Språkkurser i spanska Valencia

Skriv ut Skicka sidan

Språkskolan

sprakresa valencia sprakskolan

Centralt belägen priser-2013
Vår språkskola i Valencia är mycket centralt belägen intill en populär men lugn gågata omringad av affärer, tapasbarer, caféer, turister och studenter. Språkskolan har ett perfekt läge med gångavstånd till ett flertal sevärdheter och intressanta områden. En språkresa till en genuin miljö.
 
Unik miljö
Skolan drivs av ett ungt team som har skapat en unik miljö och atmosfär i skolans klassrum och lokaler. Du kommer att uppleva en konstnärlig och annorlunda miljö för en språkskola, färgstarka och häftigt dekorerade klassrum. Skolan har skapats i samarbetar med VULTURE magazine, en trendig universitetstidning i Spanien/Valencia, som stödjer unga artister och håller koll på evenemang, fester och konserter för studenter.Språkkurser i spanska vid språkskolan i Valencia, studenter i ett av skolans klassrum  

Här möts du av vänliga och engagerade lärare som försöker kombinera undervisningen i spanska med den spanska kulturen och livsstilen, allt för att du ska lära dig språket på bästa sätt samtidigt som du har roligt!

Tandem
Skolan har ett utbytes program (Tandem Exchange) där du har möjlighet att träffa en student från Valencia som vill lära sig svenska eller engelska, och du får praktisera spanska!
 
Skolan är godkänd av Instituto Cervantes och IALC. Det garanterar att skolan erbjuder en god standard till sina deltagare när det gäller undervisning, faciliteter och aktiviteter.

Skolfakta
 • Centralt belägen i Valencia 
 • Ung och unik miljö
 • Kreativ skola
 • Skolan dekorerad av konstnärer
 • Olika designade klassrum
 • Liten skola - alla känner varandra 
 • Senaste faciliteter för undervisning
 • Godkänd av Instituto Cervantes
 • Liten Patio
 • "Chill Out Room"
 • Datorer med fri tillgång till internet
 • Mycket aktiviteter!
 • Prisvärda kurser
 • Tandem Exchange! 
 • WIFI


 « Till sidans topp


Språkkurser

Lektion pågår i ett av klassrumen vid språkskolan i Valencia, studera spanska i Spanien Upplev språkskolans unika miljö och atmosfär under din språkresa i Valencia, studera spanska i Spanien

Kursnivå
Alla nivåer i språket är tillgängliga, från helt nybörjare till avancerad. Kursen startar med att du gör ett nivåtest för att lärarna ska kunna avgöra din nivå, och du placeras sedan i den lektionsgrupp som passar din språknivå bäst.

Kursstart
Har du grunder i språket sker kursstarter i princip varje måndag året runt (beroende på kurs). Är du helt nybörjare är det vissa kursstarter, vanligtvis två till tre gånger per månad, se nedan för detaljer.

Certifikat/diplom
Vid alla avslutade kurser får du ett intyg/diplom på din nivå och genomförd kurs. 

Kurser att läsa vid skolan
 • Standardkurs
 • Intensivkurs
 • Terminskurs
 • DELE Examenskurs
 • Standardkurs + Business
 • Standardkurs + Individuella lektioner
 • Standardkurs + Art

 

Språkskolans innegård i Valencia, åk på språkresa till Spanien, Språkresa Valencia; Spanska i Spanien, språkkurs i spanska, studera spanska i Spanien.
Antal deltagare: max 10/grupp
Nivåer: nybörjare till avancerad
Studiemedel: från 3 v med 20 lek/v
Lektionstid: 50 minuter


Standardkurs i Spanska
Du har 4 lektioner per dag under förmiddagen,
totalt 20 lektioner per vecka i grupp.

