Språkkurser i spanska i Quito

Skriv ut Skicka sidan

Språkskolan

Språkresa till Ecuador, studera spanska i Quito, Åk på språkresa till Ecuador med Alta Språkresor! Vi erbjuder ett stort urval av språkkurser av hög kvalité vid språkskolor i Latinamerika och Sydamerika! Hitta din språkresa i spanska hos Alta Språkresor!  Studera spanska vid språkskolan i Quito, Språkresa Ecuador, Spanska i Latinamerika, språkkurs i spanska, studera spanska i Sydamerika och Latinamerika, spanska i Quito

Studera spanska Ecuador & upplev Quito!
priser-2013
Språkskolan i Quito tillhör en organisation som har funnits länge och som är välkänd för att ha hög kvalité på sina språkkurser och hela arrangemanget. Här möter du lärare som är kvalificerade, erfarna och dynamiska och som hjälper dig att uppnå dina mål i språkstudierna. Språkskolan i Quito är belägen i ett lugnt och tryggt bostadsområde som heter La Carolina, inrymd i en stor vacker byggnad med en innegård och omringad av en trädgård där studenterna kan koppla av och vistas under raster och efter lektionstid.

Faciliteter
Skolan har 21 klassrum, bibliotek, multimediarum med material för självstudier, cafeteria och tillgång till internet. I närheten av språkskolan finns ett sportcenter där du kan spela fotboll och volleyboll, skolan är även belägen intill en stor park. Bussen för den centrala busslinjen Ecovia stannar utanför skolan, denna buss tar dig runt hela staden.

Ålder och nationaliteter
Språkskolan tar emot många deltagare från bla USA, Kanada, Brasilien, Holland, England, Frankrike, Danmark och Tyskland samt många fler länder. Under sommaren är medelåldern 22 år och under resten av året 26 år. Skolan tar emot ca 130 studenter under sommaren och har under resten av året ca 60 till 80 studenter.

Skolfakta
 • Belägen i ett tryggt & säkert område
 • Stor skola med 21 klassrum
 • Bibliotek
 • Wifi & fri tillgång till internet
 • Terrass, innegård, trädgård
 • Stor park inärheten av skolan
 • Cafeteria & student Lounge
 • Sportcenter i närheten

 « Till sidans topp

Språkkurser

Språkresa till Quito, studera spanska i Ecuador, Språkresa, spanska, Latinamerika, Sydamerika, språkresa Spanska, språkkurser Studenter vid språkskolan i Quito, studera spanska i Ecuador, språkresa, språkresor till Quito

Kursnivå

Skolan tar emot studenter som är helt nybörjare till mycket avancerade i språket. Skolan erbjuder 9 olika nivåer. Första dagen på skolan kommer du att göra ett språktest för att se vilken nivå du befinner dig på och sedan blir du placerad i den grupp som passar dig och din språknivå bäst. 

Kursstart
Kursstarter sker varje måndag för alla nivåer i språket även nybörjare.

Certifikat/diplom
Vid alla avslutade kurser får du ett intyg/diplom på din nivå och genomförd kurs. 

Kurser att läsa vid skolan
 • Standardkurs
 • Standardkurs +Individuella lektioner
 • Spanska + Aktiviteter
 • Spanska + Volontärarbete
 • Individuella lektioner

Kontakta oss om det är någon språkkurs ovan som du är intresserad av men inte finner beskriven nedan

Språkkurser i spanska i Quito, språkresa Ecuador, språkkurser spanska, studera spanska i Sydamerika, effektiva språkkurser, språkresa kombinerat med volontärarbete

Antal deltagare: max 5/grupp
Nivåer: Nybörjare till Avancerad
Lektionstid: 60 minuter

 

Standardkurs i spanska
Fokus på att utveckla språket både muntligt och skriftligt, under en kort språkkurs eller en längre terminskurs. Du har 20 lektionstimmar per vecka under förmiddagen. 

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 20 per vecka Varje måndag

 
Standardkurs + individuella lektioner
Den språkkurs har samma innehåll som ovan standardkurs med 20 lektioner i grupp under förmiddagen men här läser du intensivare med 10 individuella lektioner per vecka, 2 lektioner per dag med individuell undervidning där du fokuserar på det du måste förbättra i språket.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 20 + 10 per vecka Varje måndag



Individuella lektioner
Denna språkkurs innehåller 20 lektioner per vecka med endast indivuduella lektioner då du praktiserar det du måste koncentrera dig på i språket - detta är den mest effektiva språkkursen för att snabbt förbättra sig i språket.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 20 per vecka Varje måndag

 

Spanska + Aktiviteter
Denna språkkurs innehåller en standardkurs med 20 lektioner per vecka i grupp under förmiddagen och 5  timmar aktiviteter per vecka. Exempel på aktiviteter kan vara utflykter till andra orter och städer, besök till sevärdheter, marknader m.m.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 20 + 5 per vecka Varje måndag

