Studera i Skottland

Gå vidare för att göra din anmälan

Språkkurser i engelska i Edinburgh

Skriv ut Skicka sidan

Språkresa till Edinburgh, effektiva språkkurser i Skottland, Alta hjälper dig att hitta din språkresa, språkresa studiemedel Studenter utanför skolan i Edinburgh, språkresa Edinburgh, studera engelska i Skottland, prisvärda språkresor till Edinburgh, språkkurser med studiemedel

     rating star blank Språkkurser & Datumindent1      rating star blank Inkvarteringindent1      rating star blank Aktiviteterindent1       rating star blank Priserindent1

Studera engelska i Skottlands dynamiska huvudstad Edinburgh - I centralt belägen språkskola med prisvärda språkkurser!priser-2013

Språkskolan

Belägen i hjärtat av staden
Välj en språkkurs vid vår språkskola i Edinburgh som är belägen i hjärtat av staden med endast ett par minuters gångavstånd till den populära shoppinggatan Princess Street och med en vy mot Edinburgh Castle. Skolan är inrymd i en egen typisk engelsk byggnad som erbjuder utmärkta faciliteter för sina studenter.

Faciliteter
Du har tillgång till WIFI på skolan, multimediarum med den senaste tekniken för språkinlärning. Här finner du även ca 15 datorer med fri tillgång till internet och språkinlärningsprogram - passar perfekt för självstudier efter lektionstid. Språkskolan erbjuder 20 ljusa och fräscha klassrum med utrustning för språkundervisning, bibliotek med böcker och videofilmer tillgängliga för studenter.

Under raster kan du koppla av och umgås med dina studiekamrater i skolans "student lounge", här finns WIFI och TV/VCR. Skolan är belägen nära affärer och caféer där du kan köpa din lunch och sedan  äta i skolans "student lounge". Skolan är ett testcenter för Cambridge och IELTS examinationer.

Bra nationalitetsmix
Skolan har en bra nationalitetsmix bland studenterna, här träffar du studenter från hela världen - vilket ger en spännande och intressant atmosfär! Skolan erbjuder kvalificerade och erfarna lärare. Skolan är godkänd av The British Council och medlemmar i English UK.

Skolfakta:
 • Centralt belägen
 • 20 klassrum
 • Självstudiecenter med språkprogram
 • WIFI
 • Bibliotek
 • Student Lounge
 • Fri tillgång till internet
 • Bra mix av nationaliteter

« Till sidans topp

Språkkurser

Språkresa till Edinburgh, studera engelska i Skottland, språkkurs, lär dig engelska, studera utomlands Studenter vid språkskolan i Edinburgh, språkresa engelska

 Allmän info om olika kurstyper se vår Kursguide

Kursnivå

Alla nivåer i språket är tillgängliga, från helt nybörjare till avancerad. Språkkursen startar med att du gör ett nivåtest för att lärarna ska kunna avgöra din nivå, och du placeras sedan i den lektionsgrupp som passar din språknivå bäst.

Kursstart
Har du grunder i språket sker kursstarter i princip varje måndag året runt (beroende på kurs). Är du helt nybörjare är det vissa kursstarter, vanligtvis två till tre gånger per månad. Även examinationskurserna har speciella kursstarter, se nedan för detaljer.

Certifikat/diplom
Vid alla avslutade kurser får du ett intyg/diplom på din nivå och genomförd kurs.

Kurser att läsa vid skolan
 • Standardkurs
 • Intensivkurser
 • Terminskurser
 • IELTS föreberedelse
 • Cambridge Examenskurs 
 • Academic Year
 • Business English
 • Edinburgh Festival Course

Språkkurser berättigade till StudiemedelSpråkkurser i engelska i Edinburgh
 

Antal deltagare: max 15/grupp
Nivåer: Nybörjare till Avancerad
Studiemedel: från 3 v med 20 lek/v
Lektionstid: 45 minuter
Minimiålder 16 år


Standardkurs i engelska
Här förbättrar du din engelska på ett effektivt och stimulerande sätt oavsett dina förkunskaper. Du studerar 20 lektioner per vecka, 45 min per lektion. Du gör både muntliga och skriftliga övningar. från låg - avancerad nivå.
KurslängdAntal lektionerKursstart 2013
Från 2 veckor 20 per vecka Varje måndag

 

Intensivkurs i engelska
Du har 28 lektioner per vecka mån - fre, denna språkkurs är desamma som standardkursen ovan förutom att du har 8 extra lektioner "elective lessons" på eftermiddagen per vecka. Ämnen att välja vid elective lessons; Vocabulary, Current Affairs, Local Culture or English for Business. Det ingår även 7 sessioner med självstudier, du får hjälp av din lärare att strukturera upp din självstudier. 