KurslängdAntal lektionerKursstart 2013
Från 1 vecka 20 per vecka Varje måndag
Nybörjare gäller dessa datum:
14 januari, 11 februari, 4, 18 mars, 8, 22 april, 6, 20 maj, 3, 17 juni, 1, 8, 15, 22, 29 juli, 5, 12, 19 augusti, 2, 16, 30 september, 14 oktober, 4 november, 9 december


Intensivkurs i spanska
Du har 6 lektioner per dag under förmiddagen/eftermiddagen, totalt 30 lektioner per vecka i grupp.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 30 per vecka Varje måndag
Nybörjare se ovan 


Terminskurs i Spanska
Kursinnehåll som standardkursen eller intensivkursen ovan men under en längre period.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 12 veckor 20 per vecka Varje måndag
Nybörjare se ovan


DELE Examinationskurs
Förbered dig för en DELE examen organiserad av Instituto Cervantes. Examinationen finns på tre nivåer: "inicial", "intermedio" och ""superior". Är du nybörjare rekommenderas att starta med en standardkurs på ca 8 till 10 veckor och sedan följa en förberedande DELE examinationskurs. Kursen består av 25 lektioner förberedande DELE examenskurs. Kursen kan läsas från 1 till 5 veckor. Kursen startar 4-5 veckor innan DELE examinationnen tar plats

KurslängdAntal lektionerKursstart
4 veckor 25 per vecka Beroende på val av examinationsdatum
Examinationsdatum: maj, november och augusti.


Standardkurs + Affärsspanska
Under förmiddagen följer du en standardkurs 4 lektioner per dag + 1 lektion per dag under eftermiddagen individuella lektioner med affärsspanska.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 1 vecka 25 per vecka Varje måndag
Nybörjare se ovan


Standardkurs + Konst/Målarkus
Under förmiddagen följer du en standardkurs 4 lektioner per vecka + 2 dagar per vecka under eftermiddagen har du målarkurs.

KurslängdAntal lektionerKursstart
Från 2 veckor 27 per vecka Varje måndag
Nybörjare se ovan
 

« Till sidans topp


Inkvartering

Åk på språkresa och studera spanska, träffa nya vänner och upplev Spanien! Plugga spanska i Valencia vid vår språkskola, lär dig spanska i Valencia, Språkresa Spanien

Familjinkvartering
När det gäller inkvartering så är det bästa alternativet för språkinlärningen att bo i en spansk värdfamilj, du har då chansen att praktisera språket även utanför klassrummet. Genom att bo i en spansk familj tar du del av det spanska vardagslivet samtidigt som du upplever och lär mer om den spanska kulturen.

Alla familjer är noga utvalda och måste uppfylla en del krav och en viss standard för att få fungera som värdfamiljer. Du bor i enkelrum och väljer antingen frukost eller halvpension (frukost & middag). Åker du med en kompis finns möjlighet att bo i ett delat rum.

Delad studentlägenhet
Vill du vara mer självständig kan du välja att bo i en delad studentlägenhet med självhushåll, här möter du andra internationela studenter. Alla lägenheter är fullt möblerade där utrymmen som kök, vardagsrum och badrum delas. Alla lägenheter är centralt belägna.

Universitetsresidens
Det finns även möjlighet att bo på ett universitetsresidens, här möter du spanska och internationella studenter. Residenset är beläget i ett universitetsområde med närhet till stranden och endast 15 minuters gångavstånd till de centrala delarna i Valencia. Varje rum har ett badrum, luftkonditionering, Internet och TV.
 
Det finns även allmänna utrymmen i residenset så som; studierum med datorer och Internet, matsal med frys och micro finns samt vardagsrum med TV, DVD och biljardbord.  Du kan boka frukost, halvpension eller helpension.

Egen lägenhet
Det finns även möjlighet att hyra en egen möblerad lägenhet, kontakta oss för prisuppgifter. 

Kontakta oss om du vill ha mer information om de olika inkvarterings alternativen!


