Start Student/vuxen Engelska USA Fort Lauderdale

Språkresa Fort Lauderdale

Skriv ut Skicka sidan
Språkresa Fort Lauderdale, studera engelska i USA, språkkurs, språkkurser, språkresor till Fort Lauderdale Studera engelska i Fort Lauderdale, språkresa USa, språkkurser engelska,

Studera engelska i Fort Lauderdale

Språkresa till Tropiskt Klimat
Med ett tropiskt klimat, sol året runt, guldfärgade sandstränder och ett varmt atlantiskt vatten är Florida paradiset för er som älskar stränder. Här hittar du många attraktioner som Disney World, Universal Studios och Florida Keys vilket gör att det är lätt att få timmarna att gå. Vår språkskola ligger i Fort Lauderdale i hjärtat av Floridas guldkust. Denna stad brukar kallas ”Amerikas Venedig” på grund av alla dess kanaler och floder.  Den spännande staden Miami och det exklusiva Palm Beach ligger bara ca en timmes bilfärd därifrån. 
 
Milslånga sandstränder
Fort Lauderdale är ett perfekt semesterparadis med milslånga sandstränder, utmärkt shopping, bra sportmöjligheter och ett hett nöjesliv. Området bjuder på många mysiga caféer, restauranger och barer att besöka vid havet.

Orten ligger på en smal landremsa med Atlanten på den östra sidan och den vackra kanalen på den västra sidan med små öar, hus och båtar. Nationalparken är en spännande upplevelse med unik flora och speciell fauna med över 400 fågelarter och skräckinjagande alligatorer.

Läs mer om språkskolorna vid vald ort ovan i huvudmenyn eller till höger i modulen.