Språkkurser i engelska på Hawaii

Skriv ut Skicka sidan

Språkskolan

Utsikt över Waikiki i Honolulu på ön Oahu på Hawaii, studera engelska på Hawaii, språkresor till Hawaii, språkkurs, språkkurser till Hawaii Språkresa, språkresor, språkkurser, språkresa till Hawaii, studera engelska i Hawaii, engelska studier i Hawaii, plugga utomlands, studera utomlands med Alta Språkresor

Studera nära stranden Waikiki

priser-2013Studera engelska i paradiset! Språkskolan är belägen På ön Oahu och ligger i Honolulu i närheten av den vackra stranden Waikiki. Språkskolan är belägen i en byggnad i närheten av ”Ala Moana” shopping center och erbjuder häpnadsväckande utsikt över havet, hamnen och stranden. Nära skolan finns tillgång till shopping, caféer, restauranger och kommunikationer.

I skolan finns 15 moderna och luftkonditionerade klassrum - språkskolan erbjuder fri tillgång till datorer med internet, WIFI finns på skolan, bibliotek och multimedia rum för självstudier.

Spännande aktiviteter
Under raster och efter lektionstid kan du träffa dina vänner och koppla av i skolans "student lounge". Skolan erbjuder ett brett program med spännande utflykter och aktiviteter för sina studenter att delta i. Skolan är medlemmar och kvalitetskontrollerade av ogranisationer som WYSE och ALTO.

Ålder & nationaliteter vid språkskolan
Många deltagarna på språkskolan kommer från Japan, Schweiz, Tyskland, Frankrike, Spanien, Brasilien, Kanada, Italien och Korea. Åldern på de flesta deltagarna är mellan 18 till 30 år, självklart finns även äldre deltagare också.

Tempraturer
Hawaii erbjuder ett mild och behagligt klimat nästa året om. April till november är medeltempraturen 24-30 grader. December till Mars är medeltempraturen 20-27 grader. Medeltempraturen i vattnet ca 23 grader.

Skolfakta

 • Belägen i Honolulu, nära Waikiki 
 • 15 klassrum 
 • Vänlig & Trygg miljö
 • Wifi
 • Åldern på deltagare ca 18-30 år
 • Medlemmar i ALTO & WYSE
 • Toppenläge, nära strand & shopping
 • Student Lounge med "Ocen View"!
 • Fri tillgång till internet 
 • Spännande aktiviteter & Utflykter

 
« Till sidans topp

Språkkurser

Språkresa till Hawaii, studera engelska på Hawaii, språkkurs, språkkurser på Hawaii, upplev Hawaii under din språkkurs, hitta din språkkurs på Hawaii hos Alta Lektion pågår vid skolan i Hawaii, språkkurser Hawaii

Kursnivå
Skolan tar emot studenter som är helt nybörjare till mycket avancerade i språket. Första dagen på språkskolan kommer du att göra ett språktest för att se vilken nivå du ligger på och sedan blir du placerad i den grupp som passar dig och din språknivå bäst.

Kursstart
Kursstarter sker varje måndag. Fastställda kursstarter för  nybörjare och examinationskurserna. 

Certifikat/diplom
Vid alla avslutade kurser får du ett intyg/diplom på din nivå och genomförd kurs.

Obs! Väljer du kursen med 16 eller 20 lektioner per vecka är det möjligt att åka på ett visa waiver och du behöver inte söka ett F1 student visum.    

Kurser att läsa vid skolan
 • Standardkurs
 • Intensivkurser
 • Terminskurs
 • Engelska & Surflektioner
 • Engelska & Bodyboarding
 • Cambridge Examenskurs
 • TOEFL, TOEIC Examenskurs
 • Business English Program
 • Standard + individuella
 • Standard + Business English
 • Engelska & Hula

Kontakta oss om det är någon språkkurs ovan som du är intresserad av men inte finner beskriven nedan. 