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 2 vecka 28 per vecka +
7 sessioner självstudier
Varje måndag

 

Terminskurs i engelska
Kursinnehåll som standardkursen eller intensivkursen ovan men under en längre period. Kursen finns att läsa med  20 eller 28 lektioner per vecka. Rekommenderas att kombinera med en examinationskurs.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 12 veckor 20 eller 28 per vecka Varje måndag

 

Cambidge Examenskurser - FCE, CAE, CPE
Denna språkkurs förbereder dig för att ta en Cambridge examination i slutet av kursen, examinationen finns att ta på olika svårighetsgrader beroende på din nivå. Kursen består av 28 lektioner per vecka då du förbereder dig för examinationen i slutet av kursen. Det ingår även 7 sessioner med självstudier, du får hjälp av din lärare att strukturera upp din självstudier. 45 min per lektion. För att starta kursen krävs en hög mellannivå i språket. Test görs för att se din nivå. 

KurslängdAntal lektionerKursstart 2013
2 - 12 veckor 28 per vecka +
7 sessioner självstudier
Kontakta oss för information.
 

« Till sidans topp

Inkvartering

Språkkurser i Edinburgh Studera engelska vid språkskolan i Edinburgh

När det gäller inkvartering kan du välja att bo i värdfamilj eller i studentlägenhet. Att bo i studentlägenhet är ett mycket populärt alternativ som fort blir fullbokat så det är bra om man kan vara ute i god tid för att få den inkvartering man önskar.

Värdfamilj
Du kan välja att bo i en värdfamilj i enkelrum med halvpension - frukost och middag. Du kan även bo i delat rum om ni är 2 studenter som åker tillsammans. Alla familjerna är noga utvalda och måste uppfylla vissa krav som skolan ställer för att få agera som värdfamilj.

Handdukar finns att få hos värdfamiljen. Internet kan finnas i vissa värdfamiljer. Alla familjer är belägna på gångavstånd till kommunikation. Inkvarteringen gäller från söndagen innan kursen startar och till lördag efter att kursen har slutat.

Studentlägenhet
Språkskolan erbjuder även boende i studentlägenhet vilket är en perfekt boendeform om man vill vara mer självständig och ha självhushåll (du lagar din egen mat) samtidigt som du lätt skaffar dig nya vänner. Du bor i enkelrum - utrymmen som kök, vardagsrum och badrum delas. Lägenheten är fullt möblerad. Centralt belägna lägenheter.

Här bor du med studenter från skolan och andra internationella studenter och lokala studenter som studerar i Edinburgh.
 

« Till sidans topp

Fritid och Aktiviteter

Studera i Edinburgh, Språkkurser i engelska, studera engelska i Skottland Lär dig engelska i Edinburgh

Skolan erbjuder ett brett aktivitetsprogram för sina studenter under kvällar och helger. Delta tillsammans med dina kurskamrater på roliga och spännande aktiviteter i Edinburgh/Skottland.

Exempel på aktiviteter vid skolan
 • Konserter
 • Scotch Whisky Heritage Center
 • Filmkväll 
 • International Food Night
 • Sportaktiviteter
 • Ceilidh with traditional Music
 • Fester på skolan
 • Karaoke night
 • Utflykter
 • Sevärdheter i Edinburgh

Självklart kan du utforska Edinburgh på egen hand också, här finns det alltid något som händer....vilket du kan uppleva tillsammans med dina nya vänner!

« Till sidans topp

Priser Edinburgh

Här nedan hittar du prisexempel på de vanligaste kurslängderna. Kontakta oss för ditt pris eller om du inte finner pris för den kurs eller kurslängd du är intresserad av! Ibland har vi erbjudanden och rabatter som inte alltid uppdateras i prislistan, kontakta alltid oss när du är intresserad av en språkkurs och prisinformation

Språkkurser

KURSTYPKURSLÄNGDPRIS 2013
Standardkurs 20 lektioner per vecka 2 veckor 4.600:-
4 veckor 7.920:-
6 veckor 11.880:-
8 veckor 14.960:-
10 veckor 18.700:-
12 veckor 20.200:-
Standardkurs 28 lektioner per vecka
Business English
2 veckor 5.390:-
4 veckor 9.100:-
6 veckor 13.600:- 
8 veckor 17.200:-
10 veckor 21.500:-
Terminskurs 20 lektioner per vecka 13 veckor 21.800:-
16 veckor 26.900:-
18 veckor 29.900:-
Examenskurs FCE, CAE, CPE 28 lektioner per vecka 12 veckor 23.560:-

 

 Övriga tillägg

 • Registreringsavgift 600:-
 • Deposition studentlägenhet 2.800:- återfås vid hemresa om inget skadats i rummet.
 • Examinationsavgift Cambridge ca 1.300:- betalas på plats
 • Kursmaterial för Cambridge Examinationskurs 330:-


Inkvartering

InkvarteringPris 2013
Familj, enkelrum, frukost, middag 1.700:- 
Familj, enkelrum, frukost, middag, privat badrum 2.420:-
Studentlägenhet, enkelrum, självhushåll (fr 18 år)
2.145:-

 Obs! Högsäsongstillägg under sommaren i värdfamilj 220:- per vecka och studentlägenhet 385:- per vecka


Du är välkommen kontakta oss för alla dina frågor och funderingar!

« Till sidans topp