Start Student/vuxen Engelska England London Språkskolan Camden

Språkkurser i engelska i London

Skriv ut Skicka sidan
Språkresa till London Camden Town
 
     rating star blank Språkkurser & Datumindent1      rating star blank Inkvarteringindent1      rating star blank Aktiviteterindent1       rating star blank Priserindent1

Språkskolan Camden

Studera engelska i populära Camden Town vid personlig och mysig skola med prisvärda kurser! Åk på språkresa till London!

priser-2013

Belägen i populära Camden Town
Här hittar du prisvärda språkkurser till god kvalitet. Denna språkskola, ligger i centrala 
London, i ett populärt område kallat Camden Town (Camden High Street). språkskolan en belägen en kort promenad från tunnelbana och övrig kommunikation. Camden Town är känt för sin marknad (Camden Lock Market) och är en mötesplats för alla som är intresserade av musik och mode. Allt som du behöver finns nära skolan; affärer, pubar, restauranger, bio, sporthall, bibliotek och även parker inom promenadavstånd.

Studera engelska i Camden Town i London, här på bild marknadsgatan som ligger ett par minuter från skolan på Camden High StreetLiten och Personlig skola
Språkskolan är liten och trevlig, med lärare som är engagerade och deltar i aktiviteter på skolan. Efter dina språklektioner kan du slappna av i skolans "Study Louge" där du har tillgång till kaffe, te, bibliotek och gratis använing av internet. På skolan finns en trevlig takterrass där du kan vistas under raster och efter lektionstid.

Om du anmäler dig till en språkkurs i god tid har du möjlighet att boka rum i någon av språkskolans lägenheter nära skolan, gångavstånd med ca 10 minuter.

Skolfakta:
 • Belägen vid livliga Camden High Street
 • Gångavstånd till studentlägenheter
 • Fri tillgång till Internet
 • WIFI
 • Engagerade & kvalificerade lärare
 • Välkomnande atmosfär
 • Student Lounge
 • Spännande aktivitetsprogram
 • Belägen i ett häftigt område
 • Liten & personlig skola!
 • Takterrass

 
« Till sidans topp

Språkkurser

Studera engelska i London

 Allmän info om olika kurstyper se vår Kursguide

Kursnivå
Alla nivåer i språket är tillgängliga, från helt nybörjare till avancerad. Språkkursen startar med att du gör ett nivåtest för att lärarna ska kunna avgöra din nivå, och du placeras sedan i den lektionsgrupp som passar din språknivå bäst. Du kan även göra testet innan du startar språkkursen för att se din nivå.

Studenter ute på skolans takterass, studera engelska i London vid språkskola i Camden TownKursstart
Språkskolan tar emot studenter som har grunder i språket till de som är avancerade, kursstarter sker varje måndag året runt.  Examinationskurser har vissa kursstarter se nedan. Möjlighet att studera på eftermiddagen finns.

Certifikat/diplom
Vid alla avslutade språkkurser får du ett intyg/diplom på din nivå och genomförd kurs.

 

Kurser att läsa vid skolan
 • Standardkurs
 • Intensivkurser
 • Terminskurser
 • Cambridge Examenskurs
 • IELTS & TOEIC Examenskurser
 • Individuella lektioner
 • Standardkurs på eftermiddagen
 • Business English

 Språkresa till London med Alta
Språkkurser berättigade till studiemedel


Kontakta oss om det är någon språkkurs ovan som du är intresserad av men inte finner beskriven nedan.
 

Antal deltagare: max 14/grupp
Nivåer: Elementär till Avancerad
Studiemedel: från 3 v med 20 lek/v
Lektionstid: 50 minuter
Minimiålder: 16 år

 


Standardkurs i engelska 20 lek/vecka
Här förbättrar du din engelska på ett effektivt och stimulerande sätt oavsett dina förkunskaper. Du läser 20 lektioner per vecka som består av 15 lektioner standardkurs + 5 lektioner "option" per vecka, du väljer något av dessa ämnen: Business, Conversation eller Pronunciation.

Du gör både muntliga och skriftliga övningar. Låg - Avancerad nivå. Du har 4 lektioner per dag under förmiddagen eller eftermiddagen mån - fre. Från 9:00 till 13:00 eller 12:00 till 16:00. Du väljer själv vilken tid du vill läsa kursen.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 veckor  20 per vecka Varje måndag

 Kurspriser se nedanindent1


Standardkurs i engelska 15 lek/vecka
Här förbättrar du din engelska på ett effektivt och stimulerande. Kursen är som ovan men utan "option" tillval. Du har 3  lektioner per dag, mån - fre och du väljer antingen att studera under förmiddagen, eftermiddagen eller tidig kväll. Från 09:00 till 12:00 eller 13:00 till 16:00 eller 16:00 till 19:00 (endast under sommaren). Du väljer själv vilken tid du vill läsa språkkursen.  