Studera engelska och surf på Hawaii, språkresa, språkresor Hawaii

Antal deltagare: max 15/grupp
Nivåer: Nybörjare till Avancerad
Lektionstid: 50 minuter


Standardkurs i Engelska
Här kan du välja att läsa 16, 20 eller 25 lektioner per vecka. Läser du 16 lektioner sker undervisningen måndag till torsdag. Väljer du att läsa 20 eller 25 lektioner per vecka sker undervisningen måndag till fredag. Under fredagen kan du välja lektioner med ämnen såsom Hawaiiana, Grammar, Pronunciation, Conversation, Business English, TOEFL, TOEIC, IELTSm.m.
Undervisningen är upplagd i Study Block på 4 veckor och därför rekommenderas kursstarter enl nedan. 

KurslängdAntal lektionerKursstart 2014
Från 1 veckor 16, 20, 25 per vecka Varje måndag
Dessa kursstarter rekommenderas;
13 jan, 11 feb, 10 mars, 7 april, 5 maj, 2 juni, 30 juni, 28 juli, 25 aug, 22 sep, 20 okt, 17 nov, 15 dec


Terminskurs
Kursinnehåll som standardkursen eller intensivkursen men du läser under en längre period. Här kan vi erbjuda bra priser på de längre terminskurserna. Läser du under en längre period kan du välja att ta en Cambridge Examination.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 10 vecka 16, 20, 25 per vecka Varje måndag
Dessa kursstarter rekommenderas;
Se ovan


Engelska & Surflektioner
Kombinera att studera engelska och lär dig surfa. Du kan kombinera med kursen som är 16, 20 eller 25 lektioner per vecka. Du bestämmer själv hur många veckor du vill surfa. Utrustning inkluderat i priset. Du har surflektioner 2 timmar/2 gånger i veckan i grupp. 

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 16,20,25 per vecka Varje måndag
Dessa kursstarter rekommenderas;
Se ovan.Cambridge Examinationskurs, FCE/CAE
Denna språkkurs förbereder dig att klara examinationen i slutet av kursen för att få ett officiellt godkänt intyg på din nivå i språket. Testet består av 5 delar inom; speaking, listening, use of english and writing. Denna språkkurs startar 3 gånger per år beroende på nivå; januari, mars och september, kursen pågår under 9, 10 eller 12 veckor med 22 lektioner, 27 lektioner eller 30 lektioner per vecka. Nivån på examinationen är FCE eller CAE.

KurslängdAntal lektionerKursstart 2014
9, 10 eller 12 veckor 22, 27 eller 30 per vecka

 
9 veckor:  6 januari (30 lektioner/v) FCE
10 veckor: 6 januari (27 lektioner/v) CAE
12 veckor: 17 mars, 8 september (22 lektioner/v) FCE/CAE 

 

« Till sidans topp

Inkvartering

Studera engelska i Hawaii, plugga engelska i USA, studera utomlands, Hawaii Bo i en värdfamilj under din språkkurs på Hawaii

När det gäller inkvartering så kan du välja att bo i värdfamilj eller i studentresidens som skolan erbjuder. Sängkläder finns vid inkvarteringen och behöver inte tas med. Ankomst sker lördag eller söndag innan kursstart.

Värdfamilj
Du kan välja att bo i en trevlig värdfamilj på Hawaii, dessa familjer bor ca 40 till 60 min från skolan med god kommunikation, då det inte är vanligt att bo i centrala Honolulu. Du bor i enkelrum med helpension (frukost, lunch & middag), det är även möjligt att välja enkelrum utan mat inkluderat. Att bo i värdfamilj är det bästa alternativet för språkinlärningen, då du har chansen att praktiserar språket även utanför klassrummet. Genom att bo hos en familj på Hawaii tar du också del av vardagslivet samt upplever och lär dig mer om deras kultur och traditioner. Du umgås med familjen och kan delta i aktiviteter tillsammans med dem.

Studentresidens - centralt
Vill du bo lite mer självständig och närmare skolan och i centrala honolulu kan du välja att bo i något av de 2 studentresidens skolan erbjuder, där även studenter som inte studerar på skolan bor. Residensen är moderna och fräscha med enkelrum med delat badrum och kök. Ena residenset erbjuder eget litet kök i rummet. Priserna på studentresidesen varierar beroende på vilket residens du väljer och det som finns ledigt under perioden du vill åka. Dessa residens är populära och blir fort fullbokade, så boka i god tid om detta alternativ kan vara intressant för dig.

Väljer du boende i residens betalar du en deposition på 3.650:- som återfås vid eller efter hemresa om inget i rummet har skadats.

