Språkresa till Costa del Sol

Skriv ut Skicka sidan
Språkresa till Costa del Sol   

Studera spanska i Costa del Sol

Språkresa till Costa del sol
Benalmádena ligger vid ”Costa del Sol” som är ett paradis för soldyrkare. Byn som ligger mellan Torremolinos och Fuengirola sträcker sig från stranden upp till bergen.  Orten är känd för att vara mycket vacker med små gator, torg och trädgårdar och delar av den känns fortfarande genuint spansk på den i övrigt internationella solkusten.

I Benalmádena hittar du ett shoppingcentrum och vissa dagen en stor marknad, biografer, ett tivoli, ett kasino, en 18-håls golfbana, en mini-golfbana, och en modern och populär Puerto Marina med hotell, runt 1000 båtplatser, seglarskola, dykarskola, och restauranger och barer och ett livligt nattliv i ett tryggt område med stil.

Med bil, tåg eller buss kan du lätt förflytta dig utefter kusten. Du kan shoppa i Malaga, sola på stranden i Torremolinos och äta middag på en restaurang i någon bergsby.

Välj rätt språkkurs 
Denna språkskola ovan i Costa del Sol passar målgruppen Student/Vuxen, Söker du en intensivkurs i spanska för ditt arbete se språkkurser för målgruppen Företag.  Se även språkkurser under sommaren för Ungdomar

Läs mer om språkskolorna vid vald ort ovan i huvudmenyn eller till höger i modulen