kurser! Du kan välja mellan standardkurser och examenskurser som förbereder för Cambridge examinationer.
SKOLFAKTA
 • Centralt belägen
 • Prisvärda terminskurser
 • Nyrustad
 • Egen byggnad
 • Stor trädgård
 • Terrass
 • Caféteria
 • Ca 350 studenter under högsäsong
 • 15 rymliga och ljusa klassrum
 • Multimediarum
 • Bibliotek
 • Flat-screen datorer
 • Fritillgång till internet
 • WiFi
 • Bra nationalitetsmix
 • Medelåldern ca 25 år


 « Till sidans topp

Språkkurser

Språkresa till Brighton med Alta

 Allmän info om olika kurstyper se vår Kursguide

                                                                                   Kursnivå
Plugga engelska i England, åk på språkresa till BrightonAlla nivåer i språket är tillgängliga, från helt nybörjare till avancerad. Språkkursen startar med att du gör ett nivåtest för att lärarna ska kunna avgöra din nivå, och du placeras sedan i den lektionsgrupp som passar din språknivå bäst. 

Kursstart
Har du grunder i språket sker kursstarter i princip varje måndag året runt (beroende på kurs). Är du helt nybörjare är det vissa kursstarter, vanligtvis två till tre gånger per månad. Även examinationskurserna har speciella kursstarter, se nedan för detaljer.

Certifikat/diplom
Vid alla avslutade kurser får du ett intyg/diplom på din nivå och genomförd kurs.

KURSER ATT LÄSA VID SKOLAN
 • Standardkurs
 • Intensivkurser
 • Terminskurser
 • Business English Courses
 • Cambridge Examenskurs
 • IELTS, TOEFL & TOEIC  preparation courses
 • Individuella lektioner

Kontakta oss om det är någon språkkurs ovan som du är intresserad av men inte finner beskriven nedan.

Språkkurser berättigade till studiemedelKurs i engelska vid språkskola i Brighton
 

Antal deltagare:  max 14/grupp
Nivåer: Nybörjare till Avancerad
Studiemedel: från 3 v med 20 lek/v
Lektionstid: 50 minuter
Minimiålder: 16 år

 

Standardkurs i engelska
Kursen består av 20 lektioner per vecka. Kurserna sker från ca 09:15 på morgonen och pågår under förmiddagen fram till 13:15.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 2 veckor 20 per vecka Varje måndagStandardkurs i engelska - Eftermiddagen

Kursen består av 20 lektioner per vecka som ovan men pågår under eftermiddagen/kväll måndag till torsdag från 13:15 till 18:00. Kursen kan även läsas med 15 lektioner per vecka, kontakta oss om du vill ha mer information om denna kursen.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 2 veckor 25 eller 20 per vecka Varje måndagIntensivkurs i engelska /alternativt General English Plus Business English
Kursinnehåll som standardkursen men mer intensiv med 25 eller 30 lektioner per vecka under förmiddagen och eftermiddagen. Här kan du välja till 5 eller 10 extra lektionerna av Business English med BULATS preparation, grammar, writting.   

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 25 eller 30 per vecka Varje måndag

 
Terminskurs i engelska
Kursinnehåll som standardkursen, men under en längre period. Kursen finns att läsa med 20, 25 eller 30 lektioner per vecka. Här kan du välja till 5 eller 10 extra lektionerna av Business English med BULATS preparation, grammar, writting eller IELTS preparation.  

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 12 veckor 20, 25 eller 30
per vecka
Varje måndag

 

Cambridge Examenskurser på olika nivåer - FCE, CAE
På denna kurs förbereder du dig för att ta ett Cambridge Certificate i slutet av kursen. Examinationen finns på 2 olika svårighetsgrader. På en hög mellannivå = First Certificate of English eller avancerad nivå = Cambridge Certificate of Advanced English.

