Språkresor engelska i London

Skriv ut Skicka sidan
sprakskolan london 

     rating star blank Språkkurser & Datumindent1      rating star blank Inkvarteringindent1      rating star blank Aktiviteterindent1       rating star blank Priserindent1

Språkresor engelska i London


priser-2013Språkkurser i engelska vid populär och livlig språkskola
Denna populära språkskola har precis flyttat till nya och fräscha lokaler med ett perfekt läge i centrala London, i området Euston. Skolan ligger nära Oxford Street, Regent Park , Camden och fashionabla King's Cross. Här har du nära till alla delar av staden turistattraktioner och shoppingområden. Detta är en populär och livlig språkskolan som är fräsch och modern med mycket deltagare året runt.

Studera engelska i London med ALTAKursdeltagare
Språkskolan i London välkomnar kursdeltagare varje år från över 50 länder och  fördelningen av nationaliteter varierar under olika perioder. Oavsett om syftet med dina studier är för att fortsätta akademiska studier, för yrkeskarriären eller av personligt intresse så hittar du säkert en språkkurs som passar dig. Skolan har också en bra åldersmix - både unga och något äldre deltagare.

Faciliteter
Skolan har 24 klassrum, ljusa och rymliga. Här finns ett bibliotek, datarum med fri användning av internet. En trevlig cafeteria finns för fikaraster och lättare luncher, här samlas deltagare även för information och filmvisning. 

Du möter engagerade lärare och administrativ personal som är vänlig och tar hand om sina studenter på bästa sätt. Skolan är kvalitetscertifierad vilket ger dig som kursdeltagare en trygghet att veta att allt är väl organiserat och att ständiga förbättringar sker.

Skolfakta - Språkresa London:
 • Centralt belägen i Euston
 • 24 rymliga klassrum
 • Fri tillgång till Internet
 • WIFI
 • Caféteria
 • Student Lounge
 • Bibliotek

 « Till sidans topp

Språkkurser i engelska

Studera engelska vid prisvärd språkskola i London

 Allmän info om olika kurstyper se vår Kursguide

Kursnivå
Alla nivåer i språket är tillgängliga, från helt nybörjare till avancerad. Språkkursen startar med att du gör ett nivåtest för att lärarna ska kunna avgöra din nivå, och du placeras sedan i den lektionsgrupp som passar din språknivå bäst.

Språkresa till London, studera engelska i LondonKursstart
Har du grunder i språket sker kursstarter i princip varje måndag året runt (beroende på kurs). Är du helt nybörjare är det vissa kursstarter, vanligtvis två till tre gånger per månad. Även examinationskurserna har speciella kursstarter, se nedan för detaljer.

Certifikat/diplom
Vid alla avslutade kurser får du ett intyg/diplom på din nivå och genomförd kurs.
 


Språkkurser i engelska att läsa vid skolan i London
 
 • Standardkurs under för/eftermiddag
 • Intensivkurser under för/eftermiddag
 • Terminskurser
 • Cambridge Examenskurs
 • IELTS & TOEFL Examenskurser
 • Individuella lektioner
 • Academic Year
 • Business English - one year course 
 • English for work

Språkkurser berättigade till StudiemedelSkolans cafeteria i London

Antal deltagare max 12/grupp
Nivåer: Nybörjare till Avancerad
Studiemedel: från 3 v med 20 lek/v
Lektionstid: 45 minuter
Minimiålder 16 årStandardkurs i engelska  - Förmiddag/Eftermiddag
Här förbättrar du din engelska på ett effektivt och stimulerande sätt oavsett dina förkunskaper. Detta är en populär kurs där du garanterat får ett bättre flyt i  engelska. Du gör både muntliga och skriftliga övningar.  Låg - Avancerad nivå. Lektioner finns även på eftermiddagar. Kursen finns att läsa under förmiddagen eller eftermiddagen. Vanligaste är att läsa under förmiddagen. Är det högsäsong och fullt på skolan kan lektioner läggas under eftermiddagen.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 2 veckor 20 per vecka Varje måndag

 

Intensivkurs i engelska 
Kursinnehåll som standardkursen men mer intensiv. Kursen har 30 lektionstimmar per vecka. Här finns tillfälle att välja delar av kursen med fokus på det som passar ditt intresse och behov av förbättring. Du kan välja: Comparative Culture & Communication; Write Now; Basic Writing Skills; Media Studies; The Language of Music; Film Studies; A World of Words; Get Talking.  

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 30 per vecka Varje måndag

 

Terminskurs i engelska
Kursinnehåll som standardkursen, men under en längre period. Kursen finns att läsa med 20 eller 30 lektioner per vecka.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 12 veckor 20 eller 30 per vecka Varje måndagEnglish for Work
Om du vill utveckla språket för att kunna arbeta inom en global arbetsplats, här hemma eller i ett annat land kan den här kursen passa dig. Kursen utvecklar både dina allmänna kunskaper och de grundläggande färdigheterna för att fungera i en internationell arbetsmiljö. Låg mellannivå till avancerad nivå. 

