Studera i Skottland

Gå vidare för att göra din anmälan

Språkresa till Skottland

Skriv ut Skicka sidan
skottland sprakresaVälj din kursort och språkskola nedan eller till höger i modulen för din språkresa i Skottland. Här kan du hitta språkresor som passar dina önskemål och behov.

Skottland är den nordligaste delen av Storbritannien och omges av Atlanten och Nordsjön och många öar. De största städerna är Edinburgh, Glasgow och Aberdeen.


Språkresa Edinburgh

Välj att studera engelska i Edinburgh, här finns inte bara världens bästa whisky och säckpipsblåsare, staden erbjuder också på ett rikt kulturliv med stolta historiska traditioner. Läs mer om Edinburghindent1


skottland sprakskolaSPRÅKSKOLANindent1
Studera engelska i Skottlands dynamiska huvudstad Edinburgh - I centralt belägen språkskola med prisvärda språkkurser!

Språkresa till Skottland, prisvärda språkkurser i Skottland, plugga engelska i Skottland, språkresor engelska, språkkurser i Skottland med Alta SpråkresorUpptäck Skottland under din språkresa

Edinburgh är en fantastisk stad med många fina gamla byggnader och med ett stort vackert slott som övervakar staden. Här finns ett livligt kulturliv, med musik, teater, dans och säckpipsblåsare. Ett tips är att ta en kurs i engelska under augusti och då får du uppleva det kulturella utbudet både från Skotland och andra länder under den internationella kulturveckan, som är vida känd.

Vad förknippas med Skottland?

Dramatisk natur med berg och havsvikar; världsbäst på whisky av högsta kvalitet; folkmusik; kilt, skotsk-rutigt tyg; säckpipsblåsare; gamla slott; golfspel och Loch Nessodjuret eller Nessie som det kallas ... några försöker fortfarande att bevisa att odjuret finns i Lochness-sjön!

Välj din språkresa till Skottland med ALTA Språkresor!