« Till sidans topp

Fritid och Aktiviteter

Åk på språkresa till Valencia i Spanien och studera spanska vid vår språkskola Paella lagas vid språkskolan i Valencia, Språkresa till Valencia, hitta din språkkurs i spanska hos Alta Språkresor, vi erbjuder de bästa språkskolorna i Spanien, Lär dig språket i landet där det talas! Hög kvalitet, språkresor för studenter och vuxna, prisvärda språkkurser. Alla språkskolor godkända för studiemedel av CSN.

Skolan erbjuder ett brett program av aktiviteter under veckodagarna, kvällar och helger, i och utanför skolan. Varje måndagskväll anordnas ett ”Welcome Paella Party” för alla studenter och lärare, det är ett perfekt tillfälle att lära känna dina nya kurskamrater och lärare i en avslappnad atmosfär. Varje tisdag kan du delta i en guidad tur genom staden. 

Exempel på aktiviteter vid skolan
 • Spansk matlagning
 • Spansk kultur
 • Se spanska filmer
 • Teater och konstutställningar
 • Welcome Paella Party
 • Lär känna Valencia
 • Föreläsningar
 • Besök Bar/nattklubb med skolan
 • Fest på stranden
 • Föreläsningar
 • Besök museum
 • Utflykter
 • Universitetsfester i Valencia

VULTURE Magazine
Skolan anordnar fester och aktiviteter även under helger där de går ut tillsammans. Varje månad organiserar VULTURE Magazine olika evenemang, konserter och universitetsfester i Valencia. Detta är ett perfekt tillfälle att möta spanska studenter i Valencia-Spanien.

Det anordnas även utflykter varannan vecka till intressanta städer och sevärdheter i närheter, så som; Xativa, Sagunto, La Albufera, Cullera samt till Madrid och Barcelona.

« Till sidans topp

Priser 2013 Språkresa Valencia

Här nedan hittar du prisexempel på de vanligaste kurslängderna. Kontakta oss för ditt pris eller om du inte hittar den kurs och kurslängd som du önskar pris på! Ibland har vi erbjudanden och rabatter som inte alltid uppdateras i prislistan, kontakta alltid oss när du är intresserad av en språkkurs och prisinformation
Från 3 veckors Standardkurs är godkänd för studiemedel från CSN.

Kontakta oss om du vill ha ett totalpris med kurs och inkvartering inkluderat !

Språkkurser

KURSTYPKURSLÄNGDPRIS 2013
Standardkurs 20 lektioner per vecka 2 veckor  2.885:-
3 veckor 4.330:-
4 veckor 5.770:-
6 veckor 7.700:-
8 veckor 10.900:-
Terminskurs 20 lektioner per vecka 12 veckor 15.600:-
13 veckor 16.900:-
16 veckor 20.800:-
Intensivkurs 30 lektioner per vecka 2 veckor 4.930:-
3 veckor 7.390:-
4 veckor 9.860:-
DELE Examenskurs 25 lektioner per vecka 2 veckor 3.950:-
4 veckor 7.880:-
Standardkurs + Business 2 veckor 6.600:-
4 veckor 13.200:-
Standardkurs + Art 2 veckor 3.550:-
4 veckor 6.990:-

Övriga tillägg
 • Anmälningsavgift  450:-
 •  


Inkvartering

Inkvartering - Pris per veckaPris 2013
Familj, enkelrum, frukost, middag 1.675:-
Familj, delat rum, frukost, middag 1.510:-
Familj, enkelrum, frukost,  middag, lunch 1.950:-
Familj, delat rum, frukost,  middag, lunch 1.770:-
Delad lägenhet, enkelrum, självhushåll 1.070:-
Delad lägenhet, delat rum, självhusshåll  890:-
Universitetsresidens, enkelrum, frukost 2.495:-
Universitetsresidens, delat rum, frukost 2.010:-
Universitetsresidens, enkelrum, frukost & middag 2.775:-

Du är välkommen kontakta oss för alla dina frågor och funderingar!

« Till sidans topp