Språkresa Engelska i Brighton

Skriv ut Skicka sidan
Språkresa Brighton  

     rating star blank Språkkurser & Datumindent1      rating star blank Inkvarteringindent1      rating star blank Aktiviteterindent1       rating star blank Priserindent1

Språkresor engelska i Brighton

priser-2013
Studera engelska vid en välkänd skola
Vår skola i Brighton välkomnar kursdeltagare varje år från över 60 länder. Oavsett om syftet med dina studier är för att fortsätta akademiska studier, för yrkeskarriären eller av personligt intresse så hittar du säkert en kurs som passar dig. Denna skola erbjuder skolor på attraktiva orter, de har dynamiska lärare, stimulerande kurser och personalen är vänlig och tar hand om sina studenter på bästa sätt. Här kan du hitta prisvärda terminskurser!

Kombinera flera orter på din språkresa
Skolorna hittar du i Brighton, Cambridge, London, New York, Boston, San Diego, San Francisco och på Malta. Skolorna är av mycket god standard och är kvalitetscertifierade vilket ger dig som kursdeltagare en trygghet i ditt val av skola.

Språkkurs i engelska i  fräscha lokaler
Skolan i Brighton är belägen en bit ovanför strandpromenaden, och den välkända ”Brighton Pier” och "The Royal Pavillion". Skolan har flyttat in i nya och fräscha lokaler med totalt 34 klassrum, med Wi-Fi i hela skolan, självstudierum och bekväma "Student Lounges" och en separat "Business Lounge".


Skolfakta - Språkresa Brighton:
 • 34 ljusa klassrum
 • Beläget nära Brighton Pier
 • Fri tillgång till Internet
 • WIFI i hela skolan
 • Bibliotek
 • 3 moderna datarum
 • 4 Student Lounges
 • Caféteria
 • Prisvärda kurser! 

  « Till sidans topp

Språkkurser i Brighton

Åk på språkresa till Brighton med Alta

 Allmän info om olika kurstyper se vår Kursguide

Kursnivå
Alla nivåer i språket är tillgängliga, från helt nybörjare till avancerad. Språkkursen startar med att du gör ett nivåtest för att lärarna ska kunna avgöra din nivå, och du placeras sedan i den lektionsgrupp som passar din språknivå bäst.

Studera engelska i Brighton med Alta SpråkresorKursstarter
Har du grunder i språket sker kursstarter i princip varje måndag året runt (beroende på kurs). Är du helt nybörjare är det vissa kursstarter, vanligtvis två till tre gånger per månad. Även examinationskurserna har speciella kursstarter, se nedan för detaljer.

Certifikat/diplom
Vid alla avslutade kurser får du ett intyg/diplom på din nivå och genomförd kurs.


Språkkurser att läsa vid skolan i Brighton
 
 • Standardkurs
 • Intensivkurser
 • Terminskurser
 • Cambridge Examenskurs
 • IELTS & TOEFL Examenskurser
 • Individuella lektioner
 • Academic Year
 • Business English Mini Group
 • Multi-Destination


Språkkurser berättigade till studiemedel
Studera engelska i Brighton

Antal deltagare: max 12/grupp
Nivåer: Nybörjare till Avancerad
Studiemedel: från 3 v med 20 lek/v
Lektionstid: 45 minuter
Min. ålder

16 år 
Business English:23 år
 


Standardkurs i engelska
Här förbättrar du din engelska på ett effektivt och stimulerande sätt oavsett dina förkunskaper. Detta är en populär kurs där du garanterat får ett bättre flyt i  engelska. Du gör både muntliga och skriftliga övningar. Nybörjare - Avancerad nivå.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 2 veckor 20 per vecka Varje måndag

 
Intensivkurs i engelska

Kursinnehåll som standardkursen men mer intensiv. Här får du 30 lektioner per vecka. Passar dig som vill satsa på en kortare men intensivare kurs i allmän engelska.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 30 per vecka Varje måndag


