Språkresa Annecy

Skriv ut Skicka sidan

språkresa; franska; Frankrike; plugga franska; språkresa; språkkurser; språkkurs; studera utomlands; Paris; Montpellier; Nice; Chambéry; Annecy; La Rochelle Språkresa, språkresor, språkkurser, språkresa franska, studera franska i Frankrike, franska studier utomlands, plugga utomlands, studera utomlands med Alta Språkresor,intensivkurs, standardkurs, terminskurser, prisvärda språkkurser med studiemedel, språkresor av hög kvalite, godkända för CSN, språkresor Nice, Paris, Montpellier, Chambéry, Annecy, La Rochelle, studera franska i Frankrike, språresa, språkresor Paris 

Studera franska i Annecy

Språkkurs i de franska alperna
Annecy är en lugn och vacker stad i sydvästra Frankrike som är inbäddad i ett härligt landskap med gröna kullar och dalar i närheten av Europas renaste och klaraste sjö. Annecy är en idyllisk och charmig stad med gamla slott, underbar natur, stora vingårdar omgiven av ett myller av berg och skidorter. Staden inklusive omgivningar har ca 100.000 invånare och man når Annecy från Geneva med tåg eller buss, eller snabbtåg från Paris.

Perferk stad för den aktiva
Är du en person som älskar att vara aktiv och utöva adrenalingivande sporter är denna stad det ultimata valet för dig. På vintern finns det ett överflöd av ställen att åka skidor och snowboard på och under sommarsäsongen kan du ägna dig åt vattenskidåkning, windsurfing, mountainbike i bergsterräng, paddla genom en vacker ravin där floden är mer vild än tam samt åka forsränning.

Staden har en mängd av restauranger, barer och caféer samt många butiker för shopping. Annecy erbjuder ett livligt kvällsliv med pubar, casino och diskotek.

Läs mer om språkskolorna vid vald ort ovan i huvudmenyn eller till höger i modulen.