Studera i Skottland

Gå vidare för att göra din anmälan

Språkresa Edinburgh

Skriv ut Skicka sidan
Studera engelska i Edinburgh, språkresa Skottland, språkresa med studiemedel Studera engelska Edinburgh, prisvärda språkresor till Edinburgh, språkkurs engelska 

Studera engelska i Edinburgh

En språkresa med skotska kännetecken!
Välj att studera engelska i Edinburgh, här har du alla sevärdheter och attraktioner som förväntas av en storstad. Här finns inte bara världens bästa whisky och säckpipsblåsare, staden erbjuder också på ett rikt kulturliv med stolta historiska traditioner. Edinburgh är Skottlands själ, en ganska liten stad som är omgiven av flera små kullar och med det kända landsmärket Edinburgh Castle uppe på en klippa. Slottet har en fantastisk utsikt och är vackert upplyst på kvällen.
 
Festivaler, musik & dans
Sommaren är alltid en mycket spännande tid i Edinburgh. Augusti är full av överraskningar - festivalerna avlöser varandra - the International Edinburgh Festival, Fringe Festival, Edinburgh Military Tattoo, Film Festival, Book Festival, Jazz Festival ... musik, dans och teater ... staden fylls med människor från hela världen.


Ungdomlig atmosfär
Princess Street är paradgatan i den nya delen av Edinburgh och här finns den bästa shoppingen med specialaffärer för skotska tweedtyger och whiskymärken. I den äldre delen av staden hittar du pittoreska torg och gator med musikanter som underhåller. Edinburgh har många muséer, gallerier, teatrar, konserthallar och ett livligt nattliv. Staden erbjuder även många möjligheter till sportaktiviteter; Skottland är golfspelets hemland och här finns utmärkta golfbanor. Edinburgh har fyra universitet vilket gör att staden får en ungdomlig atmosfär; en perfekt stad att leva och studera i. 

Läs mer om språkskolorna vid vald ort ovan i huvudmenyn eller till höger i modulen.