English for Work

Om du vill utveckla språket för att kunna arbeta inom en global arbetsplats, här hemma eller i ett annat land kan den här kursen passa dig. Kursen utvecklar både dina allmänna kunskaper och de grundläggande färdigheterna för att fungera i en internationell arbetsmiljö. Låg mellannivå till avancerad nivå. 
Kursen innehåller alllmän engelska med standardkursen på 20 lektioner per vecka + 10 lektioner per  vecka med Business English, där du exempelvis lär dig ord och uttryck för situationer som att lösa problem, presentera olika scenarios, delta i projektarbete, läsa en budget, prata i telefon.mm.
KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 30 per vecka Varje måndagTerminskurs i engelska
Kursinnehåll som standardkursen, men under en längre period. Kursen finns att läsa med 20 eller 30 lektioner per vecka.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 12 veckor 20 eller 30 per vecka Varje måndag

 

Cambridge Examenskurser på olika nivåer - FCE, CAE eller CPE
På denna språkkurs förbereder du dig för att ta ett Cambridge Certificate i slutet av kursen. Examinationen finns på 3 olika svårighetsgrader. På en mellannivå/ hög mellannivå = First Certificate of English eller hög mellannivå/ avancerad nivå = Certificate of Advanced English eller mycket avancerad nivå = Certificate of Proficiency in English.  Examinationsavgift tillkommer. Kursen kan läsas med 20 lektioner eller 30 lektioner per vecka.

KurslängdAntal lektionerKursstart 2014Exam.datum
9 eller 12 veckor 20 per vecka
30 per vecka 
FCE:  
6 januari - 7 mars, 9 veckor
17 mars - 6 juni, 12 veckor
28 juli - 22 aug, 4 veckor, se nedan
22 sept - 12 dec, 12 veckor

CAE
7 januari - 15 mars, 10 v
17 mars - 6 juni, 12 veckor
28 juli - 22 aug, 4 veckor, se nedan
15 sept - 5 dec, 12 veckor8 mars
7 juni
21 aug

13 dec 


15 mars
7 juni
22 aug

6 dec


Cambridge Examenskurser - SOMMARKURS på 4 veckor  - FCE och CAE
Förberedelsekurs som ovan där du förbereder dig för att ta ett Cambridge Certificate i slutet av kursen.  En intensivkurs på 4 veckor passar dig som redan har en bra nivå och vill passa på att ta ett certifikat under sommaren. Examinationsavgift tillkommer.

KurslängdAntal lektionerKursstart 2014
4 veckor 30 per vecka
 
FCE/CAE: 28 juli - 22 aug, 4 veckorIELTS Examinationskurser

På denna kurs förbereder du dig för att ta en IELTS examination i slutet av kursen. Examinationen finns att ta i olika svårighetsgrader beroende på din nivå. Lämplig nivå är mellannivå till avancerad. Rekommenderat är att starta med en Standardkurs från 4 veckor, beroende på nivå och sedan fortsätta att följa en IELTS förberedande examinations kurs. Kurslängder 4 eller 8 veckor.  Examinationsavgift tillkommer.

KurslängdAntal lektionerKursstart
4 veckor eller
8 veckor
30 per vecka Varje måndagIndividuella lektioner
Med individuella lektioner når du snabbast resultat inom en kort tid. Vanligt är att kombinera individuella lektioner med en standardkurs. Här fokuserar du på det som du behöver förbättra i språket .

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka Från 5 per vecka Varje måndag

 

Academic Year - General English
En strukturerad kurs för dig som vill utveckla din engelska för fortsatta studier på akademiska nivåer, eller för dig som vill utvecklas inom ditt arbete och vill satsa på en internationell karriär.  Kursinnehåll som standardkursen, men under en längre period. Kurslängden är på minst 24 veckor och är tillgänglig på flera nivåer - från nybörjare till avancerad. Du får en egen mentor och coordinator för att ta fram dina mål, behov och motiverar för dina framsteg i studierna och för att följa upp dina resultat. Du bygger upp din egen Language Portfolio. Rekommenderat är att ta en Cambridge examen i slutet av kursen. Du kan läsa på olika orter tex: Cambridge, London, Malta, Kapstaden, New York, Boston eller San Francisco eller San Diego. Det går också att läsa som en intensivkurs (30 lektioner/vecka).

