Språkkurser i engelska i New York

Skriv ut Skicka sidan

Språkskolan

Studera engelska i New York
Språkresa, språkresor, språkkurser, språkresa till New York, studera engelska i New York, engelska studier i USA, plugga utomlands, studera utomlands med Alta SpråkresorVår språkskola i New York tillhör en välkänd organisation som erbjuder språkkurser av hög kvalité. Skolor finns på flera orter i USA och kännetecknas av bra undervisning och bra faciliteter.

priser-2013

Centralt i Manhattan
Skolan i New York har ett fantastiskt läge mitt i centrala Manhattan med 5 minuters gångavstånd till  Empire State Buildning och Time Square. språkskolan är inrymd i en byggnad på Seventh Avenue på 5:e och 6:e våningen, där du får en inspirerande utsikt över staden från klassrumsfönstret!

Faciliteter
Det är en modern och fräsch skola med kvalificerade och välutbildade lärare inom sitt område och de är entusiastiska och engagerade i din utveckling i språket. På språkskolan har du fri tillgång till internet, multimedia center - med datorer, tv och tekniskt utrustning för språkinlärning och självstudier. Under raster och efter lektionerna kan du träffa dina studiekamrater i skolans "student lounge".

Språkskolan har vanligtvis ca 400 studenter på skolan.

Skolfakta

 • Manhattan location 
 • Nyligen renoverad under 2009
 • Interactive Whiteboards
 • Wifi
 • Nära Madison Square Garden 
 • Multimedia Center
 • Student Lounge 
 • 27 klassrum

 « Till sidans topp

Språkkurser

KursnivåSpråkresa, språkresor, språkkurser, språkresa till New York, studera engelska i New York, engelska studier i USA, plugga utomlands, studera utomlands med Alta Språkresor,Cambridge Examinationer,TOEFL, TOEIC, intensivkurs, standardkurs, terminskurser.
Skolan tar emot studenter som är helt nybörjare till mycket avancerade i språket. Första dagen på skolan kommer du att göra ett språktest för att se vilken nivå du befinner dig på och sedan blir du placerad i den grupp som passar dig och din språknivå bäst.

Kursstart
Kursstarter sker varje måndag. Fastställda kursstarter för  nybörjare och examinationskurserna.   

Certifikat/diplom
Vid alla avslutade kurser får du ett intyg/diplom på din nivå och genomförd kurs.  

Kurser att läsa vid skolan
 • Standardkurs
 • Intensivkurser
 • Terminskurs
 • Travel and Culture Programme
 • Standardkurs - minigrupp
 • Intensivkurs - minigrupp
 • Cambridge Examenskurs
 • TOEFL Examenskurs
 • Individuella lektioner
 • Business English
 • Pre-Master

Kontakta oss om det är någon språkkurs ovan som du är intresserad av men inte finner beskriven nedan.
studera engelska i New York, engelska studier i USA, plugga utomlands, studera utomlands med Alta Språkresor,Cambridge Examinationer,TOEFL, TOEIC, intensivkurs, standardkurs, terminskurser.

Antal deltagare: max 15/grupp
Nivåer: Nybörjare till Avancerad
Lektionstid: 50 minuterStandardkurs i engelska 
Fokus på att utveckla språket både muntligt och skriftligt, under en kort kurs eller en längre terminskurs. Du har 20 lektionstimmar per veckan under förmiddagen. Kursen går även att välja att läsas i mini-group med max 8 deltagare. 

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 2 veckor 20 per vecka Varje måndag


Travel and Culture Programme
Den här kursen ger dig möjlighet att kombinera lektioner i engelska med en semester i USA. I kursen ingår 16 lektioner måndag - torsdag där du följer Standardkursen. Fredagens lektioner är valfria. Du kan ta en lång helg och ta del av den amerikanska kulturen på egen hand. Då kursen endast är på deltid kan du söka ett turistvisum eller åka under visa waiver programmet.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 2 veckor 16 per vecka Varje måndag


Intensivkurs i engelska
Intensivkursen har samma kursinnehåll som kursen ovan men du har 8 extra lektioner per vecka då du kan välja olika inriktningar som; Pronounciation and Oral Fluency, Grammar Workshop, Idioms and Vocabulary, Exam preperation, Communication and Culture eller Writing Skills. Kursen går även att välja att läsas i mini-group med max 8 deltagare. 

