Språkkurser i spanska i Sevilla

Skriv ut Skicka sidan

Språkskolan

 Språkkurs i spanska vid språkskolan i Sevilla, Språkresa Sevilla; Spanska i Spanien, språkkurs i spanska, studera spanska i Spanien. Språkresa till Sevilla, hitta din språkkurs i spanska hos Alta Språkresor, vi erbjuder de bästa språkskolorna i Spanien, Lär dig språket i landet där det talas! Hög kvalitet, språkresor för studenter och vuxna, prisvärda språkkurser. Alla språkskolor godkända för studiemedel av CSN.

En av de ledande språkskolorna i Spanien
priser-2013
Att studera spanska här betyder mycket mer än att enbart lära sig det spanska språket. När du kommer till denna skola får du förutom utmäkt undervisning, ett vänligt bemötande med högkvalitativ service med allt du kan behöva för att kunna ta del av och lära dig den spanska kulturen, träffa nya vänner och få en bra inkvartering. Skolan är en av de ledande skolorna i Spanien.

Centralt i Sevilla
Skolan är belägen centralt i Sevilla med gångavstånd till stadens huvudattraktioner. Den ligger i en renoverad historisk byggnad, med 30 rymliga klassrum, stora utrymmen för möten, spansk atmosfär och modert och fräscht dekorerad.

Terass
En omtyckt terass finns på taket för att relaxa, sola, prata spanska och fika, försedd med en liten pool. Här finns också ett multimediarum och bibliotek, specialiserad liten affär för språkböcker och hiss för rörelsehindrade.

Skolan har fått många utmärkelser för sin höga kvalitet, och sitt ständiga arbete med att utveckla sin undervisning, sin service och sitt material."85% av studenterna kommer ensamma och 100% åker hem med nya vänner från Spanien och hela världen." 

Skolfakta
 • Centralt belägen i Sevilla
 • Utmärkt undervisning
 • En av ledande skolorna i Spanien
 • Renoverad historisk byggnad 
 • 30 rymliga klassrum
 • Stora utrymmen
 • Senaste faciliteter för undervisning
 • Godkänd av Instituto Cervantes
 • Spansk atmosfär
 • Modern och Fräsch
 • Datorer med fritillgång till internet
 • Takterass
 • Liten pool
 • Multimediarum
 • Bibliotek
 • 150 - 250 studenter året om

 

 « Till sidans topp


Språkkurser

Språkresa, språkresor, språkkurser, språkresa spanska, studera spanska i Spanien, spanska studier utomlands, plugga utomlands, studera utomlands med Alta Språkresor,intensivkurs, standardkurs, terminskurser, prisvärda språkkurser med studiemedel, språkresor av hög kvalite, godkända för CSN, språkresor barcelona, Malaga, Marbella, Salamanca, Alicante, Madrid, Cadiz, Sevilla, Valencia, granada. Språkresa, språkresor, språkkurser, språkresa spanska, studera spanska i Sevilla, spanska studier utomlands, plugga spanska i spanien, studera spanska i Sevilla med Alta Språkresor,intensivkurs, standardkurs, terminskurser, prisvärda språkkurser, språkresor av hög kvalite, godkända för studiemedel av CSN.

Kursnivå
Alla nivåer i språket är tillgängliga, från helt nybörjare till avancerad. Kursen startar med att du gör ett nivåtest för att lärarna ska kunna avgöra din nivå, och du placeras sedan i den lektionsgrupp som passar din språknivå bäst.

Kursstart
Har du grunder i språket sker kursstarter i princip varje måndag året runt (beroende på kurs), gäller från nivå A1, se vår nivåskala 

Certifikat/diplom
Vid alla avslutade kurser får du ett intyg/diplom på din nivå och genomförd kurs. 

