Språkkurser i spanska i Barcelona

Skriv ut Skicka sidan

Språkskolan Gracia


Billiga-språkresor-till-Barcelona


Prisvärd språkskolan belägen i området "Gracia"priser-2013
Mycket trevlig språkskola som är nyrenoverad och belägen centralt i Barcelona i området "Gracia" nära Paseo de Gracia och Avenida Diagonal. Utanför skolan finner du gatucaféer, affärer och gallerier.

Denna språkskola erbjuder mycket prisvärda och billiga språkresor i Barcelona!

Skolan grundades 1994 och har sedan dess erbjudit studenter från olika delar av världen språkkurser av god kvalité kombinerat med aktivteter och utflykter under kvällar och helger. Skolan är kvalificerad av Instituto Cervantes och CEELE, vilket garanterar att skolan erbjuder en bra standard när det gäller undervisning och övrig service.Språk och studier utomlands med Alta Språkresor

Nationaliteter och åldrar
Här möts du av en vänlig och välkomnande atmosfär! En skola med en bra mix av studenter med olika nationaliteter och åldrar, få svenska studenter har ännu hittat hit, vilket ofta är uppskattat av våra deltagare. Medelåldern på studenter brukar vanligtvis vara mellan 21 till 25 år.

Faciliteter
Skolan har 10 fräscha klassrum på ett våningsplan, bibliotek med böcker och filmer på spanska som du kan låna för att praktisera språket ytterligare. Här finns också datorrum med fri tillgång till internet och en "student lounge" där du kan träffa och umgås med dina kurskamrater under raster och efter lektionstid. 

Skolfakta
 • Belägen i området "Gracia"
 • Prisvärda kurser
 • Vänlig & välkomnande atmosfär!
 • Medelålder 21 till 25 år
 • Godkänd av Instituto Cervantes
 • Bibliotek 
 • Fri tillgång till internet
 • Student Lounge 
 • 10 klassrum


« Till sidans topp

Språkkurser

Student vid språkskolan i Barcelona Språkresa till Barcelona, hitta din språkkurs i spanska hos Alta Språkresor, vi erbjuder de bästa språkskolorna i Spanien, Lär dig språket i landet där det talas! Hög kvalitet, språkresor för studenter och vuxna, prisvärda språkkurser. Alla språkskolor godkända för studiemedel av CSN.

Kursnivå
Alla nivåer i språket är tillgängliga, från helt nybörjare till avancerad. Kursen startar med att du gör ett nivåtest för att lärarna ska kunna avgöra din nivå, och du placeras sedan i den lektionsgrupp som passar din språknivå bäst.

Kursstart
Har du grunder i språket sker kursstarter i princip varje måndag året runt (beroende på kurs).
Är du helt nybörjare är det vissa kursstarter, vanligtvis två till tre gånger per månad. Även examinationskurserna har speciella kursstarter, se nedan för detaljer. Kursstarter varje måndag, för kurser längre än 12 veckor gäller vissa kursstarter, se nedan.

Certifikat/diplom
Vid alla avslutade kurser får du ett intyg/diplom på din nivå och genomförd kurs. 5 timmar per vecka självstudier ingår i alla kurser i skolans "learning center" där du tar del av skolans material och resurser.

Kurser att läsa vid skolan
 • Standardkurs 20 lek/v
 • Terminskurs 20 lek/v
 • Intensivkurs 25 lek/v
 • Individuella lektioner
 • DELE Examenskurs 25 lek/v

 

Språklektion i spanska pågår vid språkskolan i Barcelona, studera spanska i Barcelona, språkresa Spanien
Antal deltagare: max 14/grupp
Nivåer: nybörjare till avancerad
Studiemedel: från 3 v med 20 lek/v
Lektionstid: 50 minuterStandardkurs i Spanska
Du har 4 lektioner per dag under förmiddagen, totalt 20 lektioner per vecka i grupp +självstudier.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 2 veckor 20 per vecka Varje måndag
Nybörjare kan starta ca 1 gång per månad, kontakta oss för datum.


Terminskurs i spanska
Kursinnehåll som standardkursen men under en längre period, godkänd för studiemedel. Här kan vi ofta erbjuda prisvärda kurser!

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 12 vecka 20 per vecka Ca 1 gång per månad, kontakta oss för datum.