Kurslängd
Antal lektioner
Kursstart
Från 24 veckor
20 eller 30 per vecka
Varje måndag

 

Business English Year - kombination av General English + Business English
En strukturerad kurs för dig som vill utveckla din engelska för att arbeta inom en internationell organisation här hemma eller utomlands. Du utvecklar de alllmänna kunskaperna i engelska såväl som  du lär dig kommunikationsfärdigheter för att använda inom varierande arbetssituationer. Kursen innehåller alllmän engelska med Standardkursen på 20 lektioner per vecka + 10 lektioner per  vecka med Business English. Kurslängden är på minst 24 veckor och är tillgänglig på flera nivåer - från låg mellannivå till avancerad.

Du får en egen mentor och coordinator för att ta fram dina mål, behov och motiverar för dina framsteg i studierna och för att följa upp dina resultat. Du bygger upp din egen Language Portfolio. Rekommenderat är att ta en internationell examen i slutet av kursen. Du kan välja Business English Certificate (BEC), eller BULATS. Du kan läsa på olika orter tex: Brighton, Cambridge, London, Malta, Kapstaden, New York, Boston eller San Francisco eller San Diego.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 24 veckor 20 General English + 10 Business focus per vecka Varje måndag

 

Academic Year
Denna kurs vänder sig till dig som vill förbättra din nivå ordentligt både muntligt och skriftligt och studera under en längre period. Du får stöd under studietiden av en mentor som följer upp dina framsteg. Du kan börja med en Standardkurs för att bygga upp din nivå och därefter välja en examenskurs, IELTS, TOEFL eller Cambridge Certificate eller inkludera Business English i din kurs.  Du kan välja att studera i Cambridge, London, Malta, Kapstaden, New York, Boston, Los Angeles, San Francisco eller San Diego.  Minimum 24 veckor. CSN ges för studier i Europa.
Kurslängd
Antal lektioner
Kursstart
Från 24 vecka
20 , 24 (i USA) eller 30 per vecka
Varje måndag

 

« Till sidans topp

Inkvartering

Studentresidens Brighton Studentresidens, kök, Brighton

När det gäller inkvartering kan du välja att bo i värdfamilj eller i delad lägenhet/studentresidens med studenter från skolan.

Värdfamilj
Bo i en engelsk värdfamilj med enkelrum och halvpension (frukost och middag). Alla familjer är väl utvalda och har en god standard, de flesta familjerna ligger på ca 10 minuters gångavstånd eller 10 - 25 minuter med buss. Du kan även välja att dela rum med någon annan student från skolan.

Studentresidens/Delad lägenhet
Vill du känna dig lite friare kan du välja att bo i något av skolans residens/delade lägenheter med studenter från andra delar av världen. Du kan välja att bo i enkelrum eller i delat rum. Utrymmen som kök, vardagsrum och badrum delas. Ett av skolans residens ligger mycket centralt i det trendiga och mysiga North Lanes, ett annat ligger på gångavstånd till skolan och ca 10 minuters busstur till centrum. Minimiålder för boende i studentresidens/delad lägenhet är 18 år.


Kontakta oss för mer information om de olika inkvarteringsalternativen!

 « Till sidans topp

Fritid och Aktiviteter under språkresa i Brighton

Studenter på stranden, Brighton Fritid och Aktiviteter i Brighton

Skolan erbjuder ett brett aktivitetsprogram för sina studenter under kvällar och helger. Delta tillsamans med dina kurskamrater på roliga och spännande aktiviteter.

Exempel på aktiviteter vid skolan
 • Välkomnsmiddag för nya studenter
 • Pubkvällar
 • Salsalektioner
 • Bio & bowlingkvällar
 • Fester på skolan
 • Filmkvällar på skolan

Ungdomlig stad
Brighton är en trendig och ungdomlig stad som erbjuder en mängd aktiviteter. Varför inte ta en promenad eller en joggingtur och njuta av den långa breda strandpromenaden? Här hittar du små butiker, caféer och den välkända Brighton Pier. Brighton brukar kallas lilla London med mycket små mysiga gator och butiker, caféer, restauranger, pubar och ett livligt nattliv. Arrangerade utflykter under vissa helger som till; London, Cambrdge, Bath, Liverpool, Stonehenge, Oxford, Leeds m.m.