Kurser att läsa vid skolan
 • Standardkurs
 • Intensivkurs
 • Terminskurs
 • Academic Year
 • DELE Examenskurs
 • Spanska + tillval
 • Business Spanish
 • Individuella lektioner
 • Executive Mini grupp
 • Kurser för lärare i spanska
 • Spanska för 40+
 • Spanska + Flamenco

 

Spanska kurs i spanska vid vår språkskola i Sevilla, lär dig spanska i sevilla, Språkskola av hög standard, effektiva språkkurser i spanska

Antal deltagare: 6 till10/grupp
Nivåer: nybörjare till avancerad
Studiemedel: från 3 v med 20 lek/v
Lektionstid: 50 minuterStandardkurs i Spanska

Du har 20 lektionstimmar per vecka + socialt och kulturellt program. Här får du grunder och bygga upp din nivå både muntligt och skriftligt. Grupper finns på 8 nivåer.

KurslängdAntal lektionerKursstart 2013
Från 2 veckor 20+ per vecka
Kl 09.15 - 13.00 eller 13.30 - 17.20 (högsäsong)
Varje måndag


Intensivkurs i spanska
Kursinnehåll som standardkursen ovan men med 30 lektioner per vecka + socialt och kulturellt program.  Kurs för dig som vill nå resultat snabbt. .

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 30+ per vecka
Kl 09.15 - 13.00 och 13.30 - 15.10 (högsäsong)
Varje måndag


Terminskurs i Spanska
Kursinnehåll som standardkursen eller intensivkursen ovan men under en längre period.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 12 veckor 20+ per vecka
30+ per vecka
Varje måndag


Språkresa till SevillaDELE Examinationskurs
Förbered dig för en DELE examen organiserad av Instituto Cervantes. Examinationen finns på tre nivåer: "inicial", "intermedio" och ""superior". Är du nybörjare rekommenderas att starta med en standardkurs på ca 8 till 10 veckor och sedan följa en förberedande DELE examinationskurs.

Kursen består av 20 lektioner standardkurs + 10 lektioner förberedande DELE examenskurs under 4 veckor eller 10 veckor. Kontakta oss för mer detaljer om kursen.

KurslängdAntal lektionerKursstart 2013
4 eller 10 veckor 20 + 10 per vecka 4 veckor
29/4 - 24/5, 29/7 - 23/8, 28/10 -22/11
10 veckor
18/3 - 24/5, 16/9 - 22/11 

Examinationsdatum: maj, augusti, november.


Affärsspanska - Examenskurs "Chamber of Commerce of Madrid"
Skolan är ett godkänt examinations center för "The Madrid Chamber of Commerce". Kursen består av 4 veckor då du förbättrar dig allmänt i språket + förbereder dig för examinationen i slutet av kursen, "Certificado Superior de la Cámara de Comercio de Madrid". Examinationen tar plats vid skolan sista dagen på kursen. Du läser 20 lektioner standardkurs per vecka + 10 lektioner per vecka med Business Spanish. Du kommer att gå igenom alla aspekter inom affärsspanska.

KurslängdAntal lektionerKursstart 2013
Från 4 veckor 20 + 10 per vecka

14 Januari, 18 februari, 4mars, 6 maj, 1 juli, 2 september, 21 oktober. Standardkurs + Individuella lektioner  20 + 5 lektioner
Kurser avsedda för högt motiverade deltagare som behöver språket för arbete eller fortsatta akademiska studier. 20 lektioner i grupp med 6-10 deltagare + 5 individuella lektioner som anpassas helt till dina speciella behov och önskemål av förbättring.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 20+5 per vecka Varje måndag


Språkkurser i spanska i Sevilla, lär dig spanska i SpanienSpanska språket och kultur 50+
I kursen ingår lektioner i spanska i små grupper, med fokus på muntlig träning och sociala och kulturella aspekter i stället för grammatik och skriftliga övningar. Kl ca 09.15 - 13.00.

