Språkresa till Barcelona

Skriv ut Skicka sidan
Språkresa till Barcelona  

Studera spanska i Barcelona

Upplev Barcelona under din språkresa
Studera spanska i Barcelona och bli inspirerad av pulsen i staden! Här hittar du det mesta inom design, arkitektur, mode, restauranger och ett spännande kvällsliv. Ströva ner på den kända gatan Las Ramblas som kryllar av gatuhandel, serveringar och folkliv. Här trängs gatumålare, jonglörer, blomsterhandlare, gatumusikanter, turister och lediga barcelonabor.

Men det finns mycket mer att se och uppleva. Strax intill finns de gotiska kvarteren"Barri Gòtic" med medeltida smala, slingrande gränder med små affärer och trendiga barer och restauranger. Fortsätt ner till det olympiska hamnområdet, med moderna byggnader och stranden, restauranger, barer. Berget Montjuic med sin fantastiska utsikt över hela staden och konstmuséer får man inte missa.

Barcelona populär ort för språkresa
Barcelona är en mycket populär ort för studenter att åka till på en språkresa, här träffar du studenter från hela världen som vill lära sig spanska och uppleva den spanska kulturen och livsstilen. 

Våra språkskolor i Barcelona
I Barcelona kan du välja mellan 2 olika språkskolor som kan erbjuda god standard i faciliteter och undervisning och som är belägna central i Barcelona. Den ena språkskolan är något mindre medans den andra passar dig som vill vistas i en större och livligare språkskola. 

Läs mer om språkskolorna vid vald ort ovan i huvudmenyn eller till höger i modulen