Språkkurser i spanska i Buenos Aires

Skriv ut Skicka sidan

Språkskolan

Åk på språkresa till Buenos Aires och studera spanska, Språkresa, spanska, Latinamerika, Sydamerika, språkresa Spanska, språkkurser Studera utomlands med Alta språkresor, Språkresa Argentina, Spanska i Latinamerika, språkkurs i spanska, studera spanska i Sydamerika och Latinamerika, spanska i Buenos Aires  

Studera Spanska i Buenos Aires
priser-2013
Denna Språkskola har ett mycket gott rykte och är väl etablerad i Buenos Aires, ofta förlänger studenterna sina språkkurser eller återkommer. Språkskolan har också en populär språkskola i  Santiago/Chile, du har möjlighet att dela upp din språkkurs mellan Buenos Aires och Santiago vilket ger dig möjlighet att uppleva de olika länderna och kulturerna.

Språkskolan är centralt belägen i stadsdelen Recoleta, ett välkänt och lungt och tryggt bostadsområde i Buenos Aires. Här hittar du ett stort utbud av restauranger, barer, caféer, affärer, parker och mycket andra sevärdheter.

Faciliteter
Skolan är inrymd i en traditionell byggnad med marmortrappor och mosaikgolv. Skolan har 18 klassrum, terrass, balkong, "student lounge" att umgås och vistas i under raster och efter lektionstid. Du har även fri tillgång till internet på skolan. Trevliga och kvalificerade lärare som gör allt för att du ska trivas och utveckla din spanska. Språkskolan erbjuder mycket aktiviteter under kvällar och helger.
 

Skolfakta
 • Skola i traditionell byggnad
 • Belägen i tryggt område
 • 18 klassrum
 • Student lounge
 • Professionella lärare
 • Nära restauranger och caféer
 • Litet bibliotek
 • Fritillgång till internet
 • Små klasser
 • Terrass & balkong

 « Till sidans topp

Språkkurser 

Kursstart
Studera spanska i Buenos Aires och träffa nya vänner, språkresa, språkresor till Buenos Aires, studera spanska i Argentina, plugga spanska utomlands, hitta din språkresa till Buenos Aires hos AltaAlla nivåer i språket är tillgängliga, från helt nybörjare till avancerad. Kursen startar med att du gör ett nivåtest för att lärarna ska kunna avgöra din nivå, och du placeras sedan i den lektionsgrupp som passar din språknivå bäst. Språkskolan erbjuder hjälplektioner där du får ställa frågor om det som är svårt.

Kursstart
Kursstarter sker varje måndag för alla nivåer i språket.

Certifikat/diplom
Vid alla avslutade kurser får du ett intyg/diplom på din nivå och genomförd kurs.  


Kurser att läsa vid skolan

 • Standardkurs
 • Standardkurs + individuella lektioner
 • Individuella lektioner 
 • Spanska + skidåkning
 • Spanska + tango
 • Spanska + volontärarbete
 • Kombinera Buenos Aires med Santiago i Chile

Kontakta oss om det är någon språkkurs ovan som du är intresserad av men inte finner beskriven nedan

Individuella språklektioner i Buenios Aires, Språkresa, språkresor, språkkurser, språkresa spanska, studera spanska i Buenos Aires, spanska studier utomlands, plugga spanska i spanien, studera spanska i Ecuador med Alta Språkresor,intensivkurs, standardkurs, terminskurser, prisvärda språkkurser, språkresor av hög kvalite

Antal deltagare:
max 8/grupp, medel 6
Nivåer: Nybörjare till Avancerad
Lektionstid: 50 minuter
Standardkurs i spanska
Du har 4 lektioner i spanska varje dag i en grupp på max 8 deltagare. Undervisningsmoduler på 12 nivåer som är uppdelade i 2-veckorsperioder. Du kan välja att läsa standardkursen med 16 lektioner per vecka från måndag till torsdag eller standardkursen med 20 lektioner per vecka måndag till fredag. 

