Studera på Irland

Gå vidare för att göra din anmälan

Språkresa till Irland

Skriv ut Skicka sidan
sprakresa-irland-guinessVälj din kursort och språkskola nedan eller till höger i modulen för din språkresa på Irland. Här kan du hitta språkresor som passar dina önskemål och behov. 

Den gröna ön är till ytan mindre än en sjättedel av Sveriges yta. Huvudstaden Dublin har under senare år förvandlats till ett trendigt centrum där medleåldern är ung med många pubar och irländsk musik.

Språkresa Dublin

Att prova nationaldrycken Guinness och lyssna på levande irländsk folkmusik är naturligtvis ett måste när man är i Dublin. Floden Liffey delar Dublin i norr och söder. Läs mer om Dublinindent1


sprakresa-irland-sprakskolaSPRÅKSKOLANindent1
Förstklassig skola - Språkskolan startade i mitten på 80-talet och har byggt upp ett mycket gott rykte för sin akademiska utveckling och sin professionalitet.


Din språkresa till Irland

Upplev den gröna ön genom en språkresa och lär sprakresa-irland-naturenkänna det charmiga landet och de trevliga människorna.

Upplev Irlands vackra städer

Här finns utmärkt utbildning och många högteknologiska företag är etablerade i staden. Det är lätt att ta sig runt på ön. Besök fina städer som Cork och Galway och många mindre samhällen inne i landet och utmed kusten som Kilkenny, Limerick och Waterford under din språkresa till Irland.

Vad är karaktäristiskt för Irland?

En vacker natur; gröna kullar; betande får; dramatiska kuster; folkmusik, sång; dans, guiness, pubar, trevliga och vänliga människor; nybyggen; Oscar Wilde; James Joyce; U2 och Bono. Bröllopen är viktiga, gärna stora med hela släkten och fler därtill ....mycket av detta kan du uppleva under din språkresa till Irland!

Välj din språkresa till Irland med ALTA Språkresor!