Språkresa till USA

Skriv ut Skicka sidan
usa sprakresaVälj din kursort och språkskola nedan eller till höger i modulen för din språkresa i Australien. Här kan du hitta språkresor som passar dina önskemål och behov.

USA är ett väldigt stort land med långa avstånd mellan städer och platser, det är en underbar destination där det finns oändligt mycket att se och göra! 


Välj din språkresa till USA

Välj nedan vilken ort och språkskola för din språkresa i USA. Du kan även navigera dig via huvudmenyn ovan - Förbättra din engelska och dränk dig i den Amerikanskakulturen och livsstilen!


Språkresa Fort Lauderdale

Med ett tropiskt klimat, sol året runt, guldfärgade sandstränder och ett varmt atlantiskt vatten är Florida paradiset för er som älskar stränder. Läs mer om Fort Lauderdaleindent1


fortlauderdale sprakresaSPRÅKSKOLANindent1
Skolan är belägen centralt i hjärtat av staden på den fashionabla gågatan Las Olas Boulevard med butiker och restauranger.
Språkresa Hawaii

Lämna vardagen och säg aloha till Hawaiis paradisöar. En språkresa utöver det vanliga! Tänk att få uppleva regnskog, aktiva vulkaner, sportmöjligheter och sandstränder på en och samma plats.
Läs mer om Hawaii
indent1


Hawaii sprakresaSPRÅKSKOLANindent1
Språkskolan är belägen På ön Oahu och ligger i Honolulu i närheten av den vackra stranden Waikiki.

Språkresa New York

Det finns ingen stad i världen som överträffar New York. Här finns allt i en salig blandning av klassiskt, nytt och originellt. Njut av hissnande vyer och låt dig ryckas med av den hetsiga pulsen.
Läs mer om New Yorkindent1


newyork sprakresaSPRÅKSKOLANindent1
Skolan i New York har ett fantastiskt läge mitt i centrala Manhattan med 5 minuters gångavstånd till  Empire State Buildning och Time Square.

Språkresa San Diego

Med sitt läge på södra kusten av Kalifornien har San Diego ett av världens bästa klimat med en temperatur över 20 grader året runt. Läs mer om San Diegoindent1


sandiego sprakresaSPRÅKSKOLANindent1
Skolan är belägen vid den trendiga Prospect Street i området La Jolla med härliga stränder och spektakulära vyer.

Språkresa San Francisco

Staden är belägen i norra Kalifornien och sägs vara en av de vackraste städerna i USA. Några av de mest kända attraktionerna i staden är ”the Golden Gate Bridge”, och fängelseön Alcatraz.  
Läs mer om San Fran cisco
indent1


sanfrancisco sprakresaSPRÅKSKOLAN indent1
Skolan är belägen i hjärtat av staden, endast ett kvarter från de historiska spårvagnarna och Union Square.

Upplev den Amerikanska livsstilen under din språkresa

Stanna i två veckor eller ett helt år! Förbättra din engelska och dränk dig i den Amerikanskakulturen och livsstilen! 

Studera engelska i USA, språkresa till USA, språkkurser i engelska i USA, studera engelska i USA, plugga i USA, hitta din språkkurs i engelska i USA, studera utomlands, prisvärda språkkurser hos Alta Språkresor

Med Alta språkresor kan du studera i några av de mest spännande städerna och turistorterna i USA, välj att studera i någon av de hetsiga och häftiga storstäderna New York eller Los Angeles, upplev San Franciscos rika kultur, eller välj det avslappnade strandlivet i Fort Lauderdale eller San Diego.

Se storslagen natur under din språkresa

USA erbjuder en storslagen naturen med klippiga bergen, Grand Canyon, vackra palmer på paradisön Hawaii, oändliga stränder, prärier, öknar, mäktiga berg, tropisk hetta och fantastiska naturresarvat.

Vad förknippar vi med USA?

Disneyworls, Snabbmat, frihetsguddinan, Grand Canyon, Hollywoodskylten - en känd symbol för amerikanskfilm som står i bergen ovanför Hollywood.

Välj din språkresa till USA med ALTA Språkresor!