Kontakta oss för mer information om de olika residensen som finns att välja mellan under den perioden du vill åka. Rekommenderat att boka vid de startdatum som nämns ovan för kursstarter då priset följer dessa "study terms". 

Lägenheter/studios
Skolan erbjuder även lägenheter/studios som kan passa 1 till 2 personer. Kontakta oss för mer information.

« Till sidans topp

Fritid och Aktiviteter

Studenter surfa på Hawaii under sin språkresa, kombinera studier i engelska med surflektioner Åk på språkresa till Hawaii

Skolan annordnar spännande aktiviteter och utflykter för dig att delta i under veckodagar och helgdagar, här nedan är exempel på populära aktiviteter som skolan anordnar 

Exempel på aktiviteter vid skolan

 • Beach BBQ
 • Sunset Cruise
 • Surfing Lessons
 • Hula Lessons
 • Festivaler 
 • Dolphin Swim
 • Whale watching cruises
 • Neighboring Island Trips
 • Polynesian Cultural Center
 • Snorkeling Trips
 • Shark Cage Adventure
 • Sportaktiviteter
 • Sky diving
 • Scenic nature hikes m.m.


« Till sidans topp


Priser språkresa Hawaii

Här nedan hittar du prisexempel på de vanligaste kurslängderna. Kontakta oss för ditt pris eller om du inte finner pris för den kurs eller kurslängd du är intresserad av! Ibland har vi erbjudanden och rabatter som inte alltid uppdateras i prislistan, kontakta alltid oss när du är intresserad av en språkkurs och prisinformation. Kontakta oss om du vill få priser för English + kurserna med Bodyboarding eller Hulalektioner.

Språkkurser

KURSTYPKURSLÄNGDPris 2014
Standardkurs  16 lektioner per vecka 4  veckor 7.950:-
6 veckor 11.950:-
8 veckor 14.100:-
10 veckor 16.500:-
Standardkurs, TOEIC, TOEFL eller Business English - 20 lektioner per vecka
4 veckor 8.900:-
6 veckor 13.400:-
8 veckor 15.900:-
Standardkurs, TOEIC, TOEFL eller Business English - 25 lektioner per vecka
2 veckor 6.300:-
4 veckor 10.950:-
8 veckor 19.500:-
Terminskurs, TOEIC, TOEFL eller Business English - 20 lektioner per vecka
10 veckor 18.950:-
14 veckor 24.950:-
21 veckor 37.600:-
Engelska + Surflektioner -
16 lekt + 2 x 2 tim grupplektioner Surfing
1 vecka
2 veckor
3 veckor
4 veckor 
3.900:-
7.450:-
10.700:-
13.650:- 
Engelska + Surflektioner
20 lekt + 2 x 2 tim grupplektioner Surfing
1 vecka
2 veckor
3 veckor
4 veckor  
 4.260:-
8.250:-
11.800:-
14.650:- 
Examinationskurs 22 lektioner per vecka 12 veckor 26.500:-
Examinationskurs 27 lektioner per vecka 10 veckor 26.500:-
Examinationskurs 30 lektioner per vecka 9 veckor 26.500:-
- Examensavgift, Cambridge Examen 2.340:-


Övriga tillägg
 • Registreringsavgift   950:-
 • Övrigt kursmaterial 280:-/månad 
 • Kursbok 700:-
 • Bokningsavgift för inkvartering 1.460:-
 • Deposition vid boende på residens: 3.650:- och återfås vid hemresan om inget i rummet skadats. 
 • "Checkout cleaning fee" för boende i residens 550:-

 
Inkvartering

InkvarteringPris 2014
Värdfamilj, enkelrum, frukost, lunch & middag
4 veckor 
Extra vecka

8.480:-
2.120:-
Värdfamilj, enkelrum, inga måltider                                             
4 veckor =
Extra vecka

6.440:-
1.610:-
*Residens, enkelrum, självhushåll, bokas per månad, priset beror på residens och rum. Kontakta oss för tillgänglighet och pris under perioden du vill åka. Från 7.150:- till 8.000:-per månad

* Transfer inkluderad vid ankomst.

Du är välkommen kontakta oss för alla dina frågor och funderingar!

« Till sidans topp