Språkresa Quito

Skriv ut Skicka sidan

Språkkurs, språkkurser, språkresa, språkresor Quito, studera spanska i Ecuador, lär dig spanska i Ecuador Studera spanska i Quito, språkresa Ecuador, plugga spanska i Sydamerika och Latinamerika, plugga utomlands, hitta din språkresa till Quito hos Alta Språkresor

Studera spanska i Quito

Åk på språkresa till Quito med Alta
Vår skola i Ecuador ligger i huvudstaden, Quito, som ligger nästan mitt på ekvatorn och på 2800 meters höjd. Staden har ett rikt konstnärligt arv och den gamla stadsdelen med kolonial arkitektur är mycket sevärd. Söder om Quito sträcker vulkanernas Aveny ut sig, här ligger vulkanernas snöklädda toppar på rad. I dalgången finner du många småstäder med färgstarka indianmarknader.

Behagligt klimat
Quito har länge varit en viktig stad i Sydamerika: med förflutet från quitus till incas och spanjorer, denna fängslande stad är en av de mest förbryllande och charmigaste städerna i Sydamerika. Trots Quito's närhet till ekvatorn och sin höga höjd har staden ett behagligt klimat som beskrivs som "konstant vår".

Bevarad historisk stad
Koloniala Quito sägs vara den bäst bevarade historiska staden i Sydamerika, fullt av kullerstensgator, barockkyrkor och monument, vackra fontäner, rymliga torg och stora regeringsbyggnader. På samma gång kan du även finna livliga och färgstarka indianska marknader utspridda i staden. Lär dig spanska i Quito och upplev den fascinerande kontrasten. Quitos centrala läge gör det enkelt att resa runt i Ecuador och uppleva andra delar av landet. Åka på utflykt till t ex Galapagos öarna eller till grannlandet Peru.

Läs mer om språkskolorna vid vald ort ovan i huvudmenyn eller till höger i modulen