Språkresa Hawaii

Skriv ut Skicka sidan
Studera engelska på Hawaii, språkresa, språkkurs, studera utomlands, språkkurs engelska Språkresa, språkresor, språkkurser, språkresa till Hawaii, studera engelska på Hawaii, engelska studier på Hawaii, plugga utomlands, studera utomlands med Alta Språkresor

Studera engelska på Hawaii

Säg Aloha till Hawaii
Lämna vardagen och säg aloha till Hawaiis paradisöar. En språkresa utöver det vanliga! Hawaii består av 6 huvudöar alla med skön natur, vackra ständer och behagligt klimat. Ön Hawaii kallas ofta för ” The Big Island” och lockar folk från världens alla hörn.

Ön Oahu
Tänk att få uppleva regnskog, aktiva vulkaner, sportmöjligheter och sandstränder på en och samma plats. På Hawaiis grannö Oahu som är den mest kompletta ön av de 6 ligger vår språkskola i närheten till den vackra stranden Waikiki. På öns huvudstad Honolulu är kulturen mer anpassad för turister medan på västkusten ligger det mer äkta Oahu. Här bor och arbetar människor som vanligt och stränderna är en del av byarna.

Kombinera språkkurs i engelska med surfing
Den hawaiianska maten är starkt influerad av Asien och i Honolulus centrum ligger Chinatown med marknader och restauranger. Ön bjuder på många utomhusaktiviteter året runt som vindsurfing, dykning och båtturer samt många sevärdheter som hamnen Pearl Harbour, Hanauma Bay Marine och Aloha Tower. Här kan du kombinera engelska med Surfing eller Boardsurfing eller varför inte English & Hula?

Läs mer om språkskolorna vid vald ort ovan i huvudmenyn eller till höger i modulen.