Språkresa till London

Skriv ut Skicka sidan
språkresa till London   

Studera engelska i London

Åk på språkresa till London med Alta!
Det är svårt att överträffa London - en självsäker och medveten världsmetropol. Här hittar du en härlig mix av gammalt och nytt, traditionellt och galet. London är museér och pubar, Tower Bridge, Big Ben, Buckingham Palace och Covent Garden, British Museum, shopping, musikaler och ett otroligt nattliv. London har något att erbjuda var och en!

sprakresa-londonByggnader, museér & historia
Upptäck Londons tusenåriga historia, besök några av de nästan 300 museér och konstgallerier. Londons historia har något för alla; The Tower of London som har varit hem och fängelse åt monarkin är öppet för allmänheten; det traditionsrika vaktombytet Changing the Guard på Buckingham Palace eller varför inte ta en tur i Jack The Rippers fotspår.

Trendig shopping
Här är shoppingen oöverträffbar: med Harrods och Fortnum & Mason, de fashionabla butikerna på New Bond Street, alla varuhus på Oxford Street, trendiga områden för modemedvetna shoppingälskare, Portobello Road med sitt folkmyller och evighetslånga marknad.

Londons uteliv
Trots att England inte är speciellt känt för sin matkultur erbjuder London en blomstrande restaurangkultur med kokkonster från ett 60-tal länder. Londons kvällsliv är lika oemotståndligt och oslagbart som allt annat i den engelska huvudstaden; barer, pubar, restauranger, musikaler, teatrar, musikkonserter och nattklubbar - välj det som lockar dig! En språkkurs i engelska i London ger dig många möjligheter att lära känna London och kommunicera med Londonborna och stadens alla internationella besökare.

I London erbjuder vi ett flertal språkskolor med olika karaktär och läge, vi har gjort ett urval av de bästa språkskolorna i London. Välj det som passar dig för din språkresa till London!

Läs mer om språkskolorna vid vald ort ovan i huvudmenyn eller till höger i modulen.