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 2 veckor 16 eller 20 per vecka Varje måndag 
Nybörjare i språket gäller kursstart 2 gånger i månaden, kontakta oss för exakt kursstart.  

 

Standardkurs i spanska + individuella lektioner
Du har grupp lektioner på förmiddagarna och på eftermiddagarna enligt standardkursen ovan samt de antal individuella lektioner du väljer per vecka.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 2 veckor 20 i grupp + 2 till 10 privata lektioner per vecka Varje måndag 
Nybörjare se ovan standardkursen 


Individuella lektioner
Med individuella lektioner når du snabbast resultat inom en kort tid. Vanligt är att kombinera individuella lektioner med en standardkurs. Här fokuserar du på det som du behöver förbättra i språket. Vill du endast läsa individuella lektioner går det att välja 10, 20 eller 30 lektioner per vecka med individuell undervisning.
KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka Från 10 per vecka Varje måndag


Standardkurs i spanska + Skidåkning i Argentina respektive Chile
Du läser en standardkurs enligt ovan och kombinerar med skidåkning. Skidåkningen genomförs under vinterperioden från sent i juni till slutet av september. Du bör ha grundkunskaper i spanska, eller börja med kursen i spanska innan skidåkningen. I Argentina sker kursen och skidåkningen i Bariloche i Patagonien. I Chile sker skidåkningen i ett område som ligger 40 till 60 km från Santiago i Anderna. Skidprogrammet inkluderar två liftkort per vecka (1 veckodag + 1 helgdag) och transporten till och från backarna. Kontakta oss för mer detaljer.
KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 2 veckor 20 per vecka  Från mitten av juni t.o.m. september

 

Standardkurs i spanska + Tango
Här kombineras lektioner i spanska med lektioner i tango där du får dansa med några av de bästa lärarna i tango. Tango är en central del av kulturen i Buenos Aires. Ta chansen att lära dig dansa tango med skickliga lärare som har äkta tango i benen! Kursen innehåller samma program som standardkursen ovan när det gäller lektionerna i spanska + 4 lektioner i tango per vecka; 2 i grupp och 1 privat lektion.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 20 i spanska +
1 privat i tango
2 i grupp i tango
Varje måndag
Nybörjare se ovan standardkursen  


Standardkurs i spanska + Volontärarbete
Är du intresserad av att jobba som volontär har du möjlighet att göra det tidigast efter 4 veckors språkkurs i spanska. Då hinner du uppnå en nivå i spanska samt vänja dig vid livet i landet. Du väljer volontärarbete på plats, du betalar en placeringsavgift för volontärplatsen som går till volontärorganisationen. 2 veckor innan ditt arbete, gör du en intervju med organisationen som ger dig volontärarbetet. Uppdraget är minst på 4 veckor, du kan fortsätta upp till 6 månader. Ingen placeringsavgift om du läser en språkkurs längre än 4 veckor.
KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 4 veckor 20 per vecka Varje måndag
Nybörjare se ovan standardkursen  

 

 « Till sidans topp

Inkvartering

Språkresor till Argentina, plugga spanska och upplev Argentina, språkkurser, språkkurs Studera spanska och upplev Argentina, effektiva språkkurser, intensivkurser i spanska  

Bo i en värdfamilj i Buenos Aires
Under din vistelse kan du välja att bo i en värdfamilj i Buenos Aires som är noga utvald och som har en god standard. Det är det bästa alternativet för att öva spanskan och ta del av vardagslivet i Argentina och lära mer om kulturen. Missa inte chansen att få uppleva att bo i en Argentinsk-värdfamilj vilket kan vara en spännande upplevelse. Eller så kan du kombinera att bo i värdfamilj och delad lägenhet med andra studenter. Du bor i enkelrum och det ingår frukost och middag.

