Språkresa Milano

Skriv ut Skicka sidan
sprakresa milano italienska 

Studera italienska i Milano

Effektiva språkkurser i Milano med Alta Språkresor!
Här samlas modeskapare och designers från hela världen och ingen annanstans klär man sig så elegant som i Milano. Milano med sina 1,4 miljoner invånare är Italiens ekonomiska huvudstad och den stad i Europa där levnadsstandarden är som högst.

Metropol för mode och design
Milano är Italiens skyltfönster till omvärlden och detta märks framförallt i den ”Gyllene Triangeln” som är affärsdistriktet nordöst om Domen. Här finner du de bästa bland Europas modebutiker alla med imponerande skyltfönster. Milanos pulsåder är gågatan ”Vittorio Emanuele II” som sjuder av liv. Det är här man ska vara på kvällen och lufta sin nya Armani-kostym eller väskan från Prada. Här hittar du trottoarkonstnärer kopiera konstens mästerverk, lyssnar på duktiga gatumusikanter eller ser folk sitta och låta kvällen passera på någon av alla de uteserveringar som kantar gatan.

Upplev vardagslivet i Milano
Bakom denna elegans finns också ett mer vardagligt liv som innehåller mat, musik, fotboll, billiga trattorior, rökiga barer, en enkel espresso nedsvept vid bardisken innan man går vidare till nästa ställe. Enkelt och okomplicerat.

Läs mer om språkskolorna vid vald ort ovan i huvudmenyn eller till höger i modulen.