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 2 veckor 28 per vecka Varje måndag


Terminskurs i engelska
Kursinnehåll som standardkursen eller intensivkursen med 20 eller 28 lektioner per vecka. Passar att kombinera med en examinationskurs.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 10 vecka 20, 28 per vecka Varje måndagCambridge Examenskurs, FCE, CAE

Förberedelse för Cambridge First Certificate och Certificate of Advanced
English. Språkkursen innehåller 28x50 min lektioner per vecka där 20 lektioner i veckan består av förberedande lektioner inför examinationen i slutet av kursen. De övriga 8 lektionerna är allmän engelska där du kan välja inriktning, se tillvalen ovan för intensivkursen

KurslängdAntal lektionerKursstart 2013
10 veckor 28 per vecka 9 veckor: 7 januari - 9 mars 2013  FCE
10 veckor: 7 januari - 15 mars 2013 CAE
10 veckor: 1 april - 7 juni 2013, FCE+CAE
23 sept - 29 nov 2013 FCE + CAE

 
TOEFL Examenskurs
Förberedelse för TOEFL examinationen. Språkkursen innehåller 28x50 min lektioner per vecka där 20 lektioner i veckan består av förberedande lektioner inför examinationen i slutet av kursen. De övriga 8 lektionerna är allmän engelska där du kan välja inriktning, se tillvalen ovan för intensivkursenFör att starta kursen krävs en mellannivå i språket.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 4 veckor 20, 28 per vecka Varje måndagBusiness English
Denna kurs vänder sig till dig som vill förbättra dina allmäna språkkunskaper och speciellt för att använda i arbetssituationer. Du förbättrar din förmåga att uttrycka dig i olika arbetssitautioner som möten, networking och även skriftligt. Du bör befinna dig på en hög mellannivå. Det är en intensivkurs med 28 lektioner per vecka. 20 lektioner i allmän engelska + 8 lektioner med Business English.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 2 veckor 28 per vecka Varje måndag

 

« Till sidans topp

Inkvartering

Studera engelska i New York, effektiva språkkurser i engelska i New York, språkresa, språkkurser, intensivkurs, IELTS, TOEFL, terminskurser, språkresa USANär det gäller inkvartering så finns det möjlighet att bo i det populära studentresidenset som skolan erbjuder, värdfamilj och guest house. Sängkläder ingår. Ankomst sker söndag innan kursstart till lördag efter kursens slut.

Studentresidens
Skolan erbjuder inkvartering i studentresidens där du kan välja att bo i enkelrum eller i delat rum. Residenset har ett kanonläge i hjärtat av New York vid "The Upper West Side of Manhattan". Här erbjuds god standard - ljusa och moderna rum med en fantastiskt utsikt över staden. Residenset delas med Manhattan school of music. Det finns en cafeteria och matsal för måltider i en byggnad brevid residenset. Du bor med internationella studenter från skolan. Du träffar även amerikanska studenter i gemensamma utrymmen som du har tillgång till på residenset.

Det finns tillgång till gym och cafeteria i residenset. "Student Lounge" på varje våning med TV och DVD. Möjlighet till Internetuppkoppling finns i rummen. Tvättmaskiner finns i byggnaden. Residenset är beläget ca 20 minuter med tåg från skolan. Detta boende måste bokas i tid, då det är attraktivt och ofta blir fullbokat. Lakan och handdukar finns på residenset. Beroende på tillgänglighet finns det möjlighet att hyra liten kyl och mikro på plats vid residenset.

Upplev New York under din språkresa till New York, språkkurs, terminskurser, intensivkurs, examinationskurser i engelska i New YorkVärdfamilj
Det finns även möjlighet att bo i en amerikansk värdfamilj med frukost eller halvpension inkluderat, du kan bo i enkelrum eller delat rum. Familjerna bor oftast i områderna Long Island, New Jersey, Queens eller Brooklyn.