 

Spanska + Volontärarbete
Kombinera dina språkkurs i spanska med ett volontärabete. Du startar med att läsa valfri språkkurs under minst 4 veckor och sedan väljer du ett volontärarbete (minimum 4 veckors volontärarbete). Du kan arbeta med barn som bor på barnhem, undervisa i engelska på lokala skolor, ta hand om djur eller arbeta i naturen. Arbetet väljer du på plats då du har möjlighet att besöka de olika organisationerna. Vissa volontärplatser kräver att du har en del grunder i språket.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 8 veckor 20 per vecka Varje måndag

 

« Till sidans topp

Inkvartering

Bo i en värdfamilj under din språkresa till Quito Språkskolan i Quito, studera spanska i Ecuador, språkresa, språkresor spanska, lär dig spanska i Quito, plugga spanska utomlands

Värdfamilj

Du kan välja att bo i en värdfamilj där du får en inblick i kulturen och vardagslivet. Familjerna är noga utvalda, du bor i enkelrum med halvpension, frukost & middag. Det finns tvättmöjlighet hos familjen. Ankomst sker söndag innan kursstart. Vid ankomst ingår hämtning då familjen möter dig vid flygplatsen.

De flesta studenter väljer att bo i värdfamilj då det är en upplevelse och sedan för att lära känna den nya kulturen, staden och språket lättare! De flesta familjer bor inte längre än 10 till 20 minuters gångavstånd från skolan i samma område som språkkolan. Alla värdfamiljer är belägna med bra kommunikation till skolan.
 
Studentresidens
Det finns även möjlighet att bo i studentresidens då du träffar lokala och internationella studenter, passar dig som vill träffa mycket nya människor och vistas i en livligare miljö. Självhushåll (du lagar din egen mat). Du väljer enkelrum eller delat rum. Ofta delas utrymmen som kök och badrum. 

« Till sidans topp


Fritid och Aktiviteter

Studera spanska i Ecuador, Språkresa, språkresor, språkkurser, språkresa spanska, studera spanska i Quito, spanska studier utomlands, plugga spanska i spanien, studera spanska i Ecuador med Alta Språkresor,intensivkurs, standardkurs, terminskurser, prisvärda språkkurser, språkresor av hög kvalite Språkresor till Ecuador

Varje vecka anordnas olika aktiviteter att delta i, skolan har alltid ett brett aktivitetsprogram där du har chansen att umgås och lära känna dina studiekamrater samt lära känna staden Quito och landet Ecuador genom spännande utflykter! Skolan erbjuder ett aktivt kulturellt program.  

Exempel på aktiviteter vid skolan

 • Salsa & Merengue
 • Matlagningslektioner
 • Sportaktiviteter
 • Fester vid skolan
 • Vandring i nationalpark
 • Ridning
 • Stort urval av utflykter
 • Rafting

Utflykter till intressanta händelser och sevärdigheter anordnas, det kan vara utflykter till närliggande städer, marknader, muséer eller fotbollsmatcher. 

« Till sidans topp


Priser 2013 språkresa Quito

Här nedan hittar du prisexempel på de vanligaste kurslängderna. Kontakta oss för ditt pris eller om du inte finner pris för den kurs eller kurslängd du är intresserad av! Ibland har vi erbjudanden och rabatter som inte alltid uppdateras i prislistan, kontakta alltid oss när du är intresserad av en språkkurs och prisinformation.  Kursmaterial ingår.

Språkkurser

KURSTYPKURSLÄNGDPRIS 2013
Standardkurs 20 lektioner per vecka 2 veckor 2.400:-
4 veckor 4.760:-
6 veckor 7.200:-
8 veckor 9.550:-
10 veckor 11.880:-
Standardkurs 20 lektioner per vecka + 10 individuella lektioner 2 veckor 4.200:-
3 veckor 6.300:-
4 veckor 8.400:-
Individuella lektioner 20 per vecka per vecka 1.850:-
Aktiv spanska 20 lektioner + 5 aktiviteter 1 vecka 3.760:-
2 veckor 7.500:-
*Volontärprogram - registreringsavgift min. 4 veckor 1.150:-


Övriga tillägg
 • *Tillägg på 340:- per vecka om man väljer att bo kvar i sin  inkvartering under volontärarbetet.
 • Kursmaterial tillkommer för alla kurser 300:-
 • Skolans registreringsavgift 750:-


Inkvartering
Inkvartering - Pris per veckaPris 2013
Värdfamilj, enkelrum, frukost, middag 1.335:-
Residens, enkelrum, självhushåll 1.120:-
Residens, delat rum, självhushåll 790:-

 
Du är välkommen kontakta oss för alla dina frågor och funderingar!

« Till sidans topp