KurslängdAntal lektionerKursstart 2014
10, 11 eller 12 veckor
+ 4 veckor intensiv
20 per vecka
           

25 per vecka (4 v)
För 10 veckor: 6 januari
För 12 veckor: 15 september (FCE & CAE)
För 13 veckor: 17 mars (FCE & CAE)
För 4 veckor: 30 juni & 28 juli (FCE & CAE)
Examinationsdatum 2013: mars,  juni, augusti och december.


IELTS Examinatio
nskurser 
På denna kurs förbereder du dig för att ta en IELTS examination i slutet av kursen. Språkkurser finns från 2 veckor, vanligen från 4-8 veckor. Totalt är kursen på 20 lektionstimmar; du har då 15 lektioner med IELTS förberedelse + 5 timmar med Speaking & Listening, Grammar & Writing eller Wordpower per vecka (vilket är förberedelse för IELTS examinationen). Det är även möjligt att läsa kursen med intensivt med 25 eller 30 lektionstimmar per vecka.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 2 veckor 15 +5 lektioner
(eller 15+10 alt. 15+15)
Varje måndag

Miniminivå för start: Hög Mellannivå. Nivå B2 - se vår Nivåskala. Examinationsavgift tillkommer. 
 

Individuella lektioner
Med individuella lektioner når du snabbast resultat inom en kort tid. Vanligt är att kombinera individuella lektioner med en standardkurs. Här fokuserar du på det som du behöver förbättra i språket, varje lektion består av 60 minuter.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka Från 5 per vecka Varje måndag

 

« Till sidans topp
 

Inkvartering

alt alt

När det gäller inkvartering kan du välja att bo i värdfamilj eller i ett delat "student house" med studenter från språkskolan.

Värdfamilj
Du kan välja att bo i värdfamilj i enkelrum med självhushåll (du lagar din egen mat), frukost eller halvpension (frukost & middag) inkluderat. Är ni två som åker tillsammans kan ni dela rum.

Alla familjerna är noga utvalda och måste uppfylla vissa krav som skolan ställer för att få agera som värdfamilj. Oftast bor du med en annan student som också studerar på skolan. Handdukar finns att få hos värdfamiljen. Internet kan finns i vissa värdfamiljer.

Inkvarteringen i familj gäller från lördagen eller söndagen innan kursen startar och till lördag eller söndag efter att kursen har slutat. Värdfamiljerna bor ca 30 minuters bussresa från skolan.

altStudent House
Skolan erbjuder boende i "student house" och studentlägenheter för deltagare från 18 år. Det är en perfekt boendeform om man vill vara mer självständig och ha självhushåll (du lagar din egen mat) samtidigt som du lätt skaffar dig nya vänner.

Du kan välja att bo i enkelrum eller i delat rum. Utrymmen som kök, vardagsrum och badrum delas. Lägenheten är fullt möblerad. Husen ligger ca 15 till 20 minuter från skolan.

Detta är populära boendealternativ och blir fort fullbokade så det är bra om man kan vara ute i god tid för att få den inkvartering man önskar.

I "Student House" ingår sängkläder. Handdukar tar du med dig själv. Skolan tar även en deposition på 150 GBP vid ankomst men som sen återfås när du åker hem. Tvättmaskin finns. Internet är inte tillgängligt i Student house, men finns på skolan från 08:30 till 17:00.Ankomst till student house sker söndagar mellan 8am och 10pm och hemresa på lördag efter kursen slutat.

Studentresidens sommartidalt
Det finns även möjlighet att bo i universitetsresidens där det bor studenter från andra skolor eller som arbetar eller är ute och reser. Endast tillgängligt under sommaren juli till september. 

Enkelrum med eget badrum. Rummen ligger i lägenhetsmoduler med 8 rum + 1 kök som delas. Självhushåll. Internet finns.

Residenset är centralt beläget i Brighton. Kontakta oss om du vill ha ytterligare information. Begränsad tillgång, bokas i god tid. Kan bokas från 18 års ålder.

« Till sidans topp 

Fritid och Aktiviteter


Språkskolan erbjuder ett brett aktivitetsprogram för sina studenter under kvällar och helger. Delta tillsamans med dina kurskamrater på roliga och spännande aktiviteter.

