Språkresa Montpellier

Skriv ut Skicka sidan

Språkresa, språkresor, språkkurser, språkresa franska, studera franska i Frankrike, franska studier utomlands, plugga utomlands, studera utomlands med Alta Språkresor,intensivkurs, standardkurs, terminskurser, prisvärda språkkurser med studiemedel, språkresor av hög kvalite, godkända för CSN, språkresor Nice, Paris, Montpellier, Chambéry, Annecy, La Rochelle, studera franska i Frankrike, språresa, språkresor Paris Språkresa, franska, Frankrike, språkresa franska, språkresa Frankrike, språkkurser

Studera franska i Montpellier

Provinsen som staden Montpellier ligger i har en rik historia med monument från Romariket, grekiska ruiner, medeltida slott och gamla byar. Montpellier är granne med Medelhavet och erbjuder därför ett torrt och soligt klimat med många stränder och vackra kuststäder.  
 
Universitetsstad
Montpellier är en universitetsstad med en ung befolkning. Det är en vacker och historisk stad med smala och pittoreska gator, vackra byggnader från 1600-talet, mysiga caféer, härliga parker och torg samt ett intressant kulturellt liv.

Här samlas många gatumusikanter och artister, och det förekommer många festivaler som fyller staden med liv. Montpellier ligger framför bergskedjan Cevennes, i en vacker natur med små fina byar att besöka i omgivningarna. Klimatet är behagligt och solen skiner mer än 300 dagar om året. vattensporter och ridning på sanddynerna i Petite Camargue är populärt bland studenter.

Läs mer om språkskolorna vid vald ort ovan i huvudmenyn eller till höger i modulen.