Programmet inkluderar välkomstdrink och kulturella aktiviteter 4 dagar per vecka, inträden till muséer, även en teaterkväll/konsert, middag tillsammans med läraren samt en heldagsutflykt på lördagen.

Din språknivå i spanska kan vara på elementär nivå upp till hög mellannivå. Kursen går att förlänga en tredje vecka med lektioner i spanska.

Varje kurstillfälle har fokus på en speciell aktivitet, enligt följande:
18 mars: Semana Santa
8 april: Feria de Sevilla (festival i Sevilla)
6 maj: Andalusisk mat
16 sept: Flamenco
14 okt: Vinprovning

KurslängdAntal lektionerKursstart 2013
2 veckor 20 per vecka + fullt aktivitetsprogram 18 mars, 8 april, 6 maj, 16 september, 14 oktober.Standarkurs + Tillval
Kombinera din standardkurs med extra lektioner i koversation, grammatik, introduktion till affärsspanska, spanska för turism. Du har 10 extra lektioner per vecka.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 2 veckor 30 per vecka
 
Varje måndag
Nybörjare se ovan standardkursenStandardkurs i spanska + Flamencodans 
Lär dig spanska och få en insikt i Spaniens mest fascinerande kulturella arv: Flamencomusik och dans. Du läser en standardkurs med 20 lektionstimmar i veckan, kombinerat med 5 lektioner danslektioner per vecka i flamenco, 3 eftermiddagar under en vecka, måndag - fredag. Dessa lektioner ges vid en känd och professionell Flamencoakademi. 

KurslängdAntal lektionerKursstart 2013
Från 2 veckor 20+5 per vecka 9 januari, 6 ferbuari, 5 mars, 9 april, 7 maj, 4 juni, 3 september, 1 oktober, 5 november, 3 december

 

« Till sidans topp

Inkvartering

Delad student lägenhet i Sevilla, språkresa Spanien, lär dig spanska i Sevilla Studenter i delad lägenhet i Sevilla, språkresor;språkresa; spanska;språkkurser; språkkurs;Spanien, Sevilla

Värdfamilj
Du kan välja att bo i en spansk värdfamilj, i enkelrum eller i delat rum (om man bokar tillsammans med en kompis) med halvpension (frukost och lunch) eller helpension (frukost, lunch och middag). Det vanligaste är att man bokar med halvpension. Värdfamiljerna är väl utvalda, så att du kan känna dig trygg i ditt val. Detta är det bästa boendealternativet om du vill uppleva den spanska kulturen och levnadssättet.

Spansk värd
Ett annat alternativ är att bo i ett spanskt hem, med självhushåll. Ofta är det hos unga eller ibland medelålders personer, där man får tillgång till kök och badrum. Det kan vara ett bra alternativ om man vill vara oberoende men ändå få ytterligare en kontakt att praktisera spanskan med.

Studentresidens
Skolan har också ett eget studentresidens centralt i Sevilla, med enkelrum eller dubbelrum. Varje residens delas av 6 till 15 studenter, och det är fullt utrustat med kök och vardagsrum. Vissa rum finns med något högre standard och eget badrum, mot extra tillägg.

Egen lägenhet
Skolan erbjuder även minilägenheter att hyra centralt i Sevilla och nära skolan.

Kontakta oss om du vill ha mer information om de olika inkvarterings alternativen!


« Till sidans topp

Fritid och Aktiviteter

Språkskolan erbjuder mycket aktiviteter för sina deltagare under språkresan Flamenco vid skolan i Sevilla, aktiviteter vid språkskolan i Sevilla, effektiva terminskurser i spanska vid språkskolan i Sevilla, språkkurser i Spanien

Du kan välja från ett omfattande och varierande program av olika aktiviteter, både inom skolan och utanför skolan. De olika aktiviteterna hjälper deltagaren att anpassa sig till den nya livsstilen för att lära sig mer om den spanska kulturen.