Exempel på aktiviteter vid skolan
 • "Welcome Party" för nya studenter
 • "International food party"
 • Bowling
 • Volleybollmatcher på stranden
 • Filmkvällar på skolan
 • Bio & Pubkvällar
 • Fester på skolan, tex: Halloween party
 • Barbecues i skolans trädgård
 • Salsalektioner

Trendig stad
Brighton är en trendig och ungdomlig stad som erbjuder en mängd aktiviteter. Varför inte ta en promenad eller en joggingtur och njuta av den långa breda strandpromenaden? Här hittar du små butiker, caféer och den välkända Brighton Pier. Brighton brukar kallas lilla London med mycket små mysiga gator och butiker, restauranger, pubar och ett livligt nattliv. Arrangerade utflykter under vissa helger som till; London, Cambridge, Bath, Liverpool, Stonehenge, Oxford, Leeds m.m.

« Till sidans topp


Priser Språkresa Brighton 2014

Här nedan hittar du prisexempel på de vanligaste kurslängderna. Kontakta oss för ditt pris eller om du inte hittar den kurs och kurslängd som du önskar pris på! Ibland har vi erbjudanden och rabatter som inte alltid uppdateras i prislistan, kontakta alltid oss när du är intresserad av en språkkurs och prisinformation.  Från 3 veckors Standardkurs är godkänd för studiemedel från CSN. Kursmaterial inkluderat.

Språkkurser

KURSTYPKURSLÄNGDPRIS
2014 
Standardkurs 20 lektioner per vecka 2 veckor 4.600:-
3 veckor 6.900:-
4 veckor 9.250:-
6 veckor 13.490:-
8 veckor 17.980:-
10 veckor 20.990:-
Terminskurs 20 lektioner per vecka 12 veckor 25.100:- 
13 veckor  25.400:-
14 veckor 27.300:-
Standardkurs 20 lektioner per vecka, Eftermiddags lektioner Från 2 - 8 veckor  1.600:-/per v
Från 9 - 12 veckor  1.520:-/per v 
Standardkurs 25 lektioner per vecka
(Priset för antal veckor standardkurs 20 lek + tillägget per vecka för antal veckor standardkurs med 25 lek.)
Extra tillägg per vecka  230:-
Intensivkurs 30 lektioner per vecka
(Priset för antal veckor standardkurs 20 lek + tillägget per vecka för antal veckor intensivkurs med 30 lek.)
Extra tillägg per vecka  460:-
Examenskurs FCE, 20 lektioner per vecka 10 veckor 21.000:- 
Examenskurs CAE, 20 lektioner per vecka 13 veckor 25.400:-
Examenskurs FCE & CAE, 20 lektioner per vecka 12 veckor 25.200:-
Examenskurs FCE, CAE 25 lektioner per vecka 4 veckor 9.980:-
Examenskurs IELTS 20 lektioner per vecka 2 veckor 4.600:- 
4 veckor 9.250:- 
6 veckor 13.490:-

 

Övriga tillägg
 •  Examinationsavgift Cambridge ca 1.600:- (Betalas på plats vid examinationen)
 • Examinationsavgift IELTS ca 1.500:- (betalas på plats vid examinationen)
 • Bokningsavgift för inkvartering 520:-

Inkvartering
Inkvartering - Pris per vecka 2014
Familj, enkelrum, frukost, middag 1.670:- 
Familj, enkelrum, frukost 1.495:- 
Familj, enkelrum, självhushåll 1.440:- 
Familj, delat rum, frukost (bokas tillsammans med annan student) 1.380:- 
Familj, delat rum, frukost, middag (bokas tillsammans med annan student) 1.495:- 
Student House, enkelrum, självhushåll - Standard 1.790:- 
Student House, enkelrum, självhushåll - Budget 1.610:- 
Studentresidens juli/augusti, enkelrum, självhushåll 2.530:- 

Du är välkommen kontakta oss för alla dina frågor och funderingar!

« Till sidans topp