Studera på Malta

Gå vidare för att göra din anmälan

Språkresa till Malta

Skriv ut Skicka sidan
sprakresa-maltaVälj din kursort och språkskola nedan eller till höger i modulen för din språkresa på Malta. Här kan du hitta språkresor som passar dina önskemål och behov.

Den största fördelen med att åka på språkresa till Malta är att man vistas i ett medelhavsklimat med sol, värme och där det under vintern även är ett milt klimat.

 

Språkresa till Malta

Malta har under sin historia varit en brittisk koloni som har givit landet dess karaktär som det har i dag. Malta är en vacker ö, som består av långa sandstränder och dramatiska klippor.  Läs mer om Maltaindent1


sprakresa-malta-deltagare SPRÅKSKOLANindent1
Skolan i Malta ligger i St. Julians och välkomnar kursdeltagare varje år från över 60 länder. Här får du delta i stimulerande språkkurser med dynamiska lärare och personalen.
Din språkresa på Malta

språkresa-malta Malta har under sin historia varit en brittisk koloni som har givit landet dess karaktär som det har i dag. År 1964 blev Malta ett självständigt land igen. 
Medelhavskulturen dominerar i landet, men över 150 år av brittiskt styre har satt sina spår. Engelska är ett av de två huvudspråken, de kör på vänster sida, äter en typisk engelsk frukost och den dagliga huvudtidningen trycks på engelska. Maltesiska är deras andra språk.

Vad är karaktäristiskt för Malta?

Medelhavsklimat, sol, värme, bad; klippkust; kultur.


Populär ön att
åka till på språkresa till under sommaren  

Malta är en vacker ö, som består av stränder och dramatiska klippor. På flera håll runt ön är det möjligt att hitta vikar och naturhamnar, som bjuder på en varierad och intressant kust. Maltas storslagna huvudstad Valleta har en imponerande arkitektur med många mysiga kringelkrokiga gränder, gator och torg. Malta är en ö med en lugn karaktär och som under sommarmånaderna  framförallt juli och augusti tar emot mycket turister och nöjeslivet når sin topp. Under den perioden finns det dubbel så många turister som innevånare. Det bästa klimatet är under februari till juni.

Välj din språkresa till Malta med ALTA Språkresor!