Språkresa San Francisco

Skriv ut Skicka sidan
Studera engelska i San Francisco, språkresa USA, lär dig engelska i San Francisco Språkresa San Francisco, studera engelska i USA, effektiva språkkurser 

Studera engelska i San Francisco

Språkresa i norra Kalifornien
San Francisco i norra Kalifornien är en av de vackraste städerna i USA. Några av de mest kända attraktionerna i staden som man inte får missa är ”the Golden Gate Bridge”, och fängelseön Alcatraz. Stadskärnan utgör halvöns östra del där du finner många av sevärdheterna. De vackra vyerna och den personliga atmosfären som staden bjuder på upplever du bäst med ”vandringsskorna” på.
 
Upptäck San Francisco under din språkresa
Det finns mycket att upptäcka - allt från exklusiv shopping vid 5th Avenue till annorlunda matupplevelser i Chinatown, som räknas till en av de största kinesiska stadsdelarna utanför Asien. Norrut från Chinatown kommer du till North Beach som brukar kallas för San Franciscos lilla Italien. Här kryllar det av kaffèer, barer, restauranger och människor.

San Franciscos Uteliv
Stadens uteliv erbjuder allt från folkliga barer vid Union Square till mer extrema klubbar i Soho. Du hittar musikställen, dansställen, livlig eller lugn stämning, dyrt eller billigt, det är bara att välja och vraka i denna energiska stad, för San Fransisco har allt. Känner du att staden ändå inte räcker till kan du bege dig till San Fransiscos omgivningar som är minst lika varierande som staden själv.

Läs mer om språkskolorna vid vald ort ovan i huvudmenyn eller till höger i modulen.