Språkkurser i spanska i Salamanca

Skriv ut Skicka sidan

Språkskolan

Språkresa Salamanca; Spanska i Spanien, språkkurs i spanska, studera spanska i Spanien. Språkresa till Salamanca, hitta din språkkurs i spanska hos Alta Språkresor, vi erbjuder de bästa språkskolorna i Spanien, Lär dig språket i landet där det talas! Hög kvalitet, språkresor för studenter och vuxna, prisvärda språkkurser. Alla språkskolor godkända för studiemedel av CSN.

Språkurser i spanska vid språkskola belägen nära Plaza Mayorpriser-2013
Studera spanska mitt i centrala Salamanca i den gamla stadsdelen, Skolbyggnaden ligger hundra meter från det kända universitetet i Salamanca och bara två minuter från det fantastiska och underbara torget Plaza Mayor - som är mötespunkten i universtitetstaden. 

Lång erfarenhet
Skolan karaktäriseras av att ha hög kvalité på sina kurser med en utmärkt dynamisk undervisning, bra inkvarteringar och ett omväxlande aktivitetsprogram. Skolan har lång erfarenhet av att undervisa spanska för utländska studenter med en personal och lärare som är entusiastiska, vänliga, kunniga och gör allt för att du ska trivas under din vistelse.

Gammalt kloster
Skolan ligger i ett gammalt kloster från 1600-talet som nyligen har renoverats. Det nya materialet från renoveringen står i en fin kontrast mot det gamla.  Skolan har en härlig trädgård där du kan koppla av under rasterna eller på din fritid.

Egen bar/café
Skolan driver också en egen bar/café som ligger i samma byggnad som skolan, här kan du träffa vänner och koppla av efter lektionerna. Huvudbyggnaden består av tre våningar med 17 klassrum, i skolan har du tillgång till multimediarum med internet..m.m, video, ljudanläggning, piano och bibliotek.

Skolfakta
 • Belägen ca 2 min från Plaza Mayor
 • Nära Universitetet i Salamanca
 • 3 våningar 
 • Vacker byggnad
 • 17 klassrum
 • Godkänd av Instituto Cervantes
 • Bibliotek 
 • Fri tillgång till internet
 • Egen innergård
 • Cafeteria/Bar i skolan
 • Multimediarum
 • Lång erfarenhet

  « Till sidans topp


Språkkurser

Deltagare har rast mellan lektionerna vid språkskolan i Salamanca, effektiva språkkurser vid språkskolan i Salamanca, intensiva språkkurser i spanska Språkresa, språkresor, språkkurser, språkresa spanska, studera spanska i Spanien, spanska studier utomlands, plugga utomlands, studera utomlands med Alta Språkresor,intensivkurs, standardkurs, terminskurser, prisvärda språkkurser med studiemedel, språkresor av hög kvalite, godkända för CSN, språkresor barcelona, Malaga, Marbella, Salamanca, Alicante, Madrid, Cadiz, Sevilla, Valencia, granada.

Kursnivå
Alla nivåer i språket är tillgängliga, från helt nybörjare till avancerad. Kursen startar med att du gör ett nivåtest för att lärarna ska kunna avgöra din nivå, och du placeras sedan i den lektionsgrupp som passar din språknivå bäst.

Kursstart
Har du grunder i språket sker kursstarter i princip varje måndag året runt (beroende på kurs). Är du helt nybörjare är det vissa kursstarter, vanligtvis två till tre gånger per månad. Även examinationskurserna har speciella kursstarter, se nedan för detaljer.

Certifikat/diplom
Vid alla avslutade kurser får du ett intyg/diplom på din nivå och genomförd kurs. 

Kurser att läsa vid skolan
 • Standardkurs
 • Intensivkurser
 • Terminskurs
 • Individuella lektioner
 • DELE Examenskurs
 • Affärsspanska
 • Spanska + Matlagning
 • Spanska för språklärare

 

Antal deltagare: max 8/grupp
Nivåer: nybörjare till avancerad
Studiemedel: från 3 v med 20 lek/v
Lektionstid: 50 minuter


Standardkurs i Spanska
4 lektioner per dag, måndag till fredag, till varje kurs erbjuds en extralektion per dag som ägnas åt den spanska kulturen, levnadssätt, traditioner och aktuella ämnen inom den spansktalande världen. Kursen består av 20 lektioner + 5 lektioner extra lektioner per vecka

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 20 + 5 per vecka Varje måndag


Intensivkurs i spanska
Denna kurs innehåller samma program som standardkursen ovan men här läser du mer intensivt och har 6 spanska lektioner varje dag + 1 extra kulturlektion per dag som ovan.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 30 + 5 per vecka Varje måndag


Terminskurs i spanska
Kursinnehåll som standardkursen, men under en längre period. Kursen finns att läsa med 20 eller 30 lektioner per vecka + extra kulturlektioner inkluderat som ovan.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 12 veckor 20 + 5 per vecka
30 + 5 per vecka
Varje måndag


DELE Examinationskurser finns på olika nivåer
Under 4 veckor kan du välja att förbereda dig för en DELE examen organiserad av Instituto Cervantes. Examinationen finns på tre nivåer: "inicial", "intermedio" och ""superior". Lägsta nivå för att ta en kurs är låg mellannivå. Vanligt att kombinera med en standardkurs. Är du nybörjare rekommenderas att starta med en standardkurs på ca 8 veckor och sedan följa en förberedande DELE examinationskurs.

KurslängdAntal lektionerKursstart 2013
2 eller 4 veckor 20 per vecka April, juli och oktober
Kontakta oss för exakta datum 
Examinationen sker 20 maj, 19 augusti, 18 november. 


Individuella lektioner

Med individuella lektioner når du snabbast resultat inom en kort tid. Vanligt är att kombinera individuella lektioner med en standardkurs. Här fokuserar du på det som du behöver förbättra i språket . Du kan välja att läsa 5, 10 eller 15 individuella lektioner per vecka.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 5, 10, 15 per vecka Varje måndag

  
Affärsspanska
Under denna kurs prakriserar du affärsspanska för möten, telefonsamtal, förhandla, försäljning, presentationer, email, ord och uttryck, lär dig kulturella skillnader som kan uppkomma när du arbetar i spansktalande länder. Kursen består av 20 lektioner per vecka med allmän spanska + 10 lektioner med affärsspanska. Väljer du att läsa kursen under 4 veckor, kan kursen avslutas med att ta examinationen i affärsspanska som utfärdas av Madrid Chamber of Commerce. Låg mellannivå krävs. Minimiålder 18 år.

KurslängdAntal lektionerKursstart 2013
1 till 4 veckor 30 per vecka
 
7 januari, 4 februari, 6 maj, 3 juni, 1, 29 juli, 2 september, 7 oktober


Spanska + Matlagning 
Kombinera din standardkurs i spanska med att lära dig lite mer om den spanska maten, matlagningskursen pågår i 2 veckor med 2 eftermiddagar i veckan.
KurslängdAntal lektionerKursstart 2013
2 veckor 20 + 2  em per vecka

Matlagning 
10 lektioner (på 2 v)

7 januari, 1 juli


 

« Till sidans topp

Inkvartering

Effektiva språkkurser i spanska, studera spanska i Spanien, språkresa Spanien,  Bo i delad student lägenhet i Salamanca under din språkresa till Spanien

Värdfamilj
Du kan välja att bo i en spansk värdfamilj med enkelrum eller i delat rum antingen med frukost eller halvpension (frukost och middag).

Delad studentlägenhet
Vill du bo mer självständigt kan du välja att bo i en delad studentlägenhet, du delar lägenhet med 5-6 andra studenter från skolan. Du väljer antingen att bo i enkelrum eller i delat rum, utrymmen som vardagsrum, kök och badrum delas med övriga. I lägenheten finns även TV och tvättmaskin, städning av allmäna utrymmen sker en gång i veckan.

Studentresidens
Du bor antingen i enkelrum eller dubbelrum med gemensamt kök. Här väljer du till antingen frukost, halvpension (frukost + middag) eller helpension (frukost + lunch + middag). Kontakta oss om du önskar mer information.

Egen privat lägenhet eller lägenhet som delas på max 3
Egen privat lägenhet med kök och bad  och wifi samt inklusive daglig städning finns i Salamanca.
Ett annat alternativ är en lägenhet som delas endast av 3 andra studenter, här ingår också wifi, eget sovrum, delat kök och bad.

Obs!
Skolan tar en deposition 1.400:- vi ankomst om du väljer att bo i residens eller lägenhet. Depositionen återfås vid hemresa förutsatt att du inte orsakat några skador.

Kontakta oss om du vill ha mer information om de olika inkvarterings alternativen!

« Till sidans topp


Fritid och Aktiviteter

Studenter umgås vid skolans trädgård, terminskurser i spanska, intensivkurser i spanska, språkskolor i Spanien, lär dig spanska i Salamanca Ta del av ett brett aktivitetsprogram vid skolan i Salamanca, studera spanska vid språkskolan i Salamanca

Skolan anordnar ett varierat program av aktiviteter så att du får möjligheter att träffa de andra deltagarna, lära känna staden och dess omgivningar och praktisera spanskan.

Exempel på aktiviteter vid skolan
 • Filmvisningar
 • Föreläsningar
 • Sportaktiviteter
 • Besök intressanta platser
 • Välkomsparty för nya studenter
 • Middagar
 • Fester
 • Tapas
 • Utflykter 

Skolan annordnar även utflykter till närliggande städer under helgerna, Madrid ligger bara 200 km från Salamanca och Protugal når du med tår på ca 1 timme. Under september annordnas populära festivalen "Ferias and Fiestas de San Mateo" som pågår i 2 veckor med konserter, parader, utställningar, tjurfäktning och marknader. 

« Till sidans topp

Priser 2013 Språkresa Salamanca

Här nedan hittar du prisexempel på de vanligaste kurslängderna. Kontakta oss för ditt pris! Ibland har vi erbjudanden och rabatter som inte alltid uppdateras i prislistan, kontakta alltid oss när du är intresserad av en språkkurs och prisinformation.  Från 3 veckors Standardkurs är godkänd för studiemedel från CSN.

Språkkurser

KURSTYPKURSLÄNGDPRIS 2013
Standardkurs 20 + 5 lektioner per vecka 2 veckor  3.700:-
3 veckor  5.580:-
4 veckor 7.400:-
6 veckor  9.990:-
8 veckor 11.990:-
10 veckor 13.400:-
Terminskurs 20 + 5 lektioner per vecka 12 veckor 15.990:-
13 veckor 17.400:-
16 veckor 21.400:-
18 veckor 23.990:-
20 veckor 26.700:-
Intensivkurs 30 + 5 lektioner per vecka 2 veckor 5.900:-
4 veckor 11.900:-
6 veckor 15.900:-
DELE Examen 20 lektioner per vecka 2 veckor 4.500:-
4 veckor 7.500:-
Individuella lektioner per vecka 5 lektioner 1.800:-
10 lektioner 3.600:-
Affärsspanska 10 lektioner per vecka
(Kombineras med standardkurs) 
2 veckor 3.700:-
4 veckor 7.350:-
Spanska för språklärare 2 veckor 3.500:-
Spanska + matlagning 10 lektioner
(kombineras med en standardkurs) 
2 veckor 4.990:-


Övriga tillägg

 •  Skolans anmälningsavgift 600:-
 • Deposition 1.400:- se inkvartering ovan för mer information. 


Inkvartering

Inkvartering - per veckaPris 2013 
Familj, enkelrum, frukost, middag 1.720:-
Familj, delat rum, frukost, middag 1.535:-
Familj, enkelrum, inga måltider 1.535:-
Delad lägenhet, enkelrum, självhushåll    1- 4 veckor 1.395:-
Delad lägenhet, enkelrum, självhushåll    pris efter 4 veckor                                                               1.210:-
Delad lägenhet, delat rum, självhushåll   1-4 veckor 1.023:-
Delad lägenhet, delat rum, självhushåll   pris efter 4 veckor                                                           850:-
Studentresidens, enkelrum, frukost 2.085:-
Studentresidens, enkelrum, frukost & middag 2.270:-
Studentresidens, delat rum, frukost 1.450:-
Egen lägenhet/studio Kontakta oss för pris

Du är välkommen kontakta oss för alla dina frågor och funderingar!

« Till sidans topp