Studera på Malta

Gå vidare för att göra din anmälan

Språkresa Malta

Skriv ut Skicka sidan
Språkresa Malta, språkkurser i engelska på malta, sommarkurser i engelska på Malta, studera engelska på Malta, prisvärda språkresor till Malta, Alta Språkresor hjälper dig i ditt val Åk till Malta i sommar och studera engelska, språkresa, språkkurser, språkresor i sommar till Malta, plugga utomlands med studiemedel

Studera engelska på Malta

Åk på språkresa till Malta med Alta!
Malta har under sin historia varit en brittisk koloni som har givit landet dess karaktär som det har i dag. År 1964 blev Malta ett självständigt land igen. Medelhavskulturen dominerar i landet, men över 150 år av brittiskt styre har satt sina spår. Engelska är ett av de två huvudspråken, de kör på vänster sida, äter en typisk engelsk frukost och den dagliga huvudtidningen trycks på engelska. Malta är en vacker ö, som består av långa sandstränder och dramatiska klippor. 

Huvudstaden Valleta

På flera håll runt ön är det möjligt att hitta vikar och naturhamnar, som bjuder på en varierad och intressant kust. Maltas storslagna huvudstad Valleta har en imponerande arkitektur med många mysiga kringelkrokiga gränder, gator och torg. Malta är en ö med en lugn karaktär som bjuder på härliga kvällar vid någon uteservering.

Ön Gozo
Från Malta tar du dig lätt till den lilla ön Gozo, som bara är 15 kilometer lång och drygt 5 kilometer bred. Här är tempot långsammare och fridfullare än på Malta. Det är lätt att förstå att många lockas hit och älskar denna lilla ö, som består av små byar, vackra prydliga hus, gröna fält och vilda blommor. Gozo har många sevärdheter och en av dem ligger vid änden av öns bästa sandstrand under vattnet, där det finns rester av ett romerskt hus.

Läs mer om språkskolorna vid vald ort ovan i huvudmenyn eller till höger i modulen.