DELE Examenskurs
Kursinnehåll som standardkursen ovan med 4 lektioner per dag under förmiddagen. Under eftermiddagen har du 1 extra lektion per dag då du förbereder dig för DELE examinationen. Examinationen finns på 3 nivåer, Inicial, Intermedio och Superior. Skolan erbjuder förberedelse för de 2 första nivåerna.

KurslängdAntal lektionerKursstart
4 veckor 25 per vecka Kontakta oss för kursstarter

 « Till sidans topp

Inkvartering

Familjeinkvartering
När det gäller inkvartering är det bästa alternativet för språkinlärningen att bo i en spansk värdfamilj. Du har då chansen att praktisera språket även utanför klassrummet. Genom att bo i en spansk familj tar du del i det spanska vardagslivet samtidigt som du upplever och lär mer om den spanska kulturen.Plugga spanska i Barcelona, språkresor;språkresa; spanska;språkkurser; språkkurs;Spanien, Barcelona

Alla familjer är noga utvalda och måste uppfylla en del krav och en viss standard för att få fungera som värdfamiljer. De flesta familjer ligger ca 20-30 minuter från skolan. Du bor i enkelrum och väljer antingen frukost eller halvpension (frukost & middag). Åker du med en kompis finns möjlighet att bo i ett delat rum. Inkvarteringen gäller från lördagen efter kl 14:00 innan kursstart till lördagen innan 14:00 efter kursens slut.

Delad studentlägenhet
Vill du vara mer självständig kan du välja att bo i en delad studentlägenhet med självhushåll, här möter du andra internationela eller spanska studenter. Lägenheten delas av ca 4 till 5 personer. Alla lägenheter är fullt möblerade där utrymmen som kök, vardagsrum och badrum delas. Städning varje vecka ingår då lakan och handukar byts, tillgång till tvättmaskin finns.

« Till sidans topp

Fritid och Aktiviteter

Upplev Barcelona och Spanien under din språkresa till Barcelona, Språkresa Barcelona, Spanska i Spanien, språkkurs i spanska, studera spanska i Spanien. Grupp med studenter på språkkurs vid språkskolan i Barcelona, studera spanska i Spanien 

Havet, solen, stränderna och den olympiska hamnen är några av de attraktioner som du kommer att kunna kombinera med många olika kulturella aktiviteter. Du kan till exempel titta på Antonio Gaudis moderna konst, Sagrada Familia eller gå längs med Las Ramblas.

Exempel på aktiviteter vid skolan
 • Museum
 • Danslektioner
 • Matlagningslektioner
 • Sportaktiviteter
 • Tapaskvällar!
 • Parque Guell
 • Figueres & Dalí Museum
 • Strandbesök
 • Sagrada Familla

Även dagsturer och utflykter under helger anordnas till intressanta platser och orter värda att besöka utanför Barcelona. Några av de populäraste utflykterna brukar vara Dalí Museum i Figueres, Montserrat, de historiska städerna Girona och Tarragona. 

« Till sidans topp

Priser Språkresa Barcelona

Här nedan hittar du prisexempel på de vanligaste kurslängderna. Kontakta oss om du inte finner pris för den kurslängden du önskar.  Från 3 veckors Standardkurs är godkänd för studiemedel från CSN.

Språkkurser

KURSTYPKURSLÄNGDPRIS 2013
Standardkurs 20 lektioner per vecka 2 veckor 2.150-
3 veckor 3.180:-
4 veckor 3.965:-
5 veckor 4.995:-
6 veckor 5.995:-
8 veckor 7.500:-
10 veckor 9.450:-
12 veckor 10.600:-
Terminskurs 20 lektioner per vecka Varje ytterligare vecka 890:-/per vecka
Intensivkurs 25 lektioner per vecka 2 veckor 2.800:-
4 veckor 5.200:-
6 veckor 7.950:-
DELE Examen 25 lektioner per vecka 4 veckor 5.200:-
Individuella lektioner per lektion 485:-

Övriga tillägg
 • Anmälningsavgift  700:-
 •  

 
Inkvartering

InkvarteringPris 2013 per vecka
Familj, enkelrum, frukost, middag 1.850:-
Delad lägenhet, enkelrum, självhushåll  1.550:-

Du är välkommen kontakta oss för alla dina frågor och funderingar!

« Till sidans topp