Språkresa Rom

Skriv ut Skicka sidan
sprakresa rom italienska 

Studera italienska i Rom

Åk på språkresa till Rom med ALTA!
Rom är en enastående stad - ett levande museum som rymmer sevärdheter, gator och torg med en nästan 3000-årig historia - men också en modern livlig ung stad för nutidens människor. 

Rom är full av historia
Ingen annanstans kan du njuta så mycket av nuet samtidigt som du känner närvaron från antikens andar. Rom är full av liv, historia, god mat, vänliga människor och underbart vackra sevärdheter. 
Porten till antiken är öppnad där du erbjuds att se fantastiska byggnader som Colosseum vars soldaters skrik fortfarande kan höras från de grymma striderna som utkämpades av gladiatorerna. En av de vackraste byggnaderna i världen får inte heller missas, Peterskyrkan som är belägen i den minsta existerande självständiga staten, Vatikanstaten.
 
Fontana di Trevi
Det bor 3 miljoner invånare i denna underhållande stad som kan erbjuda gator med häpnadsväckande sevärdheter, butiker med märkesvaror för modemedvetna samt restauranger, barer, diskotek och caféer. Innan du åker hem ska man enligt traditionen gå till den vackra "Fontana di Trevi" som ligger inklämd på ett torg och där kasta en slant i fontänen för att vara säker på att få återvända någon gång!

Läs mer om språkskolorna vid vald ort ovan i huvudmenyn eller till höger i modulen.