Studera på Malta

Gå vidare för att göra din anmälan

Språkresor i engelska på Malta

Skriv ut Skicka sidan
sprakresa malta 
     rating star blank Språkkurser & Datumindent1      rating star blank Inkvarteringindent1      rating star blank Aktiviteterindent1       rating star blank Priserindent1


Språkresa till Malta 

priser-2013 Åk på Språkresa till soliga Malta
Språkskolan välkomnar kursdeltagare varje år från över 60 länder. Oavsett om syftet med dina språkstudier är för att fortsätta akademiska studier, för yrkeskarriären eller av personligt intresse så hittar du säkert en språkkurs som passar dig. Här får du delta i stimulerande språkkurser med dynamiska lärare där personalen på skolan är vänlig och tar hand om sina studenter på bästa sätt.sprakresa malta sprakskolan
 
Språkskolan är kvalitetscertifierad vilket ger dig som kursdeltagare en trygghet på så sätt att det är viktigt för dem att deras elever är mycket nöjda med sin språkkurs och vistelse ur alla aspekter.
 
Belägen i St. Julian
Skolan i Malta ligger i St. Julians, som ursprungligen var en liten och lugn fiskeby. Idag är den en stor turistort, men har behållit sin charm med traditionella fiskebåtar i hamnen. Här finns allt för den som vill roa sig, restauranger, barer, affärer; allt inom promenadavstånd från skolan. 
 
Faciliteter
Språkskolan finns i två byggnader varav den ena byggdes under 2001 och har totalt 40 klassrum, multimediarum, ljusa klassrum och stor takterrass med ett café. Alla studenter på skolan har också tillgång till pool, solstolar och parasoll samt fritt medlemskap på ett fitness center inte långt ifrån skolan! Under rasterna kan du koppla av i skolans student lounge med play station, stor plasma TV och DVD. Klassrumen har luftkonditionering. 
 
Skolfakta - Språkresa Malta
 • 2 byggnader
 • Totalt 62 klassrum
 • Centralt i St Julians
 • WIFI
 • Multimediarum
 • Fri tillgång till internet
 • Prisvärda kurser
 • 2 takterrasser
 • Student Lounge
 • Caféteria
 • Medlemskap på fitness center
 • Luftkonditionering
 • Tillgång till pool

« Till sidans topp

Språkkurser i engelska

sprakresa malta skolan 

 Allmän info om olika kurstyper se vår Kursguide

Kursnivå

Alla nivåer i språket är tillgängliga, från helt nybörjare till avancerad. Språkkursen startar med att du gör ett nivåtest för att lärarna ska kunna avgöra din nivå, och du placeras sedan i den lektionsgrupp som passar din språknivå bäst.

Kursstart
Har du grunder i språket sker kursstarter i princip varje måndag året runt (beroende på kurs). Är du helt nybörjare är det vissa kursstarter, vanligtvis två till tre gånger per månad. Även examinationskurserna har speciella kursstarter, se nedan för detaljer.

Certifikat/diplom
Vid alla avslutade kurser får du ett intyg/diplom på din nivå och genomförd kurs.

Kurser att läsa vid skolan
 • Standardkurs
 • Intensivkurser
 • Terminskurser
 • English for Work
 • Cambridge Examenskurs
 • IELTS & TOEFL Examenskurser
 • Club 30+ (16 juni - 15 sept)
 • Individuella lektioner
 • Academic Year
 • Business English
 • Mini Group Course
 • Multi-Destination
 • Club 50+

Språkkurser berättigade till Studiemedel
sprakresa malta lektion

Antal deltagare: max 12/grupp
Nivåer: Nybörjare till Avancerad
Studiemedel: från 3 v med 20 lek/v
Lektionstid: 45 minuter

Standardkurs i engelska

Här förbättrar du din engelska på ett effektivt och stimulerande sätt oavsett dina förkunskaper. Detta är en populär språkkurs där du garanterat får ett bättre flyt i  engelska. Du gör både muntliga och skriftliga övningar. Låg - Avancerad nivå.
KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 2 veckor 20 per vecka Varje måndag

 

Intensivkurs i engelska
Kursinnehåll som standardkursen men mer intensiv.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 30 per vecka Varje måndag

 

Terminskurs i engelska
Kursinnehåll som standardkursen, men under en längre period. Kursen finns att läsa med 20 eller 30 lektioner per vecka.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 8 veckor 20 eller 30 per vecka Varje måndag

 

 English for Work
Om du vill utveckla språket för att kunna arbeta inom en global arbetsplats, här hemma eller i ett annat land kan den här kursen passa dig. Kursen utvecklar både dina allmänna kunskaper och de grundläggande färdigheterna för att fungera i en internationell arbetsmiljö. Låg mellannivå till avancerad nivå. 

Kursen innehåller alllmän engelska med standardkursen på 20 lektioner per vecka + 10 lektioner per  vecka med Business English, där du exempelvis lär dig ord och uttryck för situationer som att lösa problem, presentera olika scenarios, delta i projektarbete, läsa en budget, prata i telefon.mm.
KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 30 per vecka Varje måndag

 


Cambridge Examenskurser på olika nivåer - FCE, CAE eller CPE

På denna kurs förbereder du dig för att ta ett Cambridge Certificate i slutet av kursen. Examinationen finns på 3 olika svårighetsgrader. På en hög mellannivå = First Certificate of English, avancerad nivå = Cambridge Certificate of Advanced English eller mycket avancerad= Certificate of Proficiency in English.