« Till sidans topp

Priser 2014 Språkresa Brighton

Här nedan hittar du prisexempel på de vanligaste kurslängderna. Kontakta oss för ditt pris eller om du inte hittar den kurs och kurslängd som du önskar pris på! Ibland har vi erbjudanden och rabatter som inte alltid uppdateras i prislistan, kontakta oss alltid när du är intresserad av en språkkurs och prisinformation
Från 3 veckors Standardkurs är godkänd för studiemedel från CSN.

Kontakta oss om du vill ha ett totalpris med kurs och inkvartering inkluderat!

Språkkurser

KURSTYPKURSLÄNGDPRIS 2014
Standardkurs 20 lektioner per vecka 1 vecka 2.800:-
2 veckor  5.600:-
3 veckor  8.350:-
4 veckor  11.000:-
8 veckor  19.150:-
10 veckor  23.940:-
12 veckor 28.700:-
Terminskurs 20 lektioner per vecka 14 veckor  33.500:-
16 veckor  38.000:-
Intensivkurs 30 lektioner per vecka 2 veckor  7.180:-
3 veckor  10.770:-
4 veckor  14.300:-
English for Work 1 vecka 3.590:- 
2 veckor 7.180:- 
3 veckor 10.770:- 
4 veckor 14.300:- 
Examenskurs FCE, CAE, CPE 20 lektioner per vecka 10 veckor  23.940:-
12 veckor 28.700:-
Examenskurs FCE, CAE, CPE 30 lektioner per vecka 4 veckor 14.300:-
10 veckor 28.500:-
Examenskurs IELTS 30 lektioner per vecka 4 veckor  14.300:-
10 veckor 28.500:-
Individuella lektioner 2 lektioner 1.265:- 

5 lektioner 3.160:-
10 lektioner  6.320:-
 Academic Year 20 lektioner per vecka 24 veckor  49.500:-
30 veckor  61.500:-
General & Business English Year
30 lektioner per vecka
24 veckor 60.400:-


Övriga tillägg
 

 • Skolans registreringsavgift 450:-
 • Examinationsavgift om du tar en Cambridge Examenskurs ca 1.800:-
 • Obs! Tillägg för högsäsong tillkommer på standardkursen och intensivkursen på kurser upp till 8 veckor, under juli och augusti: 340:- per vecka. Kurser längre än 8 veckor inget tillägg.


Inkvartering
Högsäsongstillägg vid inkvartering i värdfamilj. Ankomst söndagar och hemresa på lördagar gäller alla typer av inkvarteringar. OBS. Högsäsongstillägg under sommaren vid familjeinkvartering, 345:-/vecka, mellan 15 juni - 6 september. Markerat med *

Inkvartering - priser per vecka och per personPris 2014
Familj, enkelrum, frukost, middag                                  1.785:- per vecka*
Familj, delat rum, frukost, middag (bokas tillsammans med annan student)    1.550:- per vecka*
Superior familjeinkvartering, enkelrum, frukost, middag, eget badrum 2.700:- per vecka*
Residens, enkelrum, självhushåll - Budget    2.415:- per vecka
Residens, delat rum, självhushåll - Budget   1.550:- per  vecka
Residens, enkelrum, självhushåll, eget badrum - nära havet 2.875:- per vecka
Residens, delat rum, självhushåll, eget badrum - nära havet 2.300:- per vecka
Student House, enkelrum, självhushåll    2.645:- per vecka
Student House, delat rum, självhushåll    1.895:- per vecka

 

Övriga tillägg
 • Bokningsavgift för inkvartering 350:-
 • Deposition på ca 200 GBP vid ankomst för boende i residens, återfås vid hemresa om inget i lägenheten skadats.
 • OBS Högsäsongstillägg vid familjeinkvartering: 345:-/vecka under 15 juni till 6 september.
 • Vid familjinkvartering kan tillgång till internet WIFI bokas för tillägg ca 100:- per vecka.

Du är välkommen kontakta oss för alla dina frågor och funderingar!

« Till sidans topp