Språkresa New York

Skriv ut Skicka sidan
Studera engelska i New York, språkresa New York, språkkurser, språkresa USA, plugga engelska i New York Prisvärda språkkurser i New York, språkresa engelska, språkresa USA, New York 

Studera engelska i New York

Åk på språkresa till New York med Alta!
Låt New York bli ditt klassrum och sjunk in i det amerikanska språket och livet vilket kommer att ge dig oförglömliga upplevelser av din språkresa. Denna hektiska stad sover aldrig, utan håller ständigt ett högt tempo med ett myller av folk, gator och trafik.

New York är USA:s kulturella och finansiella centrum med lyxiga restauranger, trendig shopping och muséer. Hit lockas folk från världens alla hörn, för att ta del av den unika atmosfären eller försöka att hitta lyckan. Det finns ingen stad i världen som överträffar New York. Här finns allt i en salig blandning av klassiskt, nytt och originellt. Njut av hissnande vyer och låt dig ryckas med av den hetsiga pulsen.

Lär känna New York under din Språkresa
Tillhör du de som tycker det är stimulerande att shoppa ska du bege dig till Midtown och längre upp på Manhattan där de stora varuhusen och märkeskedjorna finns. Längre ner i Downtown hittar du mängder av andra modebutiker, gallerier och originella affärer. Är du intresserad av teater och kultur ska du vara glad att du befinner dig i New York, här hittar du allt från Broadways kända musikaler till off– Broadway uppsättningar och utomhusteatrar.

Läs mer om språkskolorna vid vald ort ovan i huvudmenyn eller till höger i modulen.