KurslängdAntal lektionerKursstart 2013
4, 9, 10 eller 12 veckor 20 per vecka

30 per vecka finns också att välja
CAE 
7 januari - 15 mars, 10 veckor
FCE/CPE 
7 jan - 8 mars, 9 veckor
FCE/CAE/CPE 
18 mars - 7 juni, 12 veckor
FCE
16 september - 6 december, 12 veckor
CAE/CPE  
9 sept - 29 november, 12 veckor 
FCE/CAE
29 juli - 23 augusti, 4 veckor (30 lek/v)
Examensdatum 2013
FCE: 9 mars; 8 juni; 22 augusti; 7 dec
CAE: 16 mars; 12 juni; 23 augusti; 4 dec;
CPE: 9 mars, 13 juni, 5 dec

 

IELTS Examinationskurser
under denna språkkurs förbereder du dig för att ta en IELTS examination i slutet av kursen. Examinationen finns att ta i olika svårighetsgrader beroende på din nivå. Rekommenderat är att starta med en Standardkurs från 4 veckor, beroende på nivå och sedan fortsätta att följa en IELTS förberedande examinations kurs. Självklart kan du endast ta IELTS-kursen på 4 eller 8 veckor. Examinationsavgift tillkommer, se nedan.  B1 eller B2 nivå krävs.

KurslängdAntal lektionerKursstart
4 veckor
8 veckor
30 per vecka Varje måndag

 

Individuella lektioner
Med individuella lektioner når du snabbast resultat inom en kort tid. Vanligt är att kombinera individuella lektioner med en standardkurs. Här fokuserar du på det som du behöver förbättra i språket .

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka Från 5 per vecka Varje måndag

 

Academic Year
Kursinnehåll som standardkursen, men under en längre period. Kurslängden är på minst 24 veckor och är tillgänglig på flera nivåer - från nybörjare till avancerad. Rekommenderat är att ta en Cambridge Examen i slutet av kursen.

Kurslängd
Antal lektioner
Kursstart
Från 24 veckor
20 eller 30 per vecka
Varje måndag

 

Business English Mini Group
Affärsengelska i minigrupp, max 6 deltagare per grupp. Här fokuseras kursen på områden som telefonkommunikation, möten, presentationer, förhandlingar, diskussioner, skriva rapporter, email och brev. Kursen anpassas efter gruppens behov. Lämplig för dig som behöver förbättra din engelska i arbetet. Minimiålder 23 år.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 20 per vecka Varje måndag

 

Mini Group Course
Kursinnehåll som standardkursen, men med färre deltagare i gruppen, 6 deltagare. Effektiv språkkurs för dig som vill ta en kort och intensiv kurs i allmän engelska. 

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 20 per vecka Varje måndag

 

Club 50 +
En trevlig kombination av engelsk språkträning och semester med kulturella besök runt Malta!
För mogna deltagare anordnar EC detta spännande 2 veckors program, som kombinerar språkträning med möjligheten att upptäcka Maltas rika kulturella arv, tillsammans med nya intressanta människor. Du har 20 lektioner/vecka i en liten grupp av deltagare, max 6 deltagare/grupp. Kursen är praktiskt inriktad på att träna att använda engelskan i vardagssituationer såsom när man reser och umgås med människor. Dessutom ingår utflykter och besök under eftermiddagar och/eller kvällar till;
 • The Three Cities Tour
 • Guided tour of Tarxien Temples, Ghar Dalam & Blue Grotto
 • Guided tour of Malta
 • Guided tour of Valletta
 • Palazzo Paraiso & Gardens
 • Guided tour of Mdina
 • Harbour Cruise and shopping
 • Farewell Party
 • Excursion to Gozo                                                                                                     Läs mer om kursen här
Kurslängd
Antal lektioner
Kursstart 2013
2 veckor
20 per  vecka
+ aktiviteter & utflykter
6 - 17 maj
30 september - 11 oktober


« Till sidans topp

Inkvartering

sprakresa malta boende 

Värdfamilj

När det gäller inkvartering har du flera alternativ att välja mellan. Det bästa för språkinlärningen är att bo i en värdfamilj, här får du möjlighet att aktivera språket på bästa sätt även utanför klassrummet. Du kan bo i enkelrum eller delat rum med halvpension.

Studentresidens
Vill du bo mer självständigt med självhushåll kan du välja skolans studentresidens som ligger ca 20 minuters gångavstånd från skolan eller 10 minuter med bus. Här finns ca 45 rum som bara är för skolans studenter, här träffar du dina kurskamrater. Residenset har takterass och pool.

Delad studentlägenhet
Det finns även möjlighet att bo i delade lägenheter för ca 4 till 5 personer, en del av dem ligger på gångavstånd till skolan och nära stranden.