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 veckor 15 per vecka Varje måndag


Intensivkurs i engelska - 25, 30 eller 35 lek/vecka
Denna språkkurs är i princip som standardkursen ovan men du läser mer intensivt, språkkursen passar dig som har lite tid och vill ha snabba resultat. Här läser du antingen 25, 30 eller 35 lektioner per vecka. Även här består kursen av 5 letkioner "option" per vecka, se vilka ämnen du kan välja ovan.  
KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 25, 30 eller 35
per vecka
Varje måndag

 

Terminskurs i Engelska
Kursinnehåll som standardkursen eller intensivkursen men under en längre period. Kursen finns att läsa med 15, 20, 25 eller 30 lektioner per vecka.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 12 veckor Från 15 till 30
per vecka
Varje måndag

 

Cambidge Examenskurser på olika nivåer - FCE och CAE
På denna kurs förbereder du dig för att ta ett Cambridge Certificate i slutet av kursen. Examinationen finns på 2 olika svårighetsgrader. På en hög mellannivå = First Certificate of English, eller avancerad nivå = Cambridge Certificate of Advanced English.
Kursen består av 25 lektioner per vecka från 9:00 till 14:00 under 8 veckor eller 10 veckor. Kursstarter 3 gånger per år för CAE och 4 gånger för FCE . 

Examinationen sker 1 vecka efter att kursen har avslutas för kurserna i april och september.

KurslängdAntal lektionerKursstart 2013
8 veckor FCE
10 veckor CAE
25 per vecka

FCE - 14 januari, 15 april, 30 september
CAE - 21 januari, 15 april, 23 september

Examinationsdatum 2013 ca: FCE  9 mars, 11 juni och 3 december. CAE 16 mars, 8 juni, 4 december. Examinationsdatumen kan ändras är ännu inte helt fastställt.  

IELTS Examinationskurser
Kursen kombinerar examensförberedelser med tekniker för att utveckla språket. Denna kurs kan du starta på varje måndag och du bestämmer själv kurslängd 2, 4, 6 eller 8 veckor beroende på din nivå. En IELTS examen kan göras nästan varje veckoslut. Denna kurs passar dig som vill studera på universitet i England eller i övriga Europa. Kurstid 9:00 - 13:00. Obs! Examinationen måste bokas i god tid i förväg från maj till september (minst 6 till 8 veckor innan examinationen).

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 2 till 8 veckor 20 per vecka Varje måndag

 


Individuella lektioner

Med individuella lektioner når du snabbast resultat inom en kort tid. Vanligt är att kombinera individuella lektioner med en standardkurs, se standardkurser ovan. Här fokuserar du på det som du behöver förbättra allmänt i språket .

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka Från 5 per vecka Varje måndag

Inkvartering

Rum i språkskolans studenlägenheter i Camden Town Studera engelska i London vid språkskolan som ligger i populära Camden Town, här på bild studenter på skolan

Språkskolan erbjuder ett flertal inkvarteringsmöjligheter, se nedan.

Studentlägenhet - Gångavstånd till skolan!
Du kan välja att bo i delade studentlägenheter, du delar då lägenhet med ca 5-6 studenter från skolan. Du bor med deltagare från skolan där du studerar.

Du väljer enkelrum eller delat rum, utrymmen som kök, vardagsrum och badrum delas. Möjligt att boka rum med eget badrum. Detta är skolans egna residens/lägenheter och ligger på gångavstånd från skolan ca 5 till 15 min - de är mycket populära - så boka i god tid! Rummen är olika stora och i olika prisklasser, se pris nedan.

Studera engelska vid språkskolan i Camden Town, språkkurs, språkresa till London med AltaLägenheterna är fräscha och med god standard, WIFI finns i lägenheten så du kan ta med din egen dator. Ankomst sker på söndag och avresa lördag, det går att boka extra natt. Lägenheterna är belägna i Camden Town och Tufnell Park.

Värdfamilj
När det gäller inkvartering så är det bästa alternativet för språkinlärningen att bo i en engelsk värdfamilj, då du har chansen att praktiserar språket även utanför klassrummet. Genom att bo i en engelsk familj tar du också del av vardagslivet samt upplever och lär dig mer om den engelska kulturen.

Du bor i enkelrum med frukost eller frukost och middag. Familjerna är väl utvalda och de flesta familjerna ligger inom zone 2 och på samma tåglinje som skolan, en del värdfamiljer finns även på gångavstånd till skolan.

Alla familjer är noga utvalda och måste uppfylla en del krav och en viss standard för att få fungera som värdfamiljer. Åker du med en kompis finns möjlighet att bo i ett delat rum. Ankomst sker på söndag och avresa lördag, det går att boka extra natt.

Universitetsresidens
Det finns även möjlighet att bo i studentresidens, modernt, fräscht och ligger endast 15 minuter med buss från skolan. Det finns lägenheter som är avsedda för skolans deltagare men här finns också studenter som studerar på andra skolor. Internetanslutning finns i varje rum, ett roligt och trevligt boende om du vill träffa mycket folk och nya vänner.

