Språkresa Buenos Aires

Skriv ut Skicka sidan

Läs spanska i Buenos Aires, språkresa Buenos Aires, spanska i latinamerika, språkkurs i spanska, studera spanska i Sydamerika och Latinamerika Studera spanska i Buenos Aires, språkresa spanska, språkkurser, språkkurs i spanska, studera spanska i Buenos Aires, plugga i Argentina, spanska studier i Sydamerika, Latinamerika, Åk på språkresa med Alta
 

Studera spanska i Buenos Aires

Plugga spanska i denna dynamiska stad!
Buenos Aires är en stor och dynamisk stad med restauranger, teatrar, shopping, härligt gatuliv och ett sent kvällsliv. Argentina och Chile har den högsta levnadsstandarden i hela Latinamerika. 

"Sydamerikas Paris"
Argentinas huvudstad Buenos Aires kallas ofta Sydamerikas Paris på grund utav den vackra arkitekturen, de imponerande byggnaderna och de attraktiva gatorna. Här lever nostalgi och tango i gatuhörnen och blandas med lukten från grillade argentinska biffar och korvar. 

Influerat av Spanien & Italien
Buenos Aires utgör nästan en tredjedel av hela den argentinska befolkningen, ca 11miljoner invånare har staden. Över 85% härstammar från Europa, speciellt från Spanien och Italien. Här finns kultur och stilar från Madrid, Paris och Italien och blandas med det Sydamerikanska.

Stadsdelen Recoletas
Vår skola i Buenos Aires ligger i det exklusiva området Recoleta här finns Recoletas berömda kyrkogård och är en av stans mest populära turistmål, här finns Evita Peróns grav.  

Läs mer om språkskolorna vid vald ort ovan i huvudmenyn eller till höger i modulen