Kursen innehåller alllmän engelska med standardkursen på 20 lektioner per vecka + 10 lektioner per  vecka med Business English, där du exempelvis lär dig ord och uttryck för situationer som att lösa problem, presentera olika scenarios, delta i projektarbete, läsa en budget, prata i telefon.mm.
KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 30 per vecka Varje måndag

 

Cambridge Examenskurser på olika nivåer - FCE, CAE eller CPE
På denna kurs förbereder du dig för att ta ett Cambridge Certificate i slutet av kursen. Examinationen finns på 3 olika svårighetsgrader. På en hög mellannivå = First Certificate of English, avancerad nivå = Cambridge Certificate of Advanced English eller mycket avancerad= Certificate of Proficiency in English.

KurslängdAntal lektionerKursstart 2013
4, 8, 9, 10 eller 12 veckor 20 per vecka

30 per vecka finns också att välja
FCE/CAE 
7 januari - 15 mars, 10 veckor
CAE 
7 jan - 8 mars, 9 veckor
FCE/CAE/CPE 
18 mars-7 juni, 12 veckor
FCE/CAE/CPE  
9 sept - 29 november, 12 veckor
FCE/CAE
1 juli - 23 augusti, 8 veckor 
FCE/CAE
29 juli - 23 augusti, 4 veckor (30 lek/v)
Examensdatum 2013
FCE: 15 mars; 11 juni; 22 augusti; 3 dec
CAE: 16 mars; 12 juni; 23 augusti; 4 dec;
CPE: 9 mars, 13 juni, 5 dec

 


IELTS och TOEFL Examinationskurser

På denna språkkurs förbereder du dig för att ta en IELTS alt. TOEFL  examination i slutet av kursen. Examinationen finns att ta i olika svårighetsgrader beroende på din nivå. Rekommenderat är att starta med en Standardkurs från 4 veckor, beroende på nivå och sedan fortsätta att följa en förberedande examinations kurs. Självklart kan du endast ta examinationskursen på 4 eller 8 veckor. Lämplig nivå är från Intermediate (B1) och Advanced. Examinationsavgift tillkommer.

KurslängdAntal lektionerKursstart
4 eller 8 veckor 30 per vecka Varje måndag

 

Individuella lektioner
Med individuella lektioner når du snabbast resultat inom en kort tid. Vanligt är att kombinera individuella lektioner med en standardkurs. Här fokuserar du på det som du behöver förbättra allmänt i språket .

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka Från 2 per vecka Varje måndagAcademic Year 
Denna kurs vänder sig till dig som vill förbättra din nivå ordentligt både muntligt och skriftligt och studera under en längre period. Du får stöd under studietiden av en mentor som följer upp dina framsteg. Du kan börja med en Standardkurs för att bygga upp din nivå och därefter välja en examenskurs, IELTS, TOEFL eller Cambridge Certificate eller inkludera Business English i din kurs.  Du kan välja att studera även i Cambridge, Malta, Kapstaden, New York, Boston, Los Angeles, San Francisco eller San Diego.  Minimum 24 veckor. CSN ges för studier i Europa.

Kurslängd
Antal lektioner
Kursstart
Från 24 veckor
20 eller 30 per vecka
Varje måndag

 

Inkvartering

Student House i London Rum i student house

När det gäller inkvartering kan du välja att bo i värdfamilj, studentresidens eller student house med studenter från skolan.

Värdfamilj
Det bästa för språkinlärningen är boende i värdfamilj med enkelrum, endast med frukost eller med halvpension (frukost och middag). Alla familjer är väl utvalda och har en god standard, ca 20-60 minuters restid till skolan och är belägna i zon 1, 2 , 3 eller 4. Det är också möjligt att boka ett rum med eget badrum till en extra kostnad.

Studentresidens/Student House
Vill du känna dig lite friare kan du välja att bo i något av skolans residens med studenter från andra delar av världen, du kan välja att bo i enkelrum eller i delat rum med en kompis. Utrymmen som kök, vardagsrum och badrum delas. Det är möjligt att boka eget badrum.  Residens är belägna i zon 1 eller 2. Minimiålder för boende på residens/studentlägenhet är 18 år.

Kontakta oss för mer information om de olika inkvarteringsalternativen! 

« Till sidans topp

Fritid och Aktiviteter

Bakelser vid skolans café Studenter umgås i London Studenter på pubkväll i London

Upplev London under din språkresa till London
Varje vecka finns ett aktivitetsprogram för att du ska ha roligt och lära känna övriga deltagare på skolan och även för att lära känna London. Det kan vara en pubafton på en studentpub, en drink på top deck av Queen Mary Boat, eller ett besök på en rockclub i Covent Garden m.m. Om du vill upptäcka London på egen hand kan man ge rekommendationer om det mesta av restauranger, sevärdheter och shopping.