Guest Room
Väljer du att bo i guest room är du mer självständig och värden/familjen har inte samma ansvar att umgås och prata engelska med dig, du fungerar mer oberoende. Frukost ingår. Värden/familjen bor oftast i områderna Long Island, New Jersey, Queens eller Brooklyn. Det är även möjligt att boka en värd som bor på Manhattan.

« Till sidans topp


Fritid och Aktiviteter

Åk på språkresa till New York Språkresa, språkresor, språkkurser, språkresa till New York, studera engelska i New York, engelska studier i USA, plugga utomlands, studera utomlands med Alta Språkresor,Cambridge Examinationer,TOEFL, TOEIC, intensivkurs, standardkurs, terminskurser.

Skolan har ett fullt aktivitetsprogram för sina studenter under kvällar och helger. Det anordnas också "Weekend Trips" under helgerna till spännande städer i närheten.

Exempel på aktiviteter vid skolan

 • Konserter
 • Restaurangbesök
 • Museum
 • Bowling
 • Sportevenemang
 • "Ferry Boat Ride"
 • Musikaler
 • Besök på Pub & nattklubb
 • Central Park
 • Brooklyn Bridge
 • Sportaktiviteter
 • Utflykter

Utflykter arrangeras till exempelvis; Boston, Washington DC & Philadelphia. Andra aktiviteter kan vara att besöka en jazzkonsert eller åka "Roller blade" genom Central Park. 

« Till sidans topp


Priser språkresa New York

Här nedan hittar du prisexempel på de vanligaste kurslängderna. Kontakta oss för ditt pris eller om du inte finner pris för den kurs eller kurslängd du är intresserad av! Ibland har vi erbjudanden och rabatter som inte alltid uppdateras i prislistan, kontakta alltid oss när du är intresserad av en språkkurs och prisinformation.

Språkkurser

KURSTYPKURSLÄNGDPRISER 2013
Standardkurs 20 lektioner per vecka
Travel and Culture Programme max 12 v
2 veckor 4.785:-
4 veckor 9.570:-
6 veckor 14.355:-
8 veckor 17.950:-
Standardkurs 20 lektioner per vecka
Mini Gruop, max 8 deltagare
2 veckor 7.350:-
4 veckor 14.700:-
Intensivkurs 28 lektioner per vecka
Business English
2 veckor 5.990:-
4 veckor 11.980:-
6 veckor 17.700:-
8 veckor 22.290:-
Intensivkurs 28 lektioner per vecka
Mini Gruop, max 8 deltagare
2 veckor 8.990:-
4 veckor 17.850:-
Terminskurs 20 lektioner per vecka
Travel and Culture Programme max 12 v
10 veckor 21.890:-
12 veckor 24.400:-
16 veckor 31.990:-
Examenskurs FCE,   28 lekt per vecka 9 veckor jan 2013 24.900:-
Examenskurs FCE, CAE, 28 lekt per vecka 10 veckor 27.800:-
Examenskurs TOEFL 28 lekt per vecka 4 veckor 11.980:-

 

Övriga tillägg
 • Registreringsavgift  1.100:-
 • Exam fee FCE, CAE ca 3.300:-
           

 
Inkvartering

InkvarteringPris 2013 per vecka
*Värdfamilj, enkelrum, frukost, middag 2.455:-
Guest Room , enkelrum, frukost,  Long Island 2.765:-
Guest Room, enkelrum, frukost, Brooklyn/Queens 3.530:-
Guest Room, enkelrum frukost , Deluxe Manhattan 4.345:-
*Residens, enkelrum, inga kokmöjligheter 3.735:-
*Residens, delat rum, inga kokmöjligheter 2.250:-

*Högsäsongstillägg från 1 juli till 29 september: 
Värdfamilj, enkelrum: 205:- per vecka
Residens, enkelrum 350:- & delat rum: 540:- per vecka 


Du är välkommen kontakta oss för alla dina frågor och funderingar!

« Till sidans topp