Vandrarhem/Studio
Välj att bo på ett vandrarhem med egen studio där du har litet kök och eget badrum. Det är ett enkelt men trevligt hostel som ligger inärheten av Hampstead och inte så långt från skolan.

Studentresidens - endast under sommaren
Under sommarmånaderna från juni till september erbjuder skolan boende på universitetsresidens som ligger på gångavstånd vid Tufnell Park. Rum med eget badrum, delat kök. 

« Till sidans topp

Fritid och Aktiviteter

Språkresa till London, studera engelska Studenter vid språkskolan ute tillsammans under en pubkväll i Camden Town

Upplev London under din språkresa
Skolan har ett brett aktivitetsprogram för sina studenter med någon aktivitet att delta i de flesta dagarna i veckan. Varje månad delas ett aktivitetsprogram ut till studenterna. Under helgerna är det oftast någon dagsutflykt till närliggande städer som Brighton, Oxford, Cambridge eller Bath.....det finns alltid något du kan göra i Camden Town.

Exempel på aktiviteter vid skolan
 • Salsakvällar
 • Fotbolls matcher
 • Biokvällar
 • Besök sevärdheter i London
 • Food Evening
 • Konserter
 • Fester på skolan
 • Pubkvällar
 • Regents Park
 • Bowling

Utforska London på egen hand också, här är det alltid något som händer....vilket du kan uppleva tillsammans med dina nya vänner! 

« Till sidans topp

Priser Språkresa London Camden Town

Här nedan hittar du prisexempel på de vanligaste kurslängderna. Kontakta oss för ditt pris eller om du inte hittar den kurs och kurslängd som du önskar pris på! Ibland har vi erbjudanden och rabatter som inte alltid uppdateras i prislistan, kontakta alltid oss när du är intresserad av en språkkurs och prisinformation.  Från 3 veckors Standardkurs är godkänd för studiemedel från CSN.

Språkkurser

KURSTYPKURSLÄNGDPRIS 2013
Standardkurs 20 lektioner per vecka 2 veckor  4.460:-
Lekt.tid 09:00- 13:00 eller 12:00-16:00 3 veckor  6.700:-
4 veckor  8.900:-
6 veckor  11.990:-
8 veckor  13.990:-
10 veckor  17.990:-
12 veckor 18.750:-
Standardkurs 15 lektioner per vecka 2 veckor  3.255:-
 Lekt tid 09:00-12:00 eller 13:00-16:00 3 veckor  4.885:-
4 veckor  6.500:-
6 veckor  8.840:-
8 veckor  10.550:-
10 veckor 13.200:-
13 veckor 14.990:-
Terminskurs 20 lektioner per vecka 13 veckor 20.700:-
15 veckor 23.900:-
16 veckor 25.500:-
Intensivkurs 25 lektioner per vecka 2 veckor  5.580:-
4 veckor 10.980:-
6 veckor 14.980:-
Intensivkurs 30 lektioner per vecka 2 veckor  5.850:-
4 veckor 11.700:-
Intensivkurs 35 lektioner per vecka 2 veckor  6.860:- 
Cambridge Examinationskurs  FCE, CAE,
25 lektioner per vecka
8 veckor  18.700:-
10 veckor 23.400:-
IELTS Examinationskurs 20 lektioner per vecka 2 veckor  4.730:-
4 veckor  9.460:-
6 veckor  12.670:-
Individuella lektioner
(kombineras med en standardkurs)
per lektion 610:-


Övriga tillägg
 • Examinationsavgift Cambridge ca 1.400:- . Betalas på plats. (gäller bara den kursen)
 • Skolans registreringsavgift 500:-
 • IELTS examinationensavgift ca 1.400:-. Betalas på plats. (gäller bara den kursen)
 • Bokningsavgift för inkvartering 500:-

 

Inkvartering

Inkvartering - pris per veckaPris 2013 
Familj, enkelrum, frukost  1.815:-
Familj, enkelrum, frukost,
Centralt belägen, ca 15 till 30 min gångavstånd  till skolan  
2.090:-
Familj, enkelrum, frukost & middag  2.255:-
Studentlägenhet, litet enkelrum, självhushåll   1.925:-
Studentlägenhet, standard enkelrum, självhushåll  2.420:-
Studentlägenhet, litet delatrum, självhushåll   1.650:-
Studentlägenhet, standard delatrum, självhushåll  1.980:-
Studentlägenhet, standard enkelrum, eget badrum 2.860:-
Studentlägenhet, standard delatrum, eget badrum 2.145:-
Universitetsresidens, enkelrum, eget badrum, självhushåll, 2.970:-
Studentresidens, enkelrum, eget badrum, självhushåll
Från juni till mitten av september  
2.915:-

 Du är välkommen kontakta oss för alla dina frågor och funderingar!

« Till sidans topp