Exempel på aktiviteter vid skolan
 • Välkomnsmiddag för nya studenter
 • Pubkvällar
 • Filmkvällar på skolan
 • Besök sevärdheter i London
 • Konserter
 • Fester på skolan
 • Filmkvällar på skolan

Skolan erbjuder även utflykter till närliggande och intressanta städer, såsom; Brighton, Cambridge eller Oxford. 

« Till sidans topp

Priser 2013 Språkresa London

Här nedan hittar du prisexempel på de vanligaste kurslängderna. Kontakta oss för ditt pris eller om du inte hittar den kurs och kurslängd som du önskar pris på! Ibland har vi erbjudanden och rabatter som inte alltid uppdateras i prislistan, kontakta alltid oss när du är intresserad av en språkkurs och prisinformation.  Från 3 veckors Standardkurs är godkänd för studiemedel från CSN.

Observera att det är högsäsongstillägg på kurser från 2 till 7 veckor 340:- per vecka.  Markeras med * nedan.  Högsäsong under juli och augusti.

Kontakta oss om du vill ha ett totalpris med kurs och inkvartering inkluderat!Språkkurser

KURSTYPKURSLÄNGDPRIS 2013
Standardkurs 20 lektioner per vecka
(förmiddagen) 
2 veckor  4.650:- *
3 veckor  6.955:- *
4 veckor  9.270:- *
8 veckor  16.200:-
10 veckor  19.960:-
12 veckor  23.990:-
Terminskurs 20 lektioner per vecka
(förmiddagen) 
13 veckor 25.990:-
16 veckor 32.200:-
Standardkurs 20 lektioner
(eftermiddagar)
2 veckor  3.730:-
4 veckor  5.600:-
6 veckor  10.990:-
8 veckor 14.990:-
Terminskurs 20 lektioner per vecka  (eftermiddagar) 13 veckor  19.660:-
16 veckor  23.990:-
Intensivkurs 30 lektioner per vecka 
(förmiddag eller eftermiddag) 
2 veckor  fm 5.950:- *
ef 4.740:- *
3 veckor  fm 8.920:- *
ef 7.100:- * 
English for Work 1 vecka 3.245:-* 
2 veckor 6.490:-*
Examenskurs FCE, CAE 30 lektioner per vecka 4 veckor 11.895:-
Examenskurs FCE, CAE 20 lektioner per vecka 8 veckor 16.200:-
10 veckor 19.960:-
12 veckor 23.990:-
Examenskurs IELTS eller TOEFL;
30 lektioner per vecka
4 veckor  11.890:-
8 veckor 19.750:-
Individuella lektioner Allmän engelska 2 lektioner  1.570:-
5 lektioner 3.585:-
10 lektioner  6.270:-
Academic Year 20 lektioner per vecka på   förmiddagar 24 veckor  42.340:-
Academic Year 20 lektioner per vecka på   eftermiddagar 24 veckor  31.500:-

 

Övriga tillägg
 • Registreringsavgift 450:-
 • Examinationsavgift Cambridge ca 1.600:-
 • Obs! Tillägg för högsäsong tillkommer på standardkursen och intensivkursen på kurser upp till 8 veckor, under juli och augusti: 340:- per vecka. Kurser längre än 8 veckor inget tillägg.

 

Inkvartering
Här nedan ser du några exempel. Kontakta oss för prisuppgifter för den period du är intresserad av. Bokning i god tid rekommenderas i London. 

Inkvartering - Pris per veckaPris 2013
Familj, enkelrum, frukost (Zon 1 & 2) - ej tillgång till kök 2.040:- 
Familj, enkelrum, frukost och middag (Zon 1 & 2) 2.355:-
Familj, enkelrum, frukost (Zon 3 & 4) - ej tillgång till kök 1.590:- 
Familj, enkelrum, frukost och middag (Zon 3 & 4) 1.905:- 
Student House, Canada Water, zon 2, enkelrum, självhushåll 2.410:-
Student House, Canada Water, zon 2, delat rum, självhushåll 1.850:-
Student residens, enkelrum, självhushåll  (zon 2) 2.635:- 
Student residens, enkelrum, eget badrum, (zon 1) 3.200:-

 
Övriga tillägg

 • Bokningsavgift för inkvartering 330:-
 • Högsäsongstilläg för boende i värdfamilj under perioden 16 juni till 7 september, 340:- per vecka
 • Deposition på ca 150 GBP vid ankomst för boende i residens/studenthouse, återfås vid hemresa om inget i lägenheten skadats.

Du är välkommen kontakta oss för alla dina frågor och funderingar!

« Till sidans topp