Egen studio/minlägenhet
Det finns även möjlighet att hyra en egen studio med eget badrum och litet kök, från 1 till 3 personer. Centralt belägna med fräsch standard. 

För mer information om de olika inkvarterings möjligheterna kontakta oss så kan vi sända informationsblad per mail! 

« Till sidans topp

Fritid och Aktiviteter

sprakresa malta bada 

Språkkolan har ett brett aktivitetsprogram för sina deltagare under veckodagar, kvällar och helger. Första dagen på din språkkurs kommer du att bli informerad om vilka aktiviter och utflykter som anordnas under den kommande veckan.

Exempel på aktiviteter vid skolan
 • Välkomnsmiddag för nya studenter
 • Skolfester
 • Sola & Bada
 • BBQ på stranden
 • Spännande utflykter
 • Gozo
 • Konserter
 • Festivaler

Under sommaren finns det mycket att göra på Malta och språkskolan arrangerar aktiviteter flera gånger i veckan under kvällar och eftermiddagar, under vissa helger anordnas utflykter till stränder eller orter inärheten. Välja att delta på aktivietterna tillsammans med dina kurskamrater eller utforska Malta på egen hand.

« Till sidans topp

Priser 2013 språkresa Malta

Här nedan hittar du prisexempel på de vanligaste kurslängderna. Kontakta oss för ditt pris eller om du inte hittar den språkkurs och kurslängd som du önskar pris på! Ibland har vi erbjudanden och rabatter som inte alltid uppdateras i prislistan, kontakta alltid oss när du är intresserad av en språkkurs och prisinformation.  Från 3 veckors Standardkurs är godkänd för studiemedel från CSN.

Observera att det är högsäsongstillägg på kurser från 2 till 7 veckor 510:- per vecka.  Högsäsong under juli och augusti.

Kontakta oss om du vill ha ett totalpris med kurs och inkvartering inkluderat!


Språkkurser

KURSTYPKURSLÄNGDPRIS 2013
Standardkurs 20 lektioner per vecka 2 veckor 2.980:-
3 veckor 4.470:-
4 veckor 5.960:-
6 veckor 8.945:-
8 veckor 9.940:-
10 veckor 12.400:-
12 veckor 14.900:-
Intensivkurs 30 lektioner per vecka 2 veckor 4.390:-
3 veckor 6.585:-
4 veckor 8.780:-
Terminskurs 20 lektioner per vecka 13 veckor 15.900:-
16 veckor 19.800:-
18 veckor 22.300:-
20 veckor 24.800:-
English for Work 1 vecka 2.195:-
2 veckor 4.390:-
Examenskurs FCE, CAE 20 lektioner per vecka 9 veckor 10.990:-
10 veckor 12.420:-
12 veckor 14.900:-
Examenskurs FCE, CAE 30 lektioner per vecka 4 veckor 8.780:-
Examenskurs IELTS 30 lektioner per vecka 4 veckor 8.780:- 
8 veckor 12.900:-
Individuella lektioner 2 lektioner 950:-
5 lektioner 2.070:-
10 lektioner 3.700:-
Academic Year  20 lektioner 24 veckor 26.800:-
Business English Minigroup Course 2 veckor 6.200:-
4 veckor 12.400:-
Mini Group Course 2 veckor 5.600:-
4 veckor 11.200:-

 

Övriga tillägg
 • Registreringsavgift 380:-
 • Examinationsavgift Cambridge ca 1.600:-
 • Obs! Tillägg för högsäsong tillkommer på kurser juli och augusti: 510:- per vecka.


Inkvartering
Här nedan ser du prisexempel. Kontakta oss för prisuppgifter för den period du är intresserad av. Bokning i god tid rekommenderas på Malta under sommaren. 

Inkvartering - Pris per veckaPris 2013
Familj, enkelrum, frukost, middag 2.030:- 
Familj, delat rum, frukost, middag (bokas tillsamans med annan student) 1.570:-
Residens, enkelrum, eget badrum självhushåll , 1-7 veckor 2.160:- 
Residens, enkelrum, eget badrum självhushåll,  från 8 veckor 1.795:- 
Residens, delat rum, badrum på rummet självhushåll, 1-7 veckor 1.150:- 
Residens, delat rum, badrum på rummet självhushåll , från 8 veckor 970:- 
Delad lägenhet, enkelrum, självhushåll, 1-7 veckor 2.300:-
Delad lägenhet, enkelrum, självhushåll, från 8  veckor 1.980:- 
Delad lägenhet, delat rum, självhushåll, 1-7 veckor 1.335:- 
Delad lägenhet, delat rum, självhushåll, från 8 veckor 1.110:- 

 
Övriga tillägg  

 • Deposition på ca €50 (500:-) vid ankomst för boende i residens, återfås vid hemresa om inget har skadats.
 • OBS! Högsäsongstillägg per vecka vid boende i familj, residens och delad lägenhet under 15 juni till 7 september från 275:- till 920:- per vecka beroende på inkvartering.
 • Ankomst lördag / söndag
 • Hemresa lördag / söndag  


Du är välkommen kontakta oss för alla dina frågor och funderingar!

« Till sidans topp