Studentlägenhet
Vill du vara med självständig och dela boende med andra studneter är delad lägenhet ett populärt allternativt, du bor i enkelrum eller i dubbelrum och delar sedan på utrymmen som kök, badrum och vardagsrum. Lägenheterna är av bra standard, möblerade och fullt utrustade. Typisk ålder som bor i lägenheterna: 21-32 år. Här träffar du nya vänner från olika delar av världen!
  

Obs! Lakan och handduk ingår ankomst söndagar och avresa lördagar men det är möjligt att komma någon dag tidigare eller stanna extra nätter.

« Till sidans topp

Fritid och Aktiviteter

Studera spanska och möt det färgstarka Buenos Aires, språkresor;språkresa; spanska;språkkurser; språkkurs, Argentina, Buenos Aires Kombinera studerier i spanska med ativiteter i Argentina, Språkresa, språkresor, språkkurser, språkresa spanska, studera spanska i Latinamerik och Sydamerika, Argentina, Chile, Ecuador, Costa Rica, Mexico, spanska studier utomlands, plugga utomlands, studera utomlands med Alta Språkresor,intensivkurs, standardkurs, terminskurser, prisvärda språkkurser, språkresor av hög kvalite,   

Upplev Argentina och Buenos Aires med dina klasskamrater! Språkskolan anordnar mycket aktiviteter och utflykter för att deltagarna ska få nya perspektiv och bättre kunna förstå och lära känna den lokala kulturen.

Exempel på aktiviteter vid skolan
 • Välkomstmöte + stadstur
 • Konversationsklubb
 • Matlagningsklasser
 • Tango/salsalektioner
 • Utflykt till strand
 • Teatro Colon
 • Kayak i Parana
 • Utflykt till Iguazu vattenfallen
 • Sporter, fotboll
 • Museer, teater
 • Utflykter till spännande städer/sevärdheter

« Till sidans topp

 

Priser 2013 Språkresa Buenos Aires

Här nedan hittar du prisexempel på de vanligaste kurslängderna. Kontakta oss för ditt pris eller om du inte finner pris för den språkkurs eller kurslängd du är intresserad av! Ibland har vi erbjudanden och rabatter som inte alltid uppdateras i prislistan, kontakta alltid oss när du är intresserad av en språkkurs och prisinformation.

Språkkurser

KURSTYPKURSLÄNGDPRIS 2013
Standardkurs 16 lektioner per vecka 2 veckor 2.665:-
4 veckor 5.330:-
6 veckor 7.990:-
8 veckor 10.600:-
Standardkurs 20 lektioner per vecka 2 veckor 2.940:-
3 veckor 4.400:-
4 veckor 5.880:-
                                      6 veckor 8.360:-
                                     8 veckor 10.500:-
10 veckor 12.990:-
12 veckor 14.860:-
14 veckor 16.200:-
16 veckor 18.500:-
Individuella lektioner kombinerat med standardkurs ovan Per lektion 290:-
Individuella lektioner, 8 lektioner per vecka 8 lektioner 1.765:-
Individuella lektioner, 16 lektioner per vecka 16 lektioner 2.630:-
+ Skidåkning i Bariloche eller Chile
Kombineras med standardkurs (pris enligt ovan)
per vecka 1.650:-
*Placeringsavgift volontärarbete
Kombineras med standardkurs (pris enligt ovan)
1.400:-

*Ingen placeringsavgift om du läser en språkkurs som är längre än 4 veckor.


Övriga tillägg
 • Registreringsavgift 550:- 
 • Kursmaterial ca 70:- per vecka


Inkvartering
Inkvartering - Pris per veckaPris 20123
Familj, enkelrum, frukost och middag  1.920:-
Studentlägenhet,  enkelrum, självhushåll; standard/eller ekonomi  1.630:-/1.410:-
Studentlägenhet, delat rum, självhushåll; standard/eller ekonomi  1.200:-/1.050:-


Du är välkommen kontakta oss för alla dina frågor och funderingar!

« Till sidans topp