Exempel på aktiviteter vid skolan
 • Seminarier 
 • Matlagningslektioner
 • Flamenco/Salsa
 • Teater
 • Tapasbesök 
 • Besöka servärdheter
 • "Intercambios"
 • Fester vid skolan


SeminarierÅk på utflykt till andra orter under din språkresa till Sevilla, här i Costa de la Luz
Inom skolan erbjuds utanför lektionstid seminarier och träffar om till exempel: spansk historia, konsthistoria, film, lektioner i spansk matlagning, lektioner i sevillana danser. Även lektioner i salsa-dans och vinprovning.

Utflykter
Lärarna visar stadens sevärdheter vid guidade turer, t ex katedralen, Reales Alcazares (fantastiska byggnader), Casa de Pilatos. Halvdagsturer till intressanta platser som Italica eller Carmona. Heldagsturer på lördagar till Còrdoba, Antequera, Ronda, Cadiz, till bergen på vintern och till stranden på sommaren. Även weekendturer till Granada och Marrocco.

"Intercambios"
Skolan erbjuder även "Intercambios" där du har möjlighet att träffa spanska studenter som vill lära sig svenska eller engelska, och du får praktisera spanska! 

« Till sidans topp

Priser 2013 Språkresa Sevilla

Här nedan hittar du prisexempel på de vanligaste kurslängderna. Kontakta oss för ditt pris eller om du inte hittar den kurs och kurslängd som du önskar pris på! Ibland har vi erbjudanden och rabatter som inte alltid uppdateras i prislistan, kontakta alltid oss när du är intresserad av en språkkurs och prisinformation
Från 3 veckors Standardkurs är godkänd för studiemedel från CSN.

Språkkurser

KURSTYPKURSLÄNGDPRIS 2013
Standardkurs 20 lektioner per vecka 2 veckor 3.120:-
3 veckor 4.600:-
4 veckor 5.955:-
6 veckor 8.950:-
8 veckor 11.900:-
10 veckor 14.880:-
Intensivkurs 30 lektioner per vecka 1 vecka 2.550:-
2 veckor 4.880:-
3 veckor 7.200:-
4 veckor 8.990:-
Terminskurs 20 lektioner per vecka 12 veckor 16.200:-
16 veckor 21.600:-
20 veckor 26.900:-
DELE Examenskurs  20 + 10 lekt per vecka 4 veckor 8.950:-
DELE Examenskurs 20 + 6 lekt per vecka 10 veckor 19.300:-
Affärsspanska 30 lekt per vecka 4 veckor 9.800:-
Standardkurs 20 + 5 individuella per vecka 2 veckor 6.800:-
3 veckor 9.990:-
Spanska språket & kultur 50+ 2 veckor 5.400:-
(Standardkurs) + Tillval, 10 lektioner/vecka :
Konversation och grammatik
Affärsspanska
Spanska för turism
2 veckor
 
1.850:-
2.195:-
2.195:- 
(Standardkurs) + Flamenco, 5 lek/vecka 2 veckor 4.520:-

Övriga tillägg
 • Anmälningsavgift  420:- 
 • Priset inkluderar kursbok och kursmaterial
 • Bokningsavgift för inkvartering 400:-  


Inkvartering
Inkvartering i familj finns även med privat badrum och/eller helpension, mot tillägg. 

Inkvartering - Pris per veckaPris 2013
Familj, enkelrum, frukost, frukost 1.210:-
Familj, delat rum, frukost, frukost 950:-
Familj, enkelrum, frukost, lunch, middag 1.860:-
Familj, delat rum, frukost, lunch, middag 1.580:-
Spansk värd, enkelrum, självhushåll 950:-
Spansk värd, delat rum, självhusshåll 790:-
Studentresidens, enkelrum 1.500:-
"  + privat badrum 1.785:-
Studentresidens, delat rum 1.120:-
"  + privat badrum 1.340:-

Du är välkommen kontakta oss för alla dina frågor